ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ από Αλβανούς: «Οι μανάδες θα δουν τους νεκρούς γιους τους…σε βαλίτσες»!! ΔΕΙΤΕ τις εικόνες της ντροπής…

Κοινοποίηση:
alvanoi

Συναγερμός… σήμανε στην… UEFA αλλά και στις αρχές σε Αλβανία και Σερβία, μετά τις απίστευτες απειλές από φανατικούς οπαδούς της γειτονικής χώρας, εν όψει του αγώνα των δυο εθνικών ομάδων στα Τίρανα για τα προκριματικά του EURO 2016… Συμβουλεύουμε τις Σέρβες μάνες να μην αφήσουν τους γιους τους να έρθουν στην Αλβανία, γιατί θα γυρίσουν πίσω σε βαλίτσες…», ανέφεραν χαρακτηριστικά, μετά τα όσα συνέβησαν και στο Βελιγράδι!

Ο αγώνας των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος τον Οκτώβριο, αλλά οι Αλβανοί Ultras στέλνουν ήδη απειλητικά μηνύματα, που μπορούν να βάλουν «φωτιά» στην ούτως ή άλλως… ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων.

Το μήνυμα «ανακοινώθηκε» από τον αρχηγό των Ultras, τον Ιντρίντ Μουράτι, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Μας απαγόρεψαν να πάμε στο Βελιγράδι και οι Σέρβοι επιτέθηκαν στους παίκτες μας. Θα τους περιμένουμε. Θα απαντήσουμε όπως πρέπει. Απευθύνομαι στους οπαδούς και όχι στους ποδοσφαιριστές.  Για αυτό έχω μία συμβουλή στις Σέρβες μάνες. Να μην αφήσουν τους γιους τους να έρθουν στην Αλβανία, γιατί θα γυρίσω πίσω σε βαλίτσες…. Όλοι αυτοί που μας εξαπάτησαν και που μας φέρθηκαν έτσι από την Σερβία δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. Τους το υποσχόμαστε αυτό. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στην Σερβία διότι έχουμε δεσμευτεί επ’ αυτού όμως αλίμονο σε όσους Σέρβους διανοηθούν να έρθουν εδώ».

Παρότι η Εθνική Σερβίας έχει κάνει αρκετό καιρό να βρεθεί στην Αλβανία οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Εθνικής ακόμα…βράζουν και απειλούν. Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας στο Βελιγράδι διεκόπη στο 42’. Βλέπετε, εμφανίστηκε πάνω από τον αγωνιστικό χώρο ένα ελικοπτεράκι με της σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας», που είχε τον χάρτη του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και εδάφη της Ελλάδας σε κόκκινο και μαύρο χρώματα. Δηλαδή σ’ αυτά της Αλβανίας! Οι Σέρβοι κατέβασαν το αεροπλανάκι, και ακολούθησε πανικός, όταν οι Αλβανό προσπάθησαν να σώσουν την σημαία. Έπεσε ξύλο ανάμεσα στους παίκτες, μπήκαν και οπαδοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όσοι έμειναν στις κερκίδες, πετούσαν πολλά αντικείμενα. Από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμωρήθηκαν και οι δυο ομάδες, ενώ ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ είχε πει ότι δεν έπρεπε να παίξουν μαζί στον ίδιο όμιλο Σερβία και Αλβανία…

photo: gazetaflash.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

77 Σχόλια

  1. Ευτυχως για τους αριστερους που οι χρυσαλητες ειναι φλωροι και οχι αλβανοι….

  2. Ρε χιο ,μπερδεψες τις φωτο παλι,
    εικονες απο τον βιολογικο της υψιταλειας εβαλες..?

  3. και με μια πιο προσεκτικη ματια, ευκολα θα διαπιστωσει καποιος
    οτι οι αλβαναραιοι «χρυσαυγητες» εχουν πανω τους μονο εμβληματα
    της πατριδας τους, ειναι γνησιοι πατριωτες δηλαδη, αντιθετα με τους δικους μας σκατιαρηδες που εχουν πανω τους μονο σβαστικες και sieg heil!!

