«Με τις αποκαλύψεις που θα κάνω θα κλείσω τον Πολάκη στην φυλακή»: Τι ετοιμάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κοινοποίηση:
polakigeorgiadi_1

Μεγάλες αποκαλύψεις για το θέμα του ΚΕΛΠΝΟ προαναγγέλλει μέσω του mononews.gr ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε λίγες ώρες παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη τύπου. Χωρίς να αποκαλύπτει το περιεχόμενο των δηλώσεων του, ο ίδιος δηλώνει στο mononews ότι: «Mε τις αποκαλύψεις αυτές θα κλείσω τον Πολάκη στην φυλακή”.

Η αντίδραση του Μαξίμου
Στην συνέντευξη Τύπου αναφέρεται πως θα προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις, ωστόσο αναμένεται πως θα αναφερθεί και στην υπόθεση της Novartis, απαντώντας αναλυτικά στις κατηγορίες που του αποδίδονται από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο.
Η ανακοίνωση της έκτακτης συνέντευξης Τύπου του αντιπροέδρου της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου, το οποίο όπως συνηθίζει σε κάθε περίσταση το τελευταίο διάστημα, έστρεψε ξανά την προσοχή στην υπόθεση Novartis.
Οι κύκλοι του Μαξίμου επιτέθηκαν κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ λέγοντας πως θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. «Μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις για την κατά παραγγελία της Novartis νομοθέτηση από τον Άδ. Γεωργιάδη, εάν του είχε απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας, θα έπρεπε να έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έστρεψαν τα βέλη τους και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκης, λέγοντας πως «με την πολυήμερη σιωπή του επιβεβαιώνει πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά υποχείριο του αντιπροέδρου της ΝΔ».
Οι κυβερνητικές πηγές αναφέρονταν στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το οποίο έκανε λόγο για «τρία ψέματα» του Άδ. Γεωργιάδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: