ΩΡΑ 08:59!! Ντροπή στο Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1! Τον είχε στούντιο και τον καμάρωνε λες και ήταν…

Κοινοποίηση:
XXX

Στο στούντιο του ΑΝΤ1 στα Σπάτα ο πολλά βαρύς υπουργός Γιώργος Σταθάκης!

Τον είχαν στο στούντιο και τον έβλεπαν λες και ήταν ο Θεός!

Ο τύπος με τα 38 ακίνητα και τον τραπεζικό λογαριασμό με τα πολλά εκατομμύρια μιλάει πιο σιγά από ότι μασάει χόρτο στις Άλπεις η αγελάδα!
Κανένας από τους μαντράχαλους στα παράθυρα δεν τόλμησε να ρωτήσει κάτι με ουσία!
Μόνο όταν η υπουργάρα του Τσίπρα μίλησε για φτηνούς λογαριασμούς της ΔΕΗ σε σχέση με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο η συμπαρουσιάστρια του Παπαδάκη πετάχτηκε λέγοντας, «και οι Ευρωπαίοι παίρνουν το μήνα πιο πολλά χρήματα από το μισθό τους σε σχέση με την Ελλάδα»

Εύγε της

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Η ΔΕΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΤΕΤΡΑ- ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΧ 1000,5 KW ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ 1000,5Χ2=2000,1 KW ΣΤΟΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ! ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ. ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ,…ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ….ΧΑΟΣ, ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΒΛΑΞ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ.

  2. Επίσης ο Σταθάκης ήταν αυτός που δεν του έγινε άρση ασυλίας για υπόθεση κακοδιαχείρησης-υπεξαίρεσης πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο πανεπιστήμιο Κρήτης. Αντί να πάει φυλακή τον έκαναν και υπουργό. Σε αντίθεση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής γίνεται άρση ασυλίας για ψύλλου πήδημα.

Comments are closed.