ΜΑΣ «ΠΟΥΛΗΣΕ»;- ΤΑ΄ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!- ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΥΠΗΡΞΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ…

    Κοινοποίηση:
    ΑΝΤΕ7

    Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, επιτίθεται στον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετονκούμπο, τον μάνατζερ του παίκτη, και την ομάδα του τους Μιλγουόκι Μπακς, για σκηνοθετημένο σχέδιο από πλευράς προκειμένου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να χάσει το Ευρωμπάσκετ και να μην παίξει με την Εθνική Ελλάδος στο τουρνουά.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Η ταυτόχρονη ενημέρωση από τον μάνατζερ των Μιλγουόκι Μπακς και από τον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μάλιστα διά τηλεφώνου και social media από τη μακρινή Κίνα, και όχι με της δέουσα επίσημη μορφή, για αδυναμία συμμετοχής του στην Εθνική Ανδρών φυσικά και μας λυπεί για τη μεγάλη αγωνιστική απώλεια, αλλά δυστυχώς και δεν μας αιφνιδιάζει. 

    Μια σειρά ενδείξεων τις οποίες με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούσαμε από την έλευση κιόλας του Γιάννη στην Ελλάδα και εν συνεχεία από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, είχαν δημιουργήσει την πεποίθηση ύπαρξης ενός οργανωμένου και καλά σκηνοθετημένου σχεδίου από πλευράς της ομάδα του ΝΒΑ στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης, σε πλήρη γνώση αν όχι και παρότρυνση του ΝΒΑ, που έφεραν σε δύσκολη θέση τον αθλητή και τον υποχρέωσαν να γνωστοποιήσει ότι από σήμερα δεν αποτελεί μέλος της Εθνικής Ανδρών. 

    Το γεγονός αυτό οπωσδήποτε δημιουργεί μια άλλη πραγματικότητα, αλλά όπως είναι γνωστό οι παρόντες γράφουν την ιστορία. Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την συντεταγμένη προσπάθειά της για να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσει για μια ακόμα φορά επάξια την Ελλάδα. 

    Αυτή είναι και η πρώτη προτεραιότητα του ελληνικού μπάσκετ, να στηρίξουμε δηλαδή με όλα τα μέσα την Εθνική μας ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες που θα είναι παρόντες. 

    Σε ό,τι αφορά όμως, το παρασκήνιο αυτής της άκρως ενδιαφέρουσας ιστορίας που εκτυλίχτηκε μέχρι και σήμερα, από υποχρέωση προς τη φίλαθλη κοινή γνώμη της χώρας επιφυλασσόμεθα και στον κατάλληλο χρόνο θα γίνουν γνωστές όλες οι πτυχές της».

    Εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι θέλουν να πουν με την φράση «έφεραν σε δύσκολη θέση τον αθλητή». Θέλει ή δεν θέλει να παίξει στο Ευρωμπάσκετ με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος ο Αντετονκούμπο; Η FIBA τον προστατεύει απόλυτα σε ότι αφορά το συμβόλαιό του, οπότε τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτία.

    [Ανανέωση]

    Τη δική του διάσταση στο θέμα της απουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ έδωσε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης – “Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό”, τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ – “Πόλεμος” μεταξύ της ελληνικής ομοσπονδίας και των Μπακς

    Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης τοποθετήθηκε στην ΕΡΤ για το θέμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, υποστηρίζοντας ότι ο Έλληνας φόργουορντ δεν αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που να είναι αρκετό να τον αφήσει εκτός Ευρωμπάσκετ.

    Ο γενικός γραμματές της ΕΟΚ υποστήριξε ότι οι εξετάσεις που είχαν γίνει στον Αντετοκούνμπο στην Αθήνα ήταν καθαρές, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι τα αποτελέσματα έχουν ήδη σταλεί στη FIBA.