    1. Ο/Η ΕΝΤΑΞΗ; ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΚΑΤΙΑΡΗ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ. λέει:

      Η σβάστικα ανακαλυφθηκε σε ψηφιδωτά στην αρχαία μεθώνη, ανακαλυφθηκε πρόσφατα στον τάφο της αμφίπολης, υπάρχει στις καρυάτιδες,την είχε έμβλημα ο απόλλων αθηνών προπολεμίκα, την έκλεψε ο χίτλερ και την λέρωσε με αίμα!

      1. κανα αλλο Ελληνικο εμβλημα δεν ξερετε? μονο τη σβαστικα?!
        και το sieg hei ρε βρωμυλε τι ειναι? αρχαιοελληνικο ρητο?

        1. Ο/Η ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ;ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ! λέει:

          Αν δεν καταλαβαίνεις είσαι στόκος!για το αρχαίο γαμμαδιον η τετραγαμο (σβαστικα)στα εξήγεισα πιο πάνω! Για τον δικέφαλο αετό και την ημισέληνο στην εξήγησε πιο κάτω άλλος σχολιαστής,όλα αυτά είναι αρχαιοελληνικά σύμβολα που μας τα έκλεψαν! όλα αυτά που αναφέρω είναι βάση αρχαιολογικών ερευνών,οι ανασκαφές μιλάνε απο μόνες τους!Το σφυροδρέπανο που κρατάς εσύ είναι ξενόφερτο και αιματοβαμένο στον εμφύλιο πόλεμο και όπου επικράτησε ο κουμουνισμός! ΤΟ sieg hei δεν το αναφωνεί στην γερμανική γλώσσα το αναφωνεί στην ελληνική γλώσσα ζήτω η νίκη, ο καθένας εκφράζει την νίκη όπως θέλει δεν θα τους λογοκρίνεις εσύ με σταλινικού τύπου λογοκρισία! Κατάλαβες βρομύλο;Εσύ άρχισες να μας προσβάλεις πρώτος εξαιτίας των αλβανών αποκαλώντας μας «σκατιάριδες»!Τώρα συνέχισε να ξεσκατίζεις τους χεσμένους κώλους των αλβανών.

        2. το sieg hei ρε κομΜουνι ειναι αυτο που φωναζατε στους συμμαχους σας ναζηδες. θυμηθηκες μωρη κουτσουλια?

  4. τι ομορφοπαιδα ειστε ρε αλβαναρια, ενας κ ενας ολοι, γαμω το dna σας

  5. Κάνετε λάθος!Η αλβανική σημαία δεν είναι κλεμμένη από το Βυζάντιο!Η πολεμική σημαία του Βυζαντίου ήταν κόκκινη με μαύρο δικέφαλο αετό,η αλβανική σημαία είναι κόκκινη με μαύρη δικέφαλη κότα!
    Άντε να πούμε,όλοι οι άσχετοι έχουν μαζευτεί εδώ μέσα!

  6. Αλβαναρίδια μόνο ο ivan να σκάσει θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε!!ΕΛΛΑΣ-ΣΕΡΒΙΑ

  7. Aντιρατσιστικη επιτροπη του ΛΑγΟΣ επικεφαληs jean Daniel Colobanie μελη Aisa Rontringo Tzitzokoy απο τη Σρι Λανκα Ieva Priente απο την Λετονια Tsakoy απο την Αλβανια μπογιατζηs Tzimy απο την αλβανια υπευθυνη καθαριοτηταs για τιs κυλοτεs τηs κοκκινου Vanta απο την ουκρανια για την αγορα δονητων γρηγορηs….

