ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΟΚ!!! ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ στην ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΧΡΙΔΟΣ. Τι ΣΥΝΕΒΗ στα ΣΚΟΠΙΑ με τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
φωτοοο

ΕΝΑ οδοιπορικό που πραγματοποιήθηκε πριν από 2 έτη από 4 Έλληνες Πανεπιστημιακούς και εκπαιδευτικούς. Στο οδοιπορικό αυτό καταγράφηκε η ιστορική αλήθεια για την πορεία του Ελληνισμού από την περιοχή.  Εικόνες που θα σας μείνουν βαθιά χαραγμένες και που δεν βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια και τη δημοσιότητα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα, όπως την αποτύπωσε σε αποκλειστικότητα  o φακός του PELLAin, την επιβίωση των ιερομονάχων και ιερέων της μοναδικά αποδεκτής και ιστορικά καταγεγραμμένης Αρχιεπισκοπής Αχρίδος, από τις διώξεις του καθεστώτος Γκρούεφσκι του κρατιδίου των Σκοπίων.

Θα δείτε ναούς κρυμμένους στις πολυκατοικίες και μοναστήρια που λειτουργούν κρυφά σε μια καθημερινότητα διώξεων μετά και τις απαλλοτριώσεις των περιουσιών τους από το καθεστώς Γκρούεφσκι προκειμένου να επιβιώσει η “αιρετική” νεοϊδρυθείσα “Ψευτομακεδονική Εκκλησία” του! Οι πιστοί παρά τις εκτοπίσεις και τις επανειλλημένες φυλακίσεις του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιωάννη, καταφέρνουν και επιβιώνουν προσηλωμένοι στην Παράδοση και την αληθινή Αρχιεπισκοπή Αχρίδος.

Το βίντεο για αυτονόητους λόγους δεν αποκαλύφθηκε στη δημοσιότητα όλα τα προηγούμενα έτη και πρόσωπα που συμμετείχαν στην καταγραφή, όπως τοπικοί δημοσιογράφοι ιερομόναχοι και πολίτες δεν αποκαλύπτονται στο φακό για ευνόητους λόγους.

Σημαντικά σημεία της καταγραφής του βίντεο είναι η αποτύπωση βυζαντινών εκκλησιών σε σημεία κοντά στην πρωτεύουσα του κρατιδίου και οι οποίες έχουν δεχτεί την βαρβαρότητα των Βούλγαρων κομιτατζήδων, (καταστροφή των ελληνικών επιγραφών σε ιστορικές βυζαντινές εκκλησίες που έφεραν καθαρά ελληνικές επιγραφές!) από την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα με όσα συνεπάγεται αυτό το αποκαλυπτικό γεγονός για την ιστορική αλήθεια της περιοχής των Σκοπίων και τα δεινά που υπέστησαν οι Έλληνες μακριά από την ελεύθερη Ελλάδα!

Δείτε επίσης τα “πλαστικά” και “επίπλαστα” αγάλματα και κτίρια που έστηνε το καθεστώς, προσπαθώντας να υφαρπάξει την ελληνική πραγματικότητα της Μακεδονίας και να διαστρεβλώσει την ιστορική αλήθεια.

Μέσα σε όλο αυτό τον ιστορικό μύλο, δεν γλίτωσε ούτε και η βουλγαρική ιστορία με αντίστοιχες ενέργειες πολύ μικρότερης φυσικά κλίμακας.

Δείτε παρακάτω το πρώτο μέρος του οδοιπορικού:

pellain-gr.blogspot.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: