ΨΕΚΑΣΜΟΙ στην ηλιόλουστη Κρήτη! Τα ρίχνουν σε συγκεκριμένα σημεία ανάλογα με τους ανέμους! ΔΕΙΤΕ!

Κοινοποίηση:
a6

“Στεφανε καλησπερα απο την ηλιολουστη Κρητη. Λιγο εξω απο το Ηρακλειο περιοχη Γουρνων. Τα ιδια χαλια και εδω με τους ψεκασμους. Τα ριχνουν σε συγκεκριμενα σημεια και αναλογα πως ειναι ο ανεμος… 4 στο συνολο απο το πρωι. Εδω ειναι τα 3 τελευταια.

Μανωλης”

a2a3a4a5a6a1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. απο το πρωι σημερα ριχνανε αεροψεκασμουσ πανω απο την ελλαδα μασ. οποιος βγει και κοιταξει τον ουρανο θα το καταλαβει. εγω σημερα δυστυχωσ ανεπνευσα λιγο και μετα με πονουσε ο λαιμοσ μου και σιγουρα ειναι απο αυτα τα φαρμακα που αφηνουν τα αεροπλανα. τηλεφωνησα σε ενα φιλο που ξερει λιγο απο ομοιοπαθητικα και μου ειπε σιγουρα ειναι λογο των αεροψεκασμων που κανει το νατο. κανονικα επρεπε να παω στο νοσοκομειο αλλα εκει παλι κανουν συνεχεια εμβολια και οποιον δεν τον πιανει ο αεροψεκασμοσ μετα του κανουν εμβολιο για να βαλουν μεσα στο αιμα του το φαρμακι και να αρροστησει. να ξερετε πως ολα αυτα ειναι το χαραγμα του αντιχρηστου συνεληνεσ και αμα μασ ψεκαζουν ειναι επειδη δεν μπορουν να μασ νικησουν αλλιωσ. ολα αυτα τα προβλεψανε οι προφητεσ και μασ τα γραψψανε στισ γραφφεσ και την πιστη μασ και κανονικα εμεισ δεν πρεπει να τουσ πιστευουμε κανεναν τουσ. πρεπει να ενωθουμε μια γροθια ολοι μαζι και να ψηφιζουμε καποιον παρτιωτη που να κανει μια μαγαλη παραταξη και να διωξει ολουσ αυτουσ. στεφανε ποτε εχεισ εκμπομπη σημερα η αυριο?

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ. Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝΕ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΙΡΘΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΛΙΓΟΡΑ ΤΑ ΑΕΡΟΘΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΙ ΚΑΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΗ ΝΤΑΚΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΙΓΕ ΓΙΑΤΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΠΙΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΙΓΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΜΙ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΕΡΟΨΕΖΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΙΝΟΥΝΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΦΙΝΟΥΝΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΟΣΤΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΟΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΣΤΕΦΑΝΕ? ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?

  3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΞΕΡΙΣ ΣΙΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΙ ΓΑΣΤΟΥΝΙ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΨΙΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΑΝΕ ΤΑ ΔΙΛΙΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΖΜΑΚΙΣ ΕΒΗΧΕ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΤΙ ΣΙΜΕΝΗ ΑΥΤΟ????? ΣΙΜΕΝΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΑΝΕ ΔΙΛΙΤΙΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΧΑΝΕ ΑΠΑΝΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΙΜΠΙΑΚΙ . ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ . ΙΤΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΖΜΑΚΙ. ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟ ΣΙΜΕΡΑ ΑΜΑ ΚΑΝΙΣ ΕΚΠΟΜΠΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟ ΝΑ ΒΓΟ ΣΤΙΝ ΕΚΜΠΟΜΠΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΙ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ ΤΙΛΕΦΟΝΟ.

  4. προχτες γυρνωντας απο βερολινο ειδα στον ουρανο 4-5 αεροπλανα να ψεκαζουν.