  8. ούτε για να μου σκάψουν το χωράφι δε κάνουν

  9. τι ψαχνετε ρε παιδες, αυτοι οι βρωνιαρηδες ειναι οι Αλβανοι «χρυσαυγιτες»
    τα ιδια σκατα με τους δικους μας δηλαδη…

    1. Σταμάτα να γράφεις το ίδιο σχόλιο με διαφορετικά προφίλ…ούτως ή άλλως το ξέρουμε ότι είσαι Αλβανός…

  10. Κερατα Σαμαρα που τους εφερες εδω μαυρη να σου ειναι καθε μερα που σου ξημερωνει

  11. Εμπρός αδέλφια Αλβανοί, να φτιάξουμε ένα μεγαλύτερο μπουρδέλο από αυτό που έχουμε για κράτος. Να βρούνε δουλείες και οι αδερφές μας.

  12. Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ,ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!!
    ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ,ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ,ΔΕΞΙΑ,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!!
    Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!!
    Η ΡΗΜΑ’Ι’ΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ,ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!
    Γ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΕΑ ΡΩΜΗ!!
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,ΗΤΑΝ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ,ΚΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΗΣ,Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ!!

    Η ΑΛΒΑΝΙΑ,ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ,ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ,ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ,Η ΚΛΟΠΗ!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ!!
    ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ,ΣΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ,ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    1. Για την ημισέλινο που λές στο τέλος δε ξέρω σίγουρα, αλλά για την αλβανική σημαία της οποίας το σύμβολο (δικέφαλος αετός) το κλέψανε απο το Βυζάντιο είναι 100% σωστό και σίγουρο.Ακόμα και ένα παιδάκι με στοιχειώδη γνώση ιστορίας μπορεί να το συμπεράνει.

      1. ο βυζαντας απο τα μεγαρα οταν ιδρυσε την αρχαια ελληνικη πολη εκει που ειναι η σημερινη κων/πολη,εδωσε το ονομα του στην πολη που ιδρυσε βυζαντιο,απο αυτη την πολη ονομαστηκε ολη η αυτοκρατορια βυζαντινη αυτοκρατορια και η πολη του βυζαντιου μετονομαστηκε σε κωσ/πολη οπου ηταν η πρωτευουσα της βυζαντινης αυτοκρατοριας και εμβλημα της ηταν ο δικεφαλος αετος για να κοιταει συμβολικα σε ανατολη και δυση οπου απλονωταν η αυτοκρατορια.Το εμβλυμα του βυζαντα ηταν η ημισελινος και οταν οι οθωμανοι κατελαβαν την κωσ/πολη στις 29 μα΄ί΄ου του 1453 και ιδρυσαν την οθωμανικη αυτοκρατορια τους,δεν ειχαν ακομη την ημισελινο,την ημισελινο την βρηκαν απο την αρχαια πολη του βυζαντιου και την εβαλαν στην σημαια τους.Σε ανασκαφες στα μεγαρα ανακαλυφθηκε μαρμαρινη πλακα με την ημισελινο, που ηταν το εμβλημα του βυζαντα μεγαρων.

    2. hahah gelai ili i evropi mazi su re panivlaka ethnikisti afta pou les apto mialo su ta evgales?? tora ego tha se vgalo gelio o skenderbej ellinas?? aptin voria alvania?? xaxaxax o skenderbej vlaka itan katholikos kai pote den polemise gia tin ellada alla mono gia tin dysi kai tin alvania to epitheto kastrioti iparxi mono stin voreia alvania vlaka propagandanisti gelane akoma kai ellines istorikoi mazi sou akoma kai oi arvanites sto dromo paradexonte tin alvaniki katagogi tous kai eseis to exete xapsei oti eine ellines kai kati telefteo an o kastrioti itan ellinas den tha itan tranos oute gnostos vlaka giati akoma kai oi ethnikoi sou iroes itan arvanites kai ipiretousan ston strato tou ali pasa anistorite

      1. Ρε αλβανοπίθηκε γιατί δεν πας ν’αποκαλέσεις έναν Αρβανίτη αλβανό μέσα στη μούρη του, face to face ; Και να δούμε μετά τι θα πάθει η δική σου μούρη. Είστε η πιο καθηστερημένη και μπάσταρδη φάρα στον κόσμο. Σας έχουν περάσει όλοι από πίσω και τους έχετε ευχαριστήσει κιόλας.

    3. EΔεν έχουν δικέφαλο Αετό αυτοί στη σημαία τους, Δικέφαλο κοράκι είναι…

  13. Θυμάμαι σε έναν αγώνα της εθνίκης μας με την αλβανία το 1997 αυτά τα μ@@ια έκαψαν την σημαία μας μέσα στο καρα’ι’σκάκη!

  14. Τετοια μυαλα εχουν και οι ακροδεξιοι ελληνες.
    Χαβγιτες, ιδου τα ξαδελφια σας.

    1. Μαζί τους καίτε την ελληνική σημαία!

    2. Aν τελείωσες τη μαλακία σου ΄γύρνα στο σανό σου μη σε κρατάμε άλλο ζώο.

  15. O εναs ειναι ο τζιμυ ο αλβανοs ο μπογιατζηs του περιστεροχεσμενου καρατζακουραδου το σοι του…

  16. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ….

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ,ΤΡΙΟΚΟΣΜΙΚΟΙ,ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΑΠΟΡΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ

  17. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ…..2 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ……

  18. Κοίτα φάτσες…που ήρθαν απο τα κατσάβραχα της αλβανίας και πουλάνε και μούρη στηεν μηχανή που δε ξέρουν τι είναι (κάμερα)

  19. Ο σιχαμερός και βρωμερός τριτοκοσμικός αυτός λαός των κλεφτοκοτάδων και τον χασισοκαλλιεργητών, πρέπει κάποια στιγμή να αφανιστεί ψευτόμαγκες με καλάσνικοφ τους έχω ζήσει.

  20. Όσο πιο αμόρφωτος είναι κανείς τόσο περισσότερο ασχολείται με το πουλί του και με πράγματα φαιδρά.Τόσο περισσότερο κάποιοι ,εκμεταλλεύονται όλους αυτούς τους άσχετους από πολιτική,πολιτισμό,θρησκεία και σεβασμό.
    Είναι η ντροπή της Ευρώπης και το όνειδος του Ευρωπαϊκού πολιτισμού αυτά που συμβαίνουν στα Βαλκάνια και στην Μεσόγειο σήμερα.

  21. ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ

    1. Στην Ελλαδα βεβαια ολο το φασμα της συγχρονης αριστερας ειναι φιλαρακια,συμφωνει και αμα λαχει συμμαχει με τον εθνικισμο εκτος αν ειναι Ελληνικος εθνικισμος.Περισσοτερο γουσταρουν τον εθνικισμο των γειτονικων χωρων των οποιων τα συμφεροντα συγκρουονται με τα Ελληνικα συμφεροντα.

      1. Καμμια σχεση, γραφικε φιλε φασιστα. Βγες απ τη κοσμαρα σου.
        Τους αλλοδαπους εθνικιστες τους βοηθατε στην ουσια εσεις, οι πορωμενοι ναζι καφροι.

        1. Εσύ δηλώνεις κεντρώος! Τότε πώς ξέρεις τι προθέσεις έχει η αριστερά;

  22. πρώτου σφάξω, πρώτα περάσω από ελλάντα να μαζέψω ροδατσίνα

  23. Αυτοί κάνουν αλλα#$^%ιές με τα αδέρφια τους αναρχοαριστερούς, τους πασοκοδεξιούς, ανταρσύα και δε συμμαζεύεται στα εξάρχεια, τα βόρεια προάστια και στο κολωνάκι. Τουρκοσταλινικοί φασίστες πλησιάζει η εθνική κάθαρση και τότε δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε σκατοαδερφές του κερατά

  24. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΧΑΣΙΣΕΜΠΟΡΟΥ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΧΑΦΙΕ, ΥΠΟΥΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ. ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΠΟΥ^$#%&ΡΙΑ.

