Προκλητική η Λαγκάρντ: «Πολύ υψηλές οι συντάξεις των Ελλήνων»

Κοινοποίηση:
lagarde-630x360

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ κατά την τοποθέτησή της στο Νταβός τόνισε πως οι συντάξεις στην Ελλάδα απείχαν σημαντικά από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές και η χώρα έπρεπε να λάβει μέτρα ώστε να βελτιωθεί η συγκεκριμένη κατάσταση.

«Στην περίπτωση της Ελλάδας οι συντάξεις απείχαν παρασάγγας από τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές άσχετα εάν ήταν μικρές, μεσαίες ή μεγάλες. Αυτό που προέχει τώρα ποιο είναι το όριο για το δίχτυ ασφαλείας, από ποιο όριο προστατεύεις τις συντάξεις».

Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται μόλις λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και την Κριστίν Λαγκάρντ στο Νταβός, την Πέμπτη, στην οποία αναμένεται να συζητηθεί η ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έχει απόλυτο δίκιο. Όσο και να μην μας συμφέρει αυτή η ανακοίνωση, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ. Ψάξτε τις συντάξεις των βουλευτών, υπουργών, (π.χ. Παπαρήγα, Κανέλλη και του πρώην γκαντέμη), όλοι οι πολιτικοί (μας), νυν και τέως χαίζονται στο τάλιρο και τώρα είναι ευρώ. Ψάξτε τα καμάρια μας και θα δείτε αν έχει δίκαιο ή όχι. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ απλά τους λέει να τις περικόψουν όπως έκαναν στον “λαουτζίκο” αυτόν τον μαλάκα που τους ψηφίζει και το κυριότερο που τσακώνονται μεταξύ τους για την “τιμή” των πολιτικάντηδων.

  2. Μωρη κλέφτρα άντε να χεσεις να ξελαφρωσεις και άσε τους Έλληνες δεν σε υπολογίζουν.Σκατοφατσα

  3. Δε πας μωρή να κρυφτείς να μη φαίνεσαι που είσαι τόσο άσχημη μόνο βγαίνεις και κάνεις και δηλώσεις? Έξω από το ευρώ τώρα και ούτε φράγκο στους τοκογλύφους δανειστές!

Comments are closed.