    1. εγω γυρισα σημερα απο ταυλανδη. ειχα παει για sextrip πολυ καλο παιδια αξιζει να πατε. ειδα και εγω κατι καπνουσ που εβγαζαν τα αεροπλανα απο τα πισω φουγαρα των μηχανων αλλα νομιζω οτι δεν ειναι επικινδινα

    2. εγω γυρνουσα απο μπαχαμες και ειδα ενα αεροπλανο που εβγαζε καπνο αλλα τελικα εβγαλε ανακοινωση η εταιρια οτι τσιμπαγε λαδια απο την τουρμπινα. τελικα εκανε στην ακρη το αεροπλανο και ηρθε και το πηρε η εξπρες. alles gut.

  5. Καυσαέρια αεροπλάνων είναι όπως καίει το αυτοκίνητο και το μηχανάκι. τι δεν καταλαβαίνεις …. έλεος

    1. πλακα μας κανεις??? διλαδι το μιχανακι βγαζει αεροψεκασμους? για διαβασε τι λεει γιατι μαλλον δεν καταλαβεσ. αντε ξυπνατε γιατι το νατο σασ ψεκαζει και εσεισ νομιζετε οτι ειναι καπνοσ απο το μηχανακι

  6. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΝΑ? ΟΡΙΣΤΕ!!!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΘΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ? ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    https://s9.postimg.org/4ef55f70f/chemtrails-apo-natoika.jpg

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

  7. γιατι δεν απογιονονται τα αεροπλανα τα ελλινικα για να αναχετισουν αυτα τα αεροπλανα που αφινουν γραμμεσ? μιποσ επειδι ειναι του νατο και αμα καποιοσ πιλοτοσ τισ στρατιοτικισ αεροποριασ μασ πεταξει πιραυλο μετα θα μασ κανουν αντιπινα οι αμερικανι?????? μιποσ???????/

    1. Για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν καταρρίπτονται…
      Έχει ακουστεί από μητέρα πιλότου τέτοιου αεροπλάνου, ότι η βάση τους είναι στη περιοχή 51…
      Κανένας στρατός δεν τα καταρρίπτει, πολύ απλά επειδή φαίνεται ότι αυτό είναι το σχέδιο του συστήματος της εικονικής πραγματικότητας …Δηλαδή, εκείνοι που κινούνε αυτό το σύστημα κινούνε κ τους στρατούς της κάθε χώρας (αναλόγως πως θέλουν να στήσουν τα ιστορικά γεγονότα)…
      Οι αεροψεκασμοί δημιουργούν πολλά προβλήματα υγείας στους Ανθρώπους κ σε άλλα θηλαστικά …Εκείνοι που στήνουν όλο αυτό που συμβαίνει δεν επηρεάζονται επειδή δεν έχουν Ανθρώπινο DNA, είναι φίδια (ερπετοειδείς)…
      Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να το δεχτείτε όσοι δεν έχετε ερευνήσει τέτοια θέματα, άλλα όσοι είναι ψαγμένοι λογικά θα καταλαβαίνουν πως δένουν αυτά που γράφω…

  8. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΓΡΑΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΩς ΕΞΙΓΗΤΕ???? ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑΤΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΞΙΓΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΟΜΙ ΣΑΣ?

  9. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑΤΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΞΙΓΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΟΜΙ ΣΑΣ?

  10. @ ΜΗΤΣΑΡΑΣ,

    Θα ήταν ανοησία να μπω σε μία ΛΟΓΙΚΗ συζήτηση μαζί σου. Δεν μπορείς να έχεις λογική. Ούτε επιστημονική γνώση, ούτε κατάρτιση. Εάν είχες, δεν θα έγραφες ανοησίες και δεν θα ξεκινούσες με το “…ως γνωστόν…” αναφέροντας για “…υδρατμούς…”, “…αεροπλάνα που καίνε ντήζελ…” (ήμαρτον ρε φίλε!) κλπ.

    Επειδή είσαι δήθεν αφυπνισμένος, και πετάς ανυπόστατες θεωρίες που δεν αποδεικνύεις πουθενα (δεν δουλεευει έτσι η επιστήμη μεγάλε – πρέπει να στηρίζεις με αποδείξεις και όχι εικασίες όσα γραφεις), θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο:

    “ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ! ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!”

    Το παραπάνω, για να καταλάβεις πόσο ανόητα είναι τα επιχειρήματά σου. Ακόμη κι αν σου έλεγε κάποιος “είσαι βλάκας” θα έπρεπε να αποδείξει με επιστημονικά αποδεκτό τρόπο πως είσαι (βλάκας) αντί απλά να σε λασπώνει. Όχι απλά να ισχυρίζεται κάτι και μετά να σου ζητάει να αποδείξεις πως δεν είσαι.

    Άρα, μέχρι να αποδείξεις με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αποδεκτό τρόπο πως ισχύουν όσα ισχυρίζεσαι, είσαι ο περίγελος και αντικείμενο χλευασμού. Το ‘πιασες ξυπνοπούλι μου?

    1. να υποθεσω οτι εισαι μαθηματικος, γτ αν οχι τοτε διεκδικεις τον τιτλο του μπετόβλακα της 10ετιας σαινι μου. να σου εξηγησω λοιπον ακριβως κι οχι στο περιπου πως λειτουργει η επιστημη.
      φαινομενο-δημιουργια θεωριας προς εξηγηση του- ταυτιση ή οχι θεωριας με πειραμα(φαινομενο στην προκειμένη). .αρα αλλαγη θεωριας ή ισχυς της(προς το παρον). αυτο οσον αφορα την φυσικη. στα μαθηματικα τα πραγματα ειναι διαφορετικα. τα μαθηματικα ντυνουν με σχεσεις την θεωρια. μη μπερδευεις λοιπον τα μπουτια σου.
      οντως οταν καποιος κανει μια δηλωση οφειλει και να την αποδειξει. αλλά τι θεωρει αποδειξη το μικροσκοπικο μυαλο σου? αν σου πει οτι ημουν μεσα σ ενα τετοιο αεροπλανο δε θα πιστεψεις θα θελεις βιντεο. αν σου πει ειδα τα βαρελια με τα υλικα που ψεκαζονται δε θα πιστεψεις θα θελεις φωτο. αν σου πει ψεκαζεται το δεινα η το ταδε υλικο δε θα πιστεψεις θα θελεις αναλυσεις. αν σου πει οτι το εντατικο ψεκασμα δημιουργει συννεφα και μειωνει την ηλιοφανεια αρα επηρεαζει το κλιμα θα θες μετεωρολογικη τεκμηριωση. και ορθως ολα αυτα. προφανως κι αποδειξη για σενα ειναι να δεις ενα αστειο ντοκυμαντερ στα μμε. πρεπει να το πει η τηλεοραση.
      ο μητσαρας τουλαχιστον εχει τη θεωρια του γι αυτο το “παραξενο” που βλεπει. ολοι οσοι λενε οτι μας ψεκαζουν λενε απλα αυτο που βλεπουν. δε μπορουν να αποδειξουν τι ακριβως συμβαινει ουτε στον εαυτο τους. παντως διαισθητικα βλεπουν οτι κατι δε παει καλα. εχουν ενδειξεις το ψαχνουν και καλα κανουν. εσυ εχεις τα ματια κλειστά και περιμενεις αποδειξεις. και ποιος σε υπολογιζει στην τελικη ρε αγραμματο τουβλο για να στις δωσει?
      κατσε λοιπον απαθης οπως τα προβατα και περιμενε. αλλά λεγε και λιγοτερα γτ εκτιθεσαι. βλακας εισαι εξ ορισμου, αξιωματικως οπως θα λεγαμε και στα μαθηματικα. δε χρειαζεται αποδειξη. ασε λοιπον τις εξυπναδες φιλε μου και στρωσου στη μελετη. και μη πιανεις στο στομα σου εννοιες που δεν εχεις ιδεα γι αυτες κομπαζοντας σαν το παγωνι της ημιμαθειας. δεν αξιζεις να τις αναφερεις. τωρα ποιος ειναι αντικειμενο χλευασμου αν διαθετεις στοιχειωδες νοητικη λειτουργια μαλλον θα το καταλαβες αλβερτο μου

    2. Για στάσου ρε “μεγάλε” , γιατί μάλλον εσύ έγινες αντικείμενο χλεύης και κατακραυγής.
      Σου λέει ο άλλος, ότι βλέπει στον καθαρό ουρανό αφύσικα φαινόμενα και τα αποδίδει σε χημικούς αεροψεκασμούς, όχι γιατί αυτή είναι δική του άποψη, αλλά γιατί έχουν βγει ειδικοί (Χημικοί, Γεωμηχανικοί, πολιτικοί,, ευρωκοινοβουλευτικοί, ακτιβιστές, ΕΛΓΑ, FBI, ΝΑΣΑ, HAARP κλπ) και έχουν μιλήσει ανοιχτά και δημόσια γι΄ αυτούς τους αεροψεκασμούς. Εσύ αρνείσαι ότι γίνονται αεροψεκασμοί, αλλά ζητάς από τον άλλον να αποδείξει αυτό που βλέπουν όχι μόνο τα δικά του μάτια, αλλά και άλλα εκατομμύρια μάτια. Εσύ, ρε μπαγλαμά, είσαι υποχρεωμένος να αποδείξεις, ότι αυτό που βλέπουν τα μάτια τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων, δεν είναι αεροψεκασμοί … εκείνος δεν έχει την υποχρέωση να σου αποδείξει κάτι γι΄αυτό που βλέπει.
      Αναφέρει ο άλλος, έγγραφα, συνέδρια, αντιδράσεις που αφορούν τους αεροψεκασμούς με χημικά κι εσύ ζητάς “αποδείξεις”. Εσύ, ρε μπετόβεργα πρέπει να αντικρούσεις και να διαψεύσεις τα στοιχεία που σου δίνει. Αυτός τα έδωσε, δεν οφείλει να σου αποδείξει κάτι. Εσύ που τα αρνείσαι οφείλεις να αποδείξεις την άρνησή σου στην αποδοχή αυτών των στοιχείων.
      Εσύ, για να καταλαβαινόμαστε, τί ακριβώς αμφισβητείς ;
      Τον σχηματισμό υδρατμών από το καύσιμο των αεροπλάνων όταν πετούν σε μεγάλα ύψη ;
      Την παραγωγή κηροζίνης, βενζίνης και όλων των καυσίμων, από diesel/πετρελαιοειδή ;
      Την περίεργη πορεία (χιαστί, ζιγκ ζαγκ κλπ) των αεροπλάνων που πιθανολογείται ότι ψεκάζουν ;
      Τις λευκές ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα (άλλες διαλυόμενες και άλλες παραμένουσες) ;
      Αυτά, λοιπόν, που εσύ αμφισβητείς, εσύ πρέπει να τα αποδείξεις ρε δημόσιε περίγελε, που βγήκες να κάνεις και κήρυγμα “εξυπνάδας”. Ο άλλος, δεν δημοσιοποίησε έρευνες ή αναλύσεις δικές του, ούτε ισχυρίσθηκε πρωτάκουστα πράγματα. Γεγονότα επικαλέστηκε και απορίες εξέφρασε. Σειρά σου τώρα να δώσεις τα δικά σου επιχειρήματα, τα οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πάντα, πρέπει να αποδείξεις με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αποδεκτό τρόπο, που να συνάδει με τις “επιστημονικές” σου γνώσεις. ΄Αντε, λοιπόν, σ΄ακούμε …