  25. Αυτοί είναι σύμμαχοι με τους σκατοαναρχοαριστερούς

  26. η μαιμου που κρυβει την απιθανη σκατοφατσα της και κραταει ενα κασκολ με κατι ακαταλαβιστικα μογγολικα ορνιθοσκαλισματα στην τελευταια φωτο ειναι ιδια με τη μαιμου ακριβως απο πανω της που κανει λες και ειδε πρωτη φορα στην ζωη της φωτογραφικη μηχανη,,,,αυτοι δεν κανουν ουτε για σαπουνια,,,,κα%^&*(ες,,

  27. το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι αλβανέ!

  28. Μιλούν τα απόσκατα της Βαλκανικής Χερσονήσου,τα μέγιστα λιγούρια των Βαλκανίων !

  29. Τελικά είχε δίκαιο ο μπαμπουίνος ο Μιχαλολιάκος που τους αποκαλούσε δημόσια ομοαίματούς του:

    «Ένας λαός – μια πατρίδα – μία φυλή»

    http://2.bp.blogspot.com/-tBH5w4e5E-c/T6q7eWStZ9I/AAAAAAAACnM/imlp3IX9Dzo/s1600/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7+1986+%CE%B1%CE%B1.jpg

    1. Απο που την βρήκες την αφήσα και την πηγή απο τον χρηματοδοτούμενο απο την μέρκελ αριστεροκουμουνιστή Δ.ψαρά που εκτυπώνει συκοφαντίες κατα της χρυσης αυγης;

  30. Αυτά στην φωτογραφία σε εμπόλεμη κατάσταση στην καλύτερη περίπτωση θα βραχούν καί στην χειρότερη θα σκατωθούν.

  31. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΚΛΑΝΕΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΟΠΡΙΕΣ.ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ,ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΡΔΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΣ.

  32. Τα κολληταρια της ανταρσυα που καινε την Ελληνικη μας σημαια στην Αθηνα και καθομαστε και τους επιτρεπουμε να ζουνε και να εργαζονται στην χωρα μας.Ε ρε καταντια , 2 μερες υποθεση ολη η βορειο ηπεορο καθομαστε και τους κοιταμε.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ.

  33. Το τι λένε δέκα ανεγκέφαλοι αλήτες μικρή σημασία έχει. Η ουσία είναι ότι στον αγώνα με τους Σέρβους 20.000 πιστοί Αλβανοί θα δώσουμε το παρόν και θα στηρίξουμε με πάθος και ψυχή την εθνική μας ομάδα περιορίζοντας αυτά τα εθνικιστικά στοιχεία και επιδεικνύοντας ήθος και νηφαλιότητα σε αντίθεση με τους τραμπούκους Σέρβους. Έτσι λειτουργεί ο αλβανικός λαός… https://www.youtube.com/watch?v=FK3mvFUCVXQ

    1. Aυτόχθονος λέει ο αλβανοπίθηκος χαχαχαχαχαχαχα. Αρε καθηστερημένη φάρα που σας δουλεύουν οι αμερικάνοι ψιλό γαζί μαζί με τους άλλους τους υποανάπτυκτους, τους σκοπιανούς. Βρες έναν καθηστερημένο και αμόρφωτο λαό, ταϊσέ τον παραμύθι ότι και καλά έχει ιστορία ή είναι αυτόχθονος όπως λες εσύ, και τον κάνεις ότι θέλεις για πάντα. Ρε καραγκιοζάκο η λέξη αυτόχθονος είναι ελληνική. Ακόμα και τη μαλακία σας δεν μπορείτε έστω να την υποστηρίξετε με μια λέξη από την δική σας μπασταρδογλώσσα. Τόσο άχρηστοι είστε πια; Μα, τόσο άχρηστοι;

    2. Εσύ είσαι και εσύ αυτόχθονας της μεγάλης Αλβανίας?

  34. Χχαχαχαχαχα κοίτα κάτι φάτσες οι αλβανοπίθηκοι χαχαχαχαχα. Καταραμένη από τον Θεό αυτή η σκατοφάρα.

  35. ΟΙ ΧΡΙΣΑΒΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ.

    1. Βάλε σκουπίδι να δεις τις αντιρατσιστικές gay πορείες σας και ετοιμάσου να πεθάνεις απ τα γέλια. Σκουπίδι.

    2. Και αυτές οι γουρουνόφατσες είναι ανάμεσά σας σας καίνε με τους πονοκεφάλους που σας πουλάνε, σας πατάνε και κάνα πούτσο,δοξάζουν τον uck μπροστά σας και κάνετε μόκο, πετάτε και κάνα κοτρόνι μαζί σαν καλοί αντιρατσιστές που είστε και γενικά σας κάνουν κουμάντο γιατί απλά είστε κότες και αδερφές και χωρίς το νόμο με το μέρος σας ξέρετε πολύ καλά που θα ήσασταν πίσω στην πίπα σου τώρα και πρίν πείς τη μα%^&*(κία σου πρώτα σκέψου και άσε τις εντυπώσεις σκουπίδι.

    3. Μαλλον προκειται για αλβανους Κεντρωους. Πολλες φορες εμεις οι Ελληνες νομιζουμε οτι κανουν τα χερια τους ετσι συμβολιζοντας το πουλι της σημαιας, στην πραγματικοτητα ομως συμβολιζουν το αρχεγονο πεταγμα των κεντρωων ουφο.

    4. Η αφιονισμένη-κακοποιημένη πάλι άφησε τον λεκέ της στην ανάρτηση.
      Βρέ,η τελευταία να είσαι στον πλανήτη χρυσαυγίτης δεν σε αγγίζει.

    5. Βασικα αυτοι είναι ταξικα αδερφια των αριστερων. Ο Πετράκης Κωνσταντινου και ο Συριζα δεν είναι αυτοι που εβγαζαν ανακοινώσεις υπερ του ουτσεκα Μαιρονν Κολα και της συμμοριας του?

      1. Να μην ξεχνάμε τον αλανιάρη Ανδρέα Παπανδρέου,που λάτρευε το καθεστώς Εμβέρ Χότζα….
        Να μην έχουμε πλέον κοντή μνήμη,για να μην ξαναφάμε σκατά !!!

    6. Αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι του Σύριζα που μόλις την έκαναν απο την κατάληψη της Πρυτανεία ς? Αναγνώρισες τους συντρόφους σου ΣκατοκουΜουνί?

  36. Πάλι με σκατά ασχολείσθε;;;
    Ο «μέγας» ουτσεκα ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από τους Σέρβους που τον ξεκλήρησαν στο Κόσσοβο …

  37. TA ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ UCK ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.
    ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΤΣΥΡΙΖΑ?
    ΜΟΥΓΚΑ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    1. Ο/Η Θα καταδικάσει ο αλβανός "μόδιστρος" μαφιόζος της Χρυσής Αυγής Ρομπέρτο λέει:

      Ξέρεις ποιον λέω, το σημαιοφόρο σας, που ξεπλένει λεφτά

      1. Μηπως ειναι βορειοηπειρωτης βλακακο?
        Εγω τον ειδα να κραταει την σημαια της Β.Ηπειρο.Γκεμπελακο δεν μασαμε.Και ειναι πιο καθαρος απο σενα.

      2. Αυτοί είναι κουκουλοφόροι του Σύριζα – τσόγλανια δηλαδή σαν τον Τσίπρα

  38. Οταν σας γ@μησουν οι Σερβοι θα ερθουμε μετα κι εμεις να κατουρησουμε τα πτωματα σας βρωμιαρηδες και κατακαθια των τουρκων.

Comments are closed.