    Όσα δήλωσε ο κ. Τσαγκρώνης για την υπόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

    «Άσχημη είδηση η απουσία του Γιάννη, αλλά δεν ήταν και τόσο ξαφνική μπορώ να πω. Από πλευράς ΕΟΚ έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στους Μπακς να μας πουν πως δεν τηρήσαμε όσα συμφωνήσαμε. Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό και την έχουμε στείλει στη FIBA. Αυτά που ισχυρίζονται οι Μπακς δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη διοργάνωση, να στηρίξουμε τα παιδιά μας και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα ανακοινώσουμε όλη αυτή τη διαδρομή μέχρι την Εθνική ομάδα. Μέχρι σήμερα κάναμε ό,τι ήταν δυνατό και δώσαμε κάθε διευκόλυνση στον παίκτη. Κυρίαρχο ζήτημα είναι η Εθνική αυτή τη στιγμή, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα«, τόνισε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

    Την ώρα που η αποστολή της Εθνικής βρισκόταν στην «Copper Box Arena» και ετοιμαζόταν για το πρώτο «ζέσταμα» εν όψει του φιλικού αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, έγινε γνωστή και η είδηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Eurobasket.

    Μάλιστα την είδηση την μετέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής ομάδας στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ, οι οποίοι δεν… μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους.

    «Τι να πω; Και εγώ από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω μιλήσει με το παιδί ακόμα» ήταν η πρώτη αντίδραση του «σοκαρισμένου» Κώστα Μίσσα, ο οποίος πρέπει να ανακατασκευάσει όλα τα πλάνα του εν όψει της τελικής φάσης.

    Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν είχε μιλήσει με κανέναν για την τελική του απόφαση (σ.σ.: πιθανότατα εκτός από τον αδερφό του Θανάση) με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram.

    Η πρώτη επίσημη αντίδραση της ομοσπονδίας αναμένεται μέσω των δηλώσεών του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, ενώ αύριο αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση που θα ρίξει φως σε όλο το παρασκήνιο του σοβαρότερου – όπως αποδείχτηκε τελικά – τραυματισμού του Γιάννη…

    «Προσπάθησα να ξεγελάσω τον εαυτό μου ότι δεν πονάω, αλλά…», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και στο facebook.

    Ο «Greek Freak» είχε χάσει σχεδόν όλα τα φιλικά της Εθνικής και παρόλο που από την ΕΟΚ έβγαινε η αισιοδοξία ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ο Κώστας Μίσσας θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον πιο χαρισματικό παίκτη του.

    «Πέρυσι είχα την επιλογή να ‘παγώσω’ την συμφωνία για το νέο μου συμβόλαιο. Φέτος δεν έχω επιλογή. Είμαι τραυματίας, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και πρέπει να γίνω καλά», προσθέτει ο Αντετοκούνμπο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

    «Θέλω όλοι να ενημερωθούν από μένα πως δεν θα μπορέσω να ενισχύσω την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Όλο αυτό τον καιρό πιέζω τον εαυτό μου για να κάνω προπόνηση. Προσπαθώ να τον ξεγελάσω πως δεν πονάω πολύ και θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια. Η θέλησή μου επηρέασε την κρίση μου, αλλά στο τεστ που έκανα εδώ στη Κίνα με τους Bucks ήρθε η ώρα της αλήθειας.

    Απέτυχα να βγάλω με επιτυχία τις ασκήσεις στις οποίες με υπέβαλαν και ο πόνος με σταματούσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πρέπει να αποδεχτώ την αλήθεια και να την αντιμετωπίσω ώριμα. Οφείλω να δουλέψω και να βελτιώσω όσο περισσότερο μπορώ, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο γόνατό μου.

    Πέρυσι είχα την επιλογή να «παγώσω» την συμφωνία για το νέο μου συμβόλαιο. Φέτος δεν έχω επιλογή. Είμαι τραυματίας, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και πρέπει να γίνω καλά.

    Είναι με διαφορά η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω νιώσει ως τώρα στη καριέρα μου. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Η εθνική ομάδα είναι η αγαπημένη μου ομάδα και στο μέλλον θα αποδείξω πως μαζί με τους συμπαίκτες μου μπορούμε να την πάμε ψηλά και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Έλληνες.