  11. ΄Οντως η βλακεία είναι ανίκητη … Μόνον που αυτή δεν προέρχεται από τους “συνήθεις υπόπτους” (αδαείς, αφελείς, αγράμματους), αλλά από τους ξερόλες που “το παίζουν” ειδήμονες, ευφυείς, εγγράμματοι και έχουν άποψη επί παντός του επιστητού (διόλου τυχαίο το κατάντημα της Χώρας μας, από τότε που κυβερνάται και διοικείται από “εγγράμματους ειδικούς”) …
    Ως “αδαής”, λοιπόν, θέτω κάποια ερωτήματα σε εκείνους που θεωρούν τους αεροψεκασμούς, θέμα ανήκον στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων φαντασιόπληκτων ή σε θεωρία συνωμοσίας κάποιων συνωμοσιολόγων και αναμένω τεκμηριωμένες απαντήσεις …
    – Ως γνωστόν, τα αεροπλάνα που πετούν σε σχετικά μεγάλο ύψος (άνω των 15.000 ποδών), αφήνουν στον ουρανό σε ευθεία γραμμή, “λευκές ουρές”, οι οποίες προέρχονται από υδρατμούς που σχηματίζονται κατά την καύση του ντίζελ και μετατρέπονται σε πάγο στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της ατμόσφαιρας σε αυτά τα ύψη, οι οποίες διαλύονται και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά λεπτά. Εκτός όμως από αυτές τις “λευκές ουρές” που εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά, όλοι μας έχουμε παρατηρήσει και “λευκές ουρές” τις οποίες αφήνουν αεροπλάνα που επίσης πετούν σε μεγάλο ύψος, ακολουθώντας ζιγκ-ζαγκ ή χιαστί ή διακοπτόμενες ή κάθε άλλου είδους διαδρομές, , αεροπλάνα που είναι συνήθως χρώματος λευκού, δεν έχουν διακριτικά και ανήκουν σε διάφορους τύπους αεροπλάνων. Αυτές οι “λευκές ουρές” παραμένουν στην ατμόσφαιρα για πολλές ώρες, απλώνονται και πολλές φορές σχηματίζουν πέπλο, παίρνοντας διαφόρους χρωματισμούς και σχέδια. Σημειωτέον ότι οι “ψεκασμοί” αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αεροψεκασμούς του Υπουργείου Γεωργίας, οι οποίοι γίνονται πάνω από γεωργικές περιοχές και όχι πάνω από πόλεις, γίνονται από αεροπλάνα με διακριτικά, πετούν σε πολύ χαμηλό ύψος και επιπλέον, γίνονται σε ορισμένες περιόδους του χρόνου και όχι καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
    Ερώτημα : Είναι σε θέση κάποιος “ειδήμων εγγράμματος” να δώσει εξήγηση πάνω σε αυτό το αφύσικο φαινόμενο ;;;
    ———-
    – Ως γνωστόν, οι Η.Π.Α. έχουν εγγράψει στον προϋπολογισμό τους για το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την διεξαγωγή πειραμάτων με chemtrails, για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη (φαινόμενο θερμοκηπίου), δαπάνες άνω των 22 δις δολαρίων, τα οποία πειράματα πρότειναν Αμερικανοί επιστήμονες, με επικεφαλής τον E. Teller, τον πατέρα της υδρογονοβόμβας. Ο Teller και οι συνεργάτες του, καθώς και η Διεθνής Βιβλιογραφία, έχουν δώσει στοιχεία στην δημοσιότητα ότι τα σωματίδια αλουμινίου και βαρίου που περιέχονται στο μείγμα των ψεκασμών που πειραματίζονται, ανακλούν το ηλιακό φως, ενώ η ύπαρξη στο μείγμα αυτό ενός πλαστικού υπό μορφήν δικτύου, διατηρεί τα σωματίδια αλουμινίου και βαρίου στην ατμόσφαιρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τα συγκεκριμένα πειράματα αεροψεκασμών, επιχειρείται η μείωση της εισερχόμενης ηλιακής ακτινοβολίας κατά 1%, καθώς και η κλιματική αλλαγή για τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια.
    Ως γνωστόν επίσης, το αλουμίνιο και το βάριο, είναι χημικά στοιχεία (μέταλλα), τα οποία εκτός από το νευρικό σύστημα, επηρεάζουν τον μεταβολισμό των οστών, το αμυντικό σύστημα του οργανισμού και είναι υπεύθυνα καρκινογενέσεων. Ιδιαίτερα το αλουμίνιο έχει θεωρηθεί ύποπτο για την νόσο του Αλτσχάιμερ.
