Φορτηγό παρέσυρε πεζούς στο Τορόντο! Τουλάχιστον 9 νεκροί και 16 τραυματίες (φωτο)

Κοινοποίηση:
toronto109-768x569

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Καναδά, όταν δέχθηκε κλήσεις για περιστατικό στην συμβολή της οδού Yonge με την λεωφόρο Finch, στο Τορόντο.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στα βόρεια της πόλης, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης όπου συνεδριάζουν οι υπουργοί Εξωτερικών της G7. Γύρω από το ξενοδοχείο Intercontinental όπου αναμενόταν να συναντηθούν οι υπουργοί για την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία, δεν παρατηρήθηκε κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή στα μέτρα ασφαλείας.

Όπως μετέδωσε το sputniknews.com φορτηγό παρέσυρε πεζούς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 16 τραυματίστηκαν.

Τορόντο: «Το φορτηγό παρέσυρε πεζούς»

Ένα ημιφορτηγό παρέσυρε πεζούς στο Τορόντο, ανέφερε η αστυνομία της πόλης .Σύμφωνα με την εφημερίδα Toronto Star, γύρω στη 1.30, τοπική ώρα, το λευκό φορτηγάκι ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε πεζούς

Αρχικά δεν υπήρχαν πληροφορίες για την κατάσταση των θυμάτων. Όπως προαναφέραμε, όμως, υπάρχουν θύματα. Επίσης, σύμφωνα με όσα μετέδιδε αρχικά το CBC, το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: