ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Δεν είχαν τον Εθνικό Ύμνο των Ελλήνων – Ποιες οι αντιδράσεις

Κοινοποίηση:
φωτο

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της ειδικής τελετής

για την απονομή των μεταλλίων στο πλήρωμα που συμμετείχε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Γενεύης στη γαλλική πλευρά και την πόλη Τονόν λε Μπαιν.

Ειδικότερα, την στιγμή που γινόταν η απονομή των μεταλλίων και από τα μεγάφωνα ακουγόταν ο εθνικός ύμνος της κάθε χώρας, όταν ήρθε η στιγμή της Ελλάδας και του πληρώματος του τετραπλού σκιφ με πηδαλιούχο γυναικών (Εμμανουηλίδου-Κυρίδου-Μπούρμου-Πέργουλη-Γκέκα) οι διοργανωτές έβαλαν στην αρχή αντί του εθνικού μας ύμνου της Γερμανίας, αμέσως τα κορίτσια αντέδρασαν και τους εξήγησαν πως αυτός δεν είναι ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

Τελικά οι διοργανωτές δεν είχα φροντίσει να έχουν τον ελληνικό ύμνο. Το πρόβλημα λύθηκε με τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας που πήραν την κατάσταση και το… μικρόφωνο στα χέρια τους. Η Καστοριανή, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, τραγούδησε μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα αλλά και όσους Έλληνες βρίσκονταν εκεί.
Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΥΡΩΠΕΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

  2. Μπράβο τους έτσι δυνατά με γερά Κοτζιά μπράβο παιδιά!

  3. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!

  4. Αυτοι εχουν μονο σκουπιδια ..
    που να βρουν ενα διαμαντι σαν τον εθνικο μας υμνο..
    Τιμη μας που δεν τον ειχανε οι ΟΥΝΟΙ…ε ΟΥΝΟΙ
    Τον τραγουδησαν μονες τους ευγε

Comments are closed.