    Ερώτημα : Είναι σε θέση κάποιος “ειδήμων εγγράμματος” (και όχι αδαής, βλάξ), να εγγυηθεί στον γήϊνο πληθυσμό με αποδείξεις, ότι, όταν τα νευροτοξικά αλουμίνιο και βάριο πέσουν στην γη, δεν θα μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα , την τροφική αλυσίδα και συνεπώς την υγεία μας ;;;;;;
    ———-
    Ως γνωστόν, από δημοσιευμένα έγγραφα του Πενταγώνου και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, προκύπτει ότι μέχρι το έτος 2025, θα έχει επιτευχθεί ο έλεγχος του κλίματος. Από κρατικούς αξιωματούχους, οι οποίοι για λόγους ευνοήτους τηρούν την ανωνυμία τους, έχει αποκαλυφθεί ότι τα πειράματα αυτά γίνονται σε πρώτη φάση για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου και σε δεύτερη φάση για να επιτευχθεί ο έλεγχος του καιρού. Φυσικά, δεν πρέπει να είναι κάποιος ιδιαίτερα νοήμων για να αντιληφθεί ότι τα επόμενα όπλα μαζικής καταστροφής, θα είναι αυτά που θα ελέγχουν τον καιρό. Έτσι, αυτά τα νέα όπλα μαζικής καταστροφής, θα προκαλούν μεγάλες περιόδους ξηρασίας ή κατακλυσμιαίες βροχές, καταιγίδες, κεραυνούς, ανεμοστρόβιλους, κλπ εναντίον του εχθρού.
    Ερώτημα : Υπάρχει κάποιος “ειδήμων εγγράμματος” να απαντήσει, γιατί τηρείται τόση μυστικότητα, γύρω από τους αποδεδειγμένα γενόμενους αεροψεκασμούς και δεν δίδονται σχετικές εξηγήσεις, στον κόσμο που τους παρακολουθεί και ανησυχεί ;;;; Η απάντηση είναι απλή – απλούστατη : Τηρείται σιγή ισχύος γύρω από το θέμα, για δύο λόγους : Πρώτον, διότι σύμφωνα με το άρθρο 6 του ΟΗΕ απαγορεύεται να γίνονται πειράματα δια την μεταβολή του κλίματος και Δεύτερον, διότι όλα τα πειράματα για όπλα μαζικής καταστροφής (πυρηνικά, χημικά, βιολογικά) έγιναν μυστικά προς όφελος του δημιουργού τους.
    – Ως γνωστόν, τον Οκτώβριο του 2010 έγινε το Συνέδριο για την Βιοποικιλότητα που οργανώθηκε από τον ΟΗΕ, στην Ναγκόγια της Ιαπωνίας. Στο συνέδριο αυτό, εγκρίθηκε ψήφισμα, σύμφωνα με το όποιον αναστέλλονται κάθε είδους πειράματα που γίνονται ή σχεδιάζονται να γίνουν για τα επόμενα πέντε χρόνια, με στόχο την διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας (δηλαδή, στο συγκεκριμένο Συνέδριο, απεφασίσθη να ανασταλούν πειράματα όπως τα chemtrails). Το ψήφισμα αυτό υπέγραψαν 89 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα και η Κύπρος.
    Ερώτημα : Εάν δεν γίνονται αεροψεκασμοί, ποιό το νόημα του ψηφίσματος ;
    ———-
    Ως γνωστόν, στην Χώρα μας, έχουν γίνει από ομάδες πρωτοβουλίας πολιτών, διαμαρτυρίες προς τα Υπουργεία Άμυνας, Περιβάλλοντος, κλπ, καθώς επίσης έχουν γίνει και επερωτήσεις στην Ελληνική Βουλή από ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την ανύψωση αεροπλάνου, προκειμένου να συλλέξει σε φίλτρο τα καυσαέρια που αφήνονται στην ατμόφαιρα αμέσως μετά την εμφάνιση των χημικών αεροψεκασμών και την εν συνεχεία ανάλυσή τους . Στην Γερμανία, οι οικολόγοι πράσινοι, υπέβαλαν για το θέμα των αεροψεκασμών μήνυση κατά της Γερμανικής κυβέρνησης. Ολλανδός ευρωβουλευτής, υπέβαλε σχετική με τους αεροψεκασμούς ερώτηση στον επίτροπο περιβάλλοντος κ.Σ. Δήμα …
    Ερώτημα : Γιατί σε όλα αυτά τα διαβήματα ομάδων, φορέων κλπ, δεν εδόθη ποτέ απάντηση από τους υπευθύνους ή δεν διετάχθη η συλλογή και ανάλυση των χημικών αεροψεκασμών ;;;;
    ———-
    Εγώ, λοιπόν, ο “αδαής αγράμματος” αναμένω εναγωνίως απαντήσεις από τους “ειδήμονες εγγράμματους” , για να λυθούν οι εύλογες απορίες μου και να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα, βρε αδερφέ, ποιός είναι ο “αγράμματος βλαξ” και ποιός ο “εγγράμματος ευφυής” …