    Τώρα, όμως, προέχει το παρόν. Παρακαλώ όλο το κόσμο να μη δώσει στην απουσία μου μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική και να επικεντρωθούμε στα παιδιά που θα παλέψουν στο Ευρωμπάσκετ για μια επιτυχία που μας λείπει χρόνια. Την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες κι εγώ με μεγάλη στεναχώρια πρέπει να αποδεχτώ και να ανακοινώσω πως θα είμαι απών.

    Γιάννης Αντετοκούνμπο»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    92 Σχόλια

    1. Εντάξει ωραία τα σχόλια αλλά να έρθουμε και στην αληθεια…δεν έχουν πιάσει ποτέ κάνα σκληροπυρηνικο ακροδεξιό με αλοδαπεζα γκόμενο η γκόμενα εσείς γι’αυτό αυτό αποκαλειστε συντροφιά…. συντροφιά????που σημαίνει τι????τις παντόφλες το βράδυ όρθιες οποίος έχει βάρδια για την ερχόμενη εβδομάδα που κάνει την γυναίκα τόσο καιρό κάτι πρέπει να μάθατε από φιλιππινέζικο και από πακιστανικό συντροφισμο…

    2. Δεν εχει σημασια αν ειναι ασπρος μαυρος κιτρινος. ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ειναι πως να το κανουμε. Ειτε αρεσει ειτε οχι.

    3. Καποιοι εδω μεσα εισαστε οτι να ναι. Κουκουρουκου εντελως.

    4. Αντε γιατι μας τα χανε πρηξει με τον μπαραμπακο.Ο γιαννης το ενα ο γιαννης το αλλο και δωωωωστου πλυση εγκεφαλου για το ποσο ελληνας ειναι ο μπλακμαν .Ρε πατε καλα ;;;ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ.

      1. Υπήρχε ο Ρόμπελ Κίρος Χάμπτε στο Ριο που αγωνίστηκε στα 100μ ελεύθερο! Άρα, με βάση το σκεπτικό σου;

    5. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ , ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ . ΤΟ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΜΕΤΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ .

    6. Συνηθισμενο το φαινομενο των νατουραλιζε στις εθνικες ομαδες.Οι Τουρκοι εχουν τον Ουζμπεκο ΝΒΑΕΡ Ιλιασοβα και τον Ντιξον απο τις ΗΠΑ οι ισπανοι τον Ιμπακα που ειναι Κογκολεζος εδω και οι σκοπιανοι και οι φιλιππινεζοι ειχαν αμερικανους.Ολα για το χρημα.Το χρημα δεν εχει πατριδα,θρησκεια ,ιδεολογια,το χρημα ενωνει του παντες.Οποτε μη συγχιζεστε ολοι.Ας ασχοληθουμε με αυτους που θα αγωνιστουν ,και καλη επιτυχια να ευχηθουμε στην Εθνικη μας.

    7. Ηρεμήστε ρε παιδιά.
      Έχετε την εντύπωση πως αν ήταν άσπρος και όχι μαύρος θα ήταν διαφορετικά.Ο άλλος απέναντι βάζει τα λεφτά του θέλει να πάρει και απόδοση πίσω.Αν τραυματιστεί αυτός χάνει άμεσα και ο παίκτης μακροπρόθεσμα.
      Αν ήταν το παιδί σου ή το παιδί μου φτωχαδάκι από το χωριό και του έπεφτε το ίδιο λαχείο να τα κονομήσει χοντρά όπως αυτός τι θα τους έλεγες;;;; Κοίτα την Ελλάδα και άσε τα λεφτά.
      Ποια Ελλάδα και ποιους Έλληνες.
      Αυτούς που 40 χρόνια μας πουλάνε για αργύρια.
      Και παιδί μου να ήταν το ίδιο θα του έλεγα.
      Κοίτα τον εαυτό σου κοίτα να τα κονομήσεις σήμερα που μπορείς γιατί αν κάτσει στραβή κανένας δεν πρόκειται να σε βοηθήσει και άσε το πατριωτικό.
      Είδαμε τι έχουν πάθει σε τούτο όλοι όσοι μόχθησαν για την πατρίδα.

      Θα μου πεις και τα άλλα παιδιά που μοχθούν για τη φανέλλα τι είναι.;;;;
      Δεν είναι Αντεντοκούμπο ρε παιδιά.Σίγουρα τους βγάζουμε το καπέλο αλά η Εθνική είναι και προβολή για
      αυτούς για ένα καλίτερο μέλλον σαν του Γιάννη.
      Να είστε σίγουροι πως αν ήταν Γιάννηδες στη θέση του Γιάννη θα σκεφτόντουσαν το ίδιο και αυτοί.

    8. Θα συμφωνησω απολυτα με την αποψη του Διογενη και του jazzy… και δεν ειμαι ουτε κι’εγω ρατσιστης…

    9. Οι bucks κρυβονται απο πισω..τον απειλησαν προφανως και προτιμησε να μην ρισκαρει την καριεαρα στο nba για την εθνικη..αφου η μαγνητικη βγηκε καθαρη σημαινει πως ο ”και καλα τραυματισμος” του ηταν προφαση για να αποχωρησει ..

    10. Ο Γκάλης ήθελε να πληρώνεται απο την εθνικη,ο Γιάννης σας πείραξε??

    11. Τα πιο πολλα σχολια των αντιρατσιστων, εχουν να κανουν με την ψωλη του Αντετοκουμπο. Τί εχετε μεσα στο μυαλο σας ρε; Για αποκαλυφθειτε σιγα σιγα….

    12. Κάνατε τόν σκυλαραπα έλληνα μ@λακες και περιμενετε να σας σώσει

    13. Έλληνας γεννιέσαι, δε γίνεσαι, όση Ελληνική παιδεία και κουλτούρα να πάρεις.

      1. είδαμε κ τον Κασιδιάρη που γεννήθηκε “Έλληνας” κ εγινε Γερμανό ναζί…!!

    14. Προσοχή προσοχή….έχετε φασιστα στην γειτονιά σας???
      Τσακίστε τον το κεφαλι!!!!!

    15. ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!!! ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ!!!!

    16. Μπροστά στο δικό μου “πραμα” του Γιαννάκη φαντάζει ως φυστίκι!!!!

    17. παλια εμεις οι ρατσιστες…. μοιραζαμε ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ στους ιθαγενεις των Ζουγκλων…..καταγωγη καποιοων…..ονοματα δε λεμε.. τωρα… ΑΥΤΟΙ.. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ καθρεπατακια σε ιθαγενεις αριστερους…… ΟΝΕΙΔΟΣ. καμια ελπιδα για το μελλον πλεον. οταν ποιανουν κοτσο κ νεοκατασκευασμενοιελληνες τους υπολοιπους καταλαβαινεις τις πταιει…….

    18. Αφου ήταν σα τη μύγα μεστογαλα.κανείς Έλληνας και Ελληνίδα δεν ηθελετην τζουφια ασχήμια αυτή, δρομοοοοοο τώρα ασχημε πιθηκοτουμπεεεε και τον πούλο ακούς εκεί Έλληνας χαχα

    19. Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΣΥΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΝΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΙ ΕΜΑΣΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΕ, ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟ

    20. Έλληνας γεννιέσαι,δεν γίνεσαι.Το φιλότιμο,είναι χαρακτηριστικό των Ελλήνων κι όχι των ελληνοποιημένων και των ελληνόφωνων καιροσκόπων…τα λέω αυτά χωρίς να έχω κάτι με τον εν λόγω κύριο ούτε και είμαι ρατσιστής…άλλωστε αυτό που κάνει το κάνει καλά εκεί που είναι…του εύχομαι καλή τύχη και καλές κονομησιές…

      1. Αστο φιλε δεν πείθεις…και ο Εφιάλτης Έλληνας γεννήθηκε και οι εφιάλτες πολιτικοί που μας κυβερνούν και αυτοι Έλληνες γεννήθηκαν.

    21. Υποκριτές,, όλοι σας, εξάλλου ο ίδιος δεν είναι Έλλην κατά πολλούς,,όλοι εσείς που είστε τι κάνατε η τι κάνετε για την Ελλάδα..ουστ όλοι σας λαμόγια αριστεροί ,δεξιοί,ακροδεξιοί,και ακροαριστεροί…ουστ…

    22. ΜΑΣ «ΠΟΥΛΗΣΕ»;- ΤΑ΄ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ!- ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΥΠΗΡΞΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ……..στα παπάρια μας!.οι μαύροι Έλληνες δεν γίνονται τέλος και όλα αυτά γιατί για το μπάσκετ;οσο και να ουρλιάζουν τα τρολάκια του συστήματος ξύδι ρε.το 87 δεν είχαμε σκυλαραπες είχαμε αρχιδάτους Έλληνες που ξεκώλιασαν τους τότε ντοπαρισμένους Ρώσους κομμουνιστές.

    23. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ.ΣΤΟ ΝΒΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΑΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ.ΒΟΥΛΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

      1. και ολοι οι παιχταραδες τις ισπανιας δεχονται συμβουλες απο τους μανατζαρεους να μην παιξουν για την χωρα τους, αλλα τις αγνοουν και καθε φορα βρισκονται πρωτη γραμμη. Ολα τα αστερια τις ισπανιας παιζουν κανονικα και παιρνουν και ολα τα κυπελα. Μαλλον ο γιανακης δεν ειναι τοσο Ελληνας τελικα οσο μας λεγαν ολα τα καναλια.

        Ο αντετοκουμπο θα μπορουσε και αυτος να αγνοησει τους συμβουλατορες του, αλλα δεν το κανει.

        1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΥΣ.

      2. Ορεσιβιε ειρθε η ωρα να χωρίσεις με την χούφτα σου και να βρεις επιτέλους κανονική γκομενα!!!

        1. ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟ ΒΛΑΜΜΕΝΕ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.

      3. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ΚΡΥΦΟΓΚΕΗ ΦΑΣΙΣΤΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ +ΚΑΡΚΙΝΟ+

        1. ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

          1. Θανατε μολις γυρισα απο μεταξουργειο.Η αναρχοβρωμα μανα σου προσεφερε σε πακι φουλ προγραμμα με δεκα (10) ευρω.Και εσυ εδω βλαμμενε.

    24. καταβαθως οι φασιστες ονειρεύονται με τον Γιάννη ροζ σαδιςτικες νύχτες με ναζιστικες στολές!!χαχαχα

    25. ΟΠΟΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ +ΨΟΦΟΣ+ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ!!!

      1. Καρκινο να βγάλεις εσύ και το μουνι της μάνας σου καροτολαγνε αριστερέ.

      2. Μίλησε ο συφιλιασμενος ξεχυλωμενος πρωκτός, ΑΡΙΣΤΕΡΕ όποιος καταριέται στο τέλος την πατάει ο ίδιος.

    26. Ακολουθεί τα χνάρια του άλλου “Ελληνα” από την Αλβανία” του Πύρου.Αν υπάρχουν άντερα ας διώξουν και τον αδελφό του τον άλλο ” Ελληνα” από την Εθνική,,για να καταλάβουν οι Νιγηριανοί τι εστί φυστίκι.Να μην παίξει ούτε λεπτό ο Αφρικάνος και λερώσει την φανέλα της Εθνικής μας.

      1. Μια που μιλας για αντερα,ξερω οτι ονειρεύεσαι την μαλαμπερδα του να γινει ενα με το κωλαντερο σου!!!

    27. Ο Γιάννης ειναι πολυ ποιο ΕΛΛΗΝΑΣ απο φασιστες τύπου κλασιδιαρη νοσταλγούς του χιτλερ και του ναζισμου!!!

    28. Τα κορίτσια ξενυχτάνε για αντιφασισμο…..!!!ουυυυ!!!λουκριτιες….μην θίξουμε τον όμοιο σας και εσύ με τα φυστίκια θα έρθει η ώρα που θα φωνάζεις από την ταράτσα κυρ Κώστα το καρπούζι φέτες φέτες…

    29. ρατσιστικά σχόλια απο καμενους κρυφογκεη χρισαβγιτες!!!
      πείτε την αληθεια ρε ναζιστικες λουγκρες οτι λαχταράτε την μαύρη μαλαμπέρδα του!!
      τρέχουν τα σάλια σας ξεβράκωτα φασιστικά τραβέλια!!!!

      1. Τη φόρεσες την παντόφλα και σε γαμουσαν οι αλλοδαποί γκομενοι το βράδυ;

    30. Εδω μας προδιδουν οι δικοι μας καθε μερα, ο νιγηριανος θα κολλησει?

    31. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑ…..i ελλάδα πάντα καίγεται και “ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ” από τον έσω “γιαυτο” δεν σε παρεξηγώ που βρίζεις τους ανθρώπους εδώ μέσα που γραφουν την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ “και μερικες” αλήθειες

    32. έκανε όλο auto το σόου για να χώσει τον αδερφό του τον ατάλαντο στον παναθηναϊκό και στην “εθηνικι” θα τον μάθουν i έλληνες μπάσκετ και μετά τι έκανε και ο αδερφός του ,,και το σκέφτηκα όταν είδα τον “αδερφοτου” στον παναθηναϊκό και στιν εθνική ότι αφού έχει ταλέντο γιατί δεν μπόρεσε να τον βολέψει στο αμέρικα ?????? καταλάβατε όλοι με πονηριά παίζουν στην με την καλή καρδια τον ελλήνων και μετά όπως και ο πυρός ai σιχτίρ κωλόπαιδα δρόμο από την ελλάδα άλλη φορα μην ξανά “ακουσο” να δοξάζεται “μαυρους” κίτρινους αλβανούς εάν δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΟ ΠΡΟΣΠΑΠΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ I ΜΑΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΘΑΝΑΣΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    33. Πάτησε πάνω στην εθνική ο Νιγηριανός, υπέγραψε συμβόλαιο και άντε γεια!!! Όπως κάνουν παντού και πάντα όλοι οι αφρικανοί αραπάδες. Εδώ τα ίδια έκανε ο Κουφός που αντικειμενικά είναι Έλληνας κι όχι Έλληνας από τα λίντλ όπως ο Νιγηριανός.

    34. Μιχαλολιακος,
      Εγω βλεπω ενα γοριλλα να κραταει μια Ελληνικη σημαια!!!!
      Ποσο δικιο ειχε;;

    35. Ρουφατε το μαυρο τρομπονι τωρα ελλειναραδες.

    36. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ… ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

      1. θα μας δειξεις κ το δικο σου ετσι?? ΟΥΓΚΟ λενε το μπαμπα σου βασικα. τσουζει ε?….. που λεμε για το γαμπρο σου τι ειναι,ε?

      2. Δεν χρειάζεται να ισχύσει ο αντιρατσιστικός νόμος.
        Εδώ καταλαβαίνεις την μιζέρια και το μίσος που κατατρώει τα σωθηκά του κάθε ανώνυμου που κάθεται από τον καναπέ του, ρουφώντας σαν μάγκας τον καφέ του, να γράφει όλες αυτές τις χυδαιότητες.
        Χλωμό το κόβω αν όλοι αυτοί οι άσχετοι, να έχουν κάτσει ξημερώματα για να παρακολουθήσουν έναν από τους αγώνες του.

        1. ζεις στο δικο σου κοσμο..απλη συμβουλη,ξυπνα μη σε ξυπνησουν….’παραξενα’ αλλλοι….ο νοων….βαζετε τωρα ρε αριστεροι το παραδακι των 100 εκ. πανω απο τη φανελα εεε.χαχχα ειστε για γελια κ κλαματα οσοι υποστηριζεται αυτον τον αραπη,επειδη κ μονο ειναι αραπης. καμια ελπιδα δια το εθνος. δυστυχως .εμετος υποκρισιας .αν ειχα μπροστα μου εναν χωριατη αριστερο δε ξερω τι θα εκανα………. α,ρε ρουπακα….

      3. Ε ΖΩΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΑ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ,ΞΥΠΝΑ ΖΩΟ ΟΡΘΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ!ΟΥΓΚΑ ΖΩΟ ΟΥΓΚΑ ΝΕΚΡΕ!

    37. ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΙΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΡΕΡΙΕΣ,ΠΟΥΛΗΣΕ Κ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΓΙΑΝΝΗ”…ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Κ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΕΥΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ Κ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ!!

    38. Άντε τον πούλο, μπαμπουίνε.

    39. ΑΡΑΠΑΚΟ Ε ΑΡΑΠΑΚΟ..,,
      ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΡΑΠΑΚΟ….ΤΟ ΑΡΑΠΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ….
      ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΡΑΠΑΚΟ
      ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΟΧΙ ΑΡΑΠΑΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΣΚΟΥΣ
      ΑΙΝΤΕ ΛΑΠΟΥΤΣΙΣΤΗΡΙ

    40. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ 2 ΧΡΥΣΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ..2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ..ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ..ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΠΑ…ΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ…..ΡΕ..ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ Κ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ..ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ…ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ Κ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ

    41. Δηθεν Ελληνας αντετοκουνμπο. ΕΛΛΗΝΑΣ γενιεσαι δεν γινεσαι.

    42. Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι (με μια αίτηση κ ενα πρωτόκολλο). Μας πρηξατε τα παπάρια με τον “ελληναρα” τον Γιαννη.

    43. Χαλαρά ρε παιδιά δεν ειναι και ο Γκάλης. Δεν εχει προσφέρει τίποτε στο ελληνικό μπάσκετ και δεν πρόκειται ποτέ του να προσφέρει. Μονο όσοι παίζουν δικαιούνται δια να ομιλούν. Τα υπόλοιπα ειναι φιλολογίες και υπερβολές. Εμεις παντα θα υποστηρίζουμε την εθνική μας ομάδα με αυτούς που εχει και οχι για τα θεωρητικά δήθεν σούπερ αστέρια που διαπρέπουν στο τσίρκο που λέγεται NBA.

    44. Υπαρχει εστω και ενας μαλακας που πιστεψε μια στο τρισεκατομμυριο οτι αυτο το πραγμα ειναι Ελληνας;

    45. Απλα προτιμησε τα λεφτα απο την φανελλα της Εθνικης. Ευτυχως που πηρε πουλο γιατι αποδειχτηκε πως εχει νοοτροπια συριζα δηλαδη για τα λεφτα σκοτωνω και την μανα μου.

    46. αυτος κοιταζει τα χρυσα συμβολαια στο nba και χεστηκε για την Ελλαδα

    47. ΕΙΔΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΙΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ «ΓΙΑΝΝΗ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΠΡΩΤΗΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ NBA ΤΥΧΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΓΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΟΧΙ ΑΝΕΤΟΚΟΜΠΟ, ΡΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΙΣ 100% ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΞΕΠΗΡΕΤΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

      1. Για Έλληνας πατριώτης χάλια ελληνικά γράφεις. Σίγουρα πήγες σε ελληνικό σχολείο;

        1. Βάλε το καρότο στον κώλο και μετά μίλα συριζαίε που θα μας μάθεις και γράμματα την ώρα που ο τσίμπλας είχε μείνει σε καμιά δεκαριά μαθήματα στο πανεπιστήμιο…

      2. Για Έλληνας πατριώτης χάλια ελληνικά γράφεις. Μήπως δεν πήγες σε ελληνικό σχολείο;

    48. Τα βρωμοκάναλα τον έκαναν μάγκα. Ποιος τον ήξερε; Αν ήταν πραγματικός Έλληνας δε θα λέγαν κουβέντα, στα αζήτητα… Εξυπηρετεί τον ανθελληνισμό τους βλέπεις και όπως ήταν φυσικό το κοράκι άρπαξε την ευκαιρία. Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. Ας ανοίξουν κάνα βιβλίο τα τσόλια που τον στηρίζουν. Ο. Κ φίλε γεννήθηκες στην Ελλάδα σε αγαπάμε, δε σε διωχνουμε, αλλά μέχρι εκεί, ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.

    49. Τον λένε κ ´´Γιάννης´´ τρομαρα του..
      Ρε πως λέγεται αλήθεια ο Γιάννης στα αφρικανικά;
      τον θεοποίησατε τον μπάσταρδο κ σας έγραψε στα παπάρια του μολις έφτιαξε το προφίλ του.
      Κ μεταξύ μας μάγκες ευτυχώς που την έκανε γιατι αν σηκώνουμε κύπελλο θα ηταν πολυ ξεφτιλιστικο αραπης να σηκώνει το κύπελλο και να τραγουδάει κ τον ύμνο μας

      1. το πρωτο του ονομα ειναι Ουγκο/Hugo.. αλλα το κρυβου εντενως οι προπαγανδιστες νεοταξιτες/αριστεροι κ το κατεστημενο. διαδωστε το οσο μπορειτε σε μεσα κτλπ. απορω τι κανετε καποιοι εν τελει..για τι αγωνιζεστε..τεσπα. καμια ελπιδα.

        ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ…….. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΕΦΑΝΕ……. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ.

    50. Στέφανε η μασονία του μπάσκετ, τα κρύβει. Πέρα από το γεγονός πως μας “πούλησε” (στα παπάρια μας δηλαδή για τον Νιγηριανό) έχουν συμβεί πολλά αυτές τις μέρες. Το θέμα με τον Γιάννη είχε παραγίνει και σε διαβεβαιώ πως ούτε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής στενοχωρήθηκε. Ο Γιαννάκης ήθελε να πάρει ο Μίσσας τον αδερφό του στην αποστολή και είχαν γίνει όλοι έξαλλοι γιατί κανονικά, πρέπει να πάει ο Μπόγρης σαν 12ος στην αποστολή για να έχουμε έναν 3ο ψηλό, λόγω των συχνών τραυματισμών του Παπαγιάννη και του Μπουρούση. Στα φιλικά όλος ο κόσμος είχε πάρει χαμπάρι πως το κλίμα είναι χάλια. Καλύτερα θα πάμε χωρίς αυτόν ή τουλάχιστον θα έχουμε πιο καλό κλίμα.

    51. Γλύψτε τον παπάρα τον αράπη αράπης είναι όχι για εθνική δεν κάνει ούτε σκορτσιανιτη ουτε αετοκουμπο Έλληνας γενιεσαι δεν γίνεσαι!!!Η Εθνική πόλο είχε αράπηδες η ξένους στο άλμα επί κοντώ ήταν μιγάδα αυτοι λοιπόν οι καθόλου της μόδας Έλληνες έφεραν χρυσά στην μουντή και δήθεν μοντέρνα Ελλάδα Έλληνες από την ηπειρο μέχρι την Κρήτη…Πίος αετοκουμπο και αηδιες λοιπόν???

        1. Γιατι μωρη Λαμια γουσταρεις αραπικο φυστικι.

    52. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ “ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ..ΜΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ”
      ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ…ΓΚΕΓΚΕ;

    53. “ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ”
      Ή ΑΛΛΙΩΣ,
      ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

      ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΑ UNITED STATES DOLLARS ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ, ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    54. Δεν ήταν ,δεν είναι και δε θα γίνει ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.απο τη Νιγηρία είναι .Οι πρόγονοι μας πολέμησαν για να ελευθερωθεί η Ελλάδα απο τουε τούρκους και το 1940 τους γερμανους ιταλούς και βουλγάρους . οι δικοί του ήταν στη πατρίδα του τη Νιγηρία

    55. Απλά ο αράπης ,λόγω συμβολαίου με τους μπακς,έγραψε την Εθνική στ’αποτέτοια του…Αντετονμπούλο ρε ,από δω… Έκανε η μυίγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο,όπως λέει ο θυμόσοφος…

    56. Μια χαρα σας την εφερε ο Αφρικανος “Ελληνας”.Σιγα μην κατσει να ιδρωσει την φανελλα της Ελλαδας-Στο NBA ειναι η μασα.Εχωσε με τον τσαμπουκα και τον ασχετο τον αδερφο του στην Εθνικη.Καθηστε τωρα στο TV και αισθανθείτε περηφανοι για το γεννημα θρεμα της Ελλαδος καθε φορα που ακουτε Αντετοκουνμπο…..

    Comments are closed.