Να ‘ σου κι ο “Ιμπραήμ” με τους κολαούζους του στη Μάνδρα, για να σώσει την Ελλάδα. Πατριώτη, σκύψε, γιατί σου έπεσε ο φάκελος με τα 20 χιλιάρικα

Κοινοποίηση:
mixaloliakos2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από κλιμάκιο Βουλευτών δήλωσε από την Μάνδρα Αττικής, όπου χάθηκαν 15 ανθρώπινες ζωές λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας ενός ανάλγητου κράτους:

“Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα θρηνεί νεκρούς από ένα ανάλγητο και αναίσθητο κράτος. Κυβερνά την χώρα και δεν είναι αθώος ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και τρία χρόνια.

Κανένα αντιπλημμυρικό έργο δεν έχει γίνει στην περιοχή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών.

Καταγγέλλουμε το κράτος για την αδιαφορία του. Παριστάνουν τους προστάτες της φτωχολογιάς και έχουν αφήσει την φτωχολογιά της Δυτικής Αττικής στο έλεος.

Περιμένουμε έστω μία παραίτηση από ένα από τα παχύδερμα που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την καταστροφή”.

ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΣΚΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΕΣΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ

Αναγκαία διευκρίνιση: Επειδή κάποιοι αναγνώστες αναρωτιούνται προς τι η κριτική στο πρόσωπο του κ.Μιχαλολιάκου, εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν έχει να μοιράσει απολύτως τίποτα με τους πολυπληθείς ψηφοφόρους του κόμματος της “Χρυσής Αυγής” που και διώξεις υπέστησαν και φυλακή-κάποιοι βουλευτές και στελέχη του-πήγαν. Όμως, μέχρι να παγώσει ο ήλιος στην κόλαση, ο κ.Μιχαλολιάκος θα υφίσταται την κριτική, όπως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και ακόμα πιο σκληρή. Ιδίως μετά την ακατανόητη και αντιδεοντολογική αλλά και φοβική-γυναικουλίστικη, πολιτικά άνανδρη και πολιτικά αλήτικη δήλωση του: “Μην αγοράζετε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, μην ενημερώνεστε από το makeleio.gr”. Το makeleio.gr, κύριε αρχηγέ του κόμματος σας, είναι το μοναδικό πατριωτικό μέσον στη χώρα που έχει γνωρίσει τι σημαίνει παρακράτος: Διώξεις, συλλήψεις, εισβολές της Κρατικής Ασφάλειας μέσα στα γραφεία της εφημερίδος μας, αλλεπάλληλα αυτόφωρα, καταπάτηση του Συντάγματος, απόπειρα φίμωσης, απόπειρες τρομοκράτησης, απόπειρες λουκέτου από το τρισάθλιο καθεστώς. Είστε λοιπόν πολύ λίγος-και εσείς και οι κλακαδόροι σας- για να εκφράζεστε έτσι(απρεπώς και ευτελώς) για μια δημοσιογραφική ομάδα, που έχει γνωρίσει τι σημαίνει παρασύστημα εξουσίας.

Εαν δεν δηλώσετε δημόσια συγγνώμη για ένα ΜΜΕ που πολεμά στις επάλξεις, κόντρα στο ρεύμα και στο καθεστώς, αυτοχρηματοδοτούμενο και ανεξάρτητο οικονομικά αλλά και δημοσιογραφικά(χωρίς να φιλάει κατουρημένες ποδιές ικετεύοντας για χάρες και λύπηση, σας λένε κάτι οι έννοιες;) θα αντιληφθείτε μακροπρόθεσμα πόσο λάθος πράξαττε για ένα ακηδεμόνευτο εκδοτικό συγκρότημα που δεν είναι απλώς ενημέρωση, αγνή, πατριωτική και αδούλωτη, αλλά πια έχει γίνει τρόπος ζωής και αντίστασης σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης που δεν έχει σχέση ούτε με άρρωστα και σκοτεινά κόμματα αλλά ούτε και με καρκινογόνες πολιτικές εξαρτήσεις.

Εις το επανιδείν…

makeleio.gr 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Δεν κοιτάτε τα χάλια σας ρε μαλακες Έλληνες;; Σας κατάντησαν ρημαλια όλα αυτά τα πολιτικά γουρούνια που σας κυβερνάνε τα τελευταία σαράντα χρόνια και μυαλό δεν βάζετε. Συνεχίστε να τους ψηφίζεται και όταν ξυπνήσετε θα είναι πολύ αργά. Εγώ δεν είμαι της Χ Α αλλά θα ψήφιζα Χ Α και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, η ο κόμπος θα πέραση η το χτένι θα σπάσει. Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας.

  2. Ασχετο,αλλα ολοι αυτοι οι “ανθρωπιστες” των ΜΚΟ που τρεχανε και δινανε νερο φαγητο και ρουχα (και κινητα,και λεφτα,και κωλο πολλες φορες) στους λαθρομεταναστοπροσφυγες που φτανανε κατα χιλιαδες,που ειναι τωρα να δωσουν ενα καρβελι ψωμι κι ενα μπουκαλακι νερο στους ανθρωπους εκει στη Μανδρα και στις αλλες πληγεισες περιοχες;Επιλεκτικος “ανθρωπισμος” και ανθελληνισμος ετσι;Α ρε ενα Leopard που τους χρειαζεται να τους λιωσει με τις ερπυστριες τα απλυτα κεφαλια τους σαν καρπουζια!

  3. Οι Συναγωνιστές είδαν ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής, για την οποία ευθύνεται ένα αναίσθητο και ανάλγητο κράτος. Να σημειωθεί πως κανείς πολιτικάντης δεν τόλμησε να επισκεφθεί τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής, την φτωχολογιά η οποία επλήγη από την θεομηνία.Οι κάτοικοι της Μάνδρας υποδέχτηκαν με θέρμη τους Συναγωνιστές και εξέφρασαν την δίκαιη αγανάκτησή τους για την εγκατάλειψή τους από την Πολιτεία.Τέλος, να τονίσουμε για ακόμη μια φορά την αισχρή συνωμοσία της σιωπής των καναλιών, καθώς ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου και το κλιμάκιο των βουλευτών πέρασε δίπλα από τους δημοσιογράφους του Alpha και του Star, οι οποίοι έκαναν πως δεν τον είδαν!

  4. ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ Χ.Α.

  5. Μαύρο στους απανταχού Μαυρογιαλούρους της πολιτικής. Μαύρο στη ΧΑ του Πακιστανολιάκου – όνομα και πράγμα – που τα έκανε πλακάκια με τους πακιστανούς, μαύρο στους δήθεν εθνικιστές που ονειρεύονται ακόμα τρίτο Ράιχ, μιας ναζιστικής Γερμανίας που αιματοκύλησε και συνεχίζει να αιματοκυλά την πατρίδα μας. Στον καιάδα της πολιτικής, μαζί με τα αδερφάκια τους, τα ορφανά του Στάλιν.

  6. Το παχύδερμο αρχοντογουρουνο ειπε τους άλλους παχυδερμους!!!!

  7. Έχτιζαν όπου έβρισκαν κι έκαναν ένα χωριό σε ολόκληρη πόλη! Μπάζωσαν όλα τα ρέματα και άφησαν ένα σωληνάκι για να φεύγει το νερό, όταν το νερό έχει μάθει χιλιάδες χρόνια να περνάει από το συγκεκριμένο σημείο. Ήρθαν τα δίποδα και τα έκλεισαν, όπως έχουν κάνει με τον Ιλισό με τον Κηφισό κλπ κλπ…..Να παρακαλάτε μην φουσκώσει ο Κηφισός, εκεί να δεις κλάμα!!! Από κάτω Κηφισός και από πάνω ΠΑΘΕ, παγκόσμια Ελληνική πρωτοτυπία, δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Είναι μακάκες οι άλλες χώρες που δεν μπάζωσαν τον Σηκουάνα, Ρήνο, Δούναβη, Βόλγα, Τάμεση, Τίβερη κλπ κλπ.
    Πριν μερικές δεκαετίες δεν υπήρχε Μάνδρα, ένα χωριουδάκι ήταν. Μόλις άνοιξε ο ασκός του αιόλου, έχτιζαν όπου έβρισκαν….έγινε και η Αττική Οδός και το τερμάτισαν.
    Ακόμη δεν είδατε τίποτα, με τόσα καμμένα δάση σε Αττική και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος.
    Και μην ακούσω να μου πει κάποιος, διαμαρτυρία από το πληκτρολόγιο, διότι έχω συμμετάσχει άπειρες φορές στο σχέδιο Ξενοκράτης, διότι ήμουν στην Ορεστιάδα.
    Όταν πλημμύριζε ο Έβρος, το Διδυμότειχο γινόταν για μήνες ένα με το ποτάμι, το ίδιο και πολλά χωριά, Βύσσα, Πύθιο, Τυχερό, Φέρες, Πόρος κλπ κλπ
    Δεν έχετε δει καν τι εστί πλημμύρα.

  8. Ουδεις περναει την πορτα της εβροβουλης των δοσιλογων , εαν πρωτα δεν σκυψει να φιλησει τις κατουρημενες ποδιες και να αρνηθει Πατριδα και θρησκεια . ( ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και τα δυο συγχρονως ) .
    Ο Μηχαλιολακος το ΜΟΝΟΝ που κατορθωσε ηταν να αμαυρωσει τον Εθνικισμο και Πατριωτισμο με τις ναζιστικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ του .
    Αυτη ηταν η αποστολη του οταν του επετρεψε το καθεστως να περασει την πορτα των δοσιλογων και οπως ολοι γνωριζουν τα καταφερε ΑΠΟΛΥΤΩΣ .

    ΟΣΟΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ Κ(υ)ΝΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ , Η , ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ , Η , ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ και λοιπα κατοχικα μπουρδελοκομματα .

    Ξυπνατε Ελληνες ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ .

  9. καμαρωστε μουτρα που τους πηρε ο πονος για τη φτωχολογια

  10. Ή φοβήθηκε μήπως συναντήσει τους φυσικούς του γονείς;

  11. Παλιά στη Μάντρα αλληλοσκοτώνονταν κάθε σαββατοκύριακο. Τι κράτος να κάνουν οι κατσικοκλέφτες.

  12. Καρικατούρες του εθνικισμού με τον παρά του κοινοβουλευτισμού.

  13. Καποια στιγμη τα ηνια θα τα παρει αλλοσ…Ουτωσ η αλλοσ ο κ.Μιχαλολιακοσ είναι μεγαλοσ πια…

  14. η καρεκλα ειναι πολυ γλυκια για ολους οταν καθε 27 μπαινει ζεστο ζεστο το παραδακι

    1. Συμφωνω απολυτα φιλε μου…
      Το καλυτερο σχολιο.

  15. Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ

  16. ΞΥΔΑΚΙ ΠΑΛΙΟΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ !!!!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ !!!! ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

  17. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ.ΠΟΝΑΕΙ Η Χ.Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ

    1. Για τον Μιχαλολιακο τα λες αυτα;
      Συνελθε αδερφε!
      Μ’αυτον το βλακα αρχηγο…παλι μονοψηφιο θα πιασει η ΧΑ.
      Εδω θα’μαστε και θα το δεις…

  18. Μιχαλολιάκο γλυφτρονι άντε χάσου ρε τελειωμενε…Εξαπατησες τους πατριώτες ΕΣΥ και η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ…
    Πιγκουινε της διαπλοκής!!!

  19. Αγαπητε δεν κατανοω την επιθετικη σου διαθεση. Ειτε το θελεις ειτε οχι η Χρυση Αυγη ειναι η μονη εθνικιστικη φωνη που εκανε γνωστο τον εθνικισμο στο ευρυ κοινο, εκανε γνωστα επισης και χιλιαδες χιλιαδων σκανδαλα εντος βουλης, σκανδαλα και πρακτικες που ολοι αγνοουσαμε η εστω οι περισσοτεροι. Δεν κανεις καλα να πολεμας την Χρυση Αυγη (ειναι ομως δικαιωμα σου να το κανεις), ιδιως εαν ανηκεις στον εθνικιστικο τομεα. Οσο για τα χρηματα του κ. Μιχαλολιακου που σε σκανδαλιζουν, εχω τη γνωμη πως θα πρεπει να δεις το γενικο πλαισιο της Βουλης των Ελληνων και μετα να σκανδαλιστεις οσο θελεις. Με αλλα λογια σε πειραζει ενας πολιτικος αρχηγος που το κομμα του δεν εισπρατει δεκαρα σαν επιχορηγηση. Δυσφορεις με την νομιμη αποζημιωση του εστω και της συζυγου του την ιδια στιγμη που τα χρηματικα ποσα που <> στη Βουλη ειναι πραγματικα ιλιγγιωδη. Σε παρακαλω, σας παρακαλω ας λογικευτουμε ιδιως αν ανηκουμε στον εθνικιστικο χωρο που εστω και με τα ελαττωματα της η Χρυση Αυγη αντιπροσωπευει, μεσα στα πολιτικα σκουπιδια που την-μας περιβαλουν.

    1. εισαι σωστος φιλε απλα ολοι οι ανωτερω εχουν παρωπιδες γιατι λεφτα παιρνουν και οι υπολοιποι στην βουλη εννοω τις αποζημιωσεις τους . και η χα δεν παιρνει επιχορηγηση γιατι το αποφασισαν κατι προδοτικα ανρικελα της δηθεν δημοκρατιας

    2. σκέψου μήπως κάποιοι θέλουν να είναι ο λαός χωρισμένος σε δύο ομάδες και να σφάζονται μεταξύ τους όπως έγινε στον εμφύλιο, κάποιοι παίζουν τον ρόλο τους μια χαρά, αλήθεια γιατί η χα δεν μιλά εδώ κι έναν χρόνο για την αποφαση του ευρωπαικού δικαστηριου σχετικά με μνημονια και γιουρογκρουπ;;; δες αττικα νεα παρανομα τα παραπανω κι η χα δεν το ξερει;;

    3. στα χιλιαδες σκανδαλα φιλε μου της βουλης να προσθεσεις
      την οικογενοιοκρατια που επικρατει στην χ.α!γιατι να ειναι βουλευτης δηλαδη και η γυναικα του και η κορη του δημοτικος συμβουλος? χιλιαδες οι μορφωμενοι εθνικιστες που θα επρεπε να ειναι στην θεση αυτη.
      ολοι εχουν βαλει τις γυναικες τους για υπαλληλους της βουλης..ειναι πολυ τραγικο!

    4. Κανε μας τη χαρη ρε φιλαρακι…που θα παινεσεις τον Μιχαλολιακο…
      Παει και γλυφει τα πακιστανια…
      Ετσι ειναι οι εθνικιστες;
      Μ’αυτον αρχηγο, παλι μονοψηφιο…!

Comments are closed.