    1. απο αυτο συμπεραινουμε λοιπον οτι εισαστε πολλοι που εχετε ψεκασμενο μυαλο. εσυ πως την εχεις δει; ο ψαγμενος της παρεας; θα συμφωνησω μονο στο οτι εισαστε ψεκασμενοι οχι οτι μας ψεκαζουν.

      1. ειπε ο αυναν της παρεας. κοιμησου μακάκα κι ονειρεψου. κοιμησου χαιβανι γιατι ξύπνιος εισαι επικινδυνος

        1. αυτο “αυναν” που ειπεσ τι θα πει? τι λεξη ειναι αυτη? ξενη?

        2. τι λες εε αυναναν; σε βαρεσε στο κεφαλι ωρε; μηπως σε πειραξαν οι αεροψεκασμοι; ωρε οταν ψεκαζουν να κρατας ομπρελα γιατι δεν τα σηκωνει ο οργανισμος σου τουτα δω τα χημικα.

  12. Το ιδιο ακριβως βλεπουμε εδω και μια εβδομαδα στην Χαλκιδικη

  13. Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό, όλοι αυτοί οι αδαείς, αφελείς και αγράμματοι που νομίζουν οτι κάποια φανταστική φραξια τους ψεκάζει, να έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν, να εκφράζουν άποψη, να οδηγούν, να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης αναμέσά μας κλπ. Η βλακεία είναι ανίκητη!

      1. Σκάσε pat.Πάρε τη γνώμη σου και χώστη σου βαθυά,εκεί που ξέρεις.

    1. ρε τα χαφτει κατι τετοια ο ελληναρας? ακου μας ψεκαζουν. αφου το ειπε κι ο ψυχαρης στη βουλη.ειπε ψεκασμενο τον καμενο. ειναι δυνατον να μας ψεκαζουν? αφου και το μεγκα το θεωρει ανοησια. αφου το αντεννα δε το εχει πει ποτέ. ακου μας ψεκαζουν κι αηδιες. α ρε χαιβανια νεογρεκυλοι. αγραμματα ζωα με ρουχα. συριζα σας αξιζει. οντως ανικητη η βλακεια. κι αυτο το φερεφωνο του μεγκα απο πανω εχει την ιδια αξια ψηφου με μενα. αυτο το ζωο που βλεπει μεσα απο ματια αλλων.

Comments are closed.