ΘΡΗΝΟΣ – ΠΕΝΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΙΟΥ ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ Η 26ΧΡΟΝΗ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΝΕΚΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΜΑΡΑ;- Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΠΟΥ «ΦΩΝΑΖΕ» ΔΗΜΟΣΙΑ OTI ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΖΩEΣ ΣΤΗ ΚΥΜΗ…- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ;;;

Κοινοποίηση:
ΘΡΗΝΟΣ

Εκτός από το πένθος που έχει βυθιστεί η Κύμη και η Πύλος, για τον ξαφνικό χαμό των τριών νέων ανθρώπων και ειδικότερα της 26χρονης Κατερίνα Χαραμαράς που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο, θλίψη επικρατεί και στην Πάτρα. Η άτυχη Κατερίνα βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015. Πρώην συμφοιτητές της και άνθρωποι που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το πανέμορφο κορίτσι δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η 26χρονη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στην Πυλία της Μεσσηνίας.

Ποιου ήταν κόρη η 26χρονη Κατερίνα Χαραμά που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κύμη;

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δυο δίνουν μάχη για αυτήν μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Κύμη. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και η αρραβωνιαστικιά του οδηγού ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται. Η 26χρονη Κατερίνα Χαραμά είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι με τον αγαπημένο της αλλά δεν πρόλαβαν να παντρευτούν.

Ολόκληρη η Κύμη πενθεί για το χαμό των τριών νέων ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή τόσο ξαφνικά! Θρήνος έχει απλωθεί και στην Πύλο όπου μεγάλωσε η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο.

Η πανέμορφη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών. Εκείνος σώθηκε και είναι ανάμεσα στους δύο τραυματίες…

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη… Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών.

Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, τους οποίους βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση. Όμως η βραδιά κατέληξε το πρωί σε τραγωδία. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν οι 5 νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

ΣΟΚ από σύγχρονο Κωσταλέξι: Την φυλάκισαν γιατί δεν ήθελαν την σχέση της!

Ο οδηγός έχασε, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος.

Οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Δημόσια επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό είχε αποστείλει τον περασμένο Μάρτιο, ο Λιμενάρχης Κύμης Ευθύμιος Βέτσικας, ο οποίος είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον επικίνδυνο παραλιακό δρόμο της Κύμης που παραμένει σε «άθλια» κατάσταση με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές…
 
Ο Φάνης Σπανός είχε απαντήσει ότι είναι αναρμόδιος – αν και τον είδαμε πρόσφατα να φτιάχνει δρόμους σε άλλες περιοχές, όπως στην Αρτάκη-, και έριξε το μπαλάκι στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.
 
Δυστυχώς, λίγους μήνες μετά και συγκριμένα το πρωί του Σαββάτου (22-07-2017έχασαν την ζωή τους τρία νεαρά άτομα στο συγκεκριμένο δρόμο.
 
Δείτε την επιστολή που είχε αποστείλει στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, ο Λιμενάρχης Κύμης Ευθύμιος Βέτσικας:
 
Ο Ευθύμιος Βέτσικας αφού υπενθύμισε στον Φάνη Σπανό ότι αρμόδια για την συντήρηση και την αποκάτασταση του οδικού δικτύου είναι η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισήμανε στη συνέχεια τα εξής: 
 
“Μεγάλα προβλήματα ανακύπτουν από τη διάμβρωση της ακτογραμμής στο συγκεκριμένο αυτό τμήμα του οδικού δικτύου, αφού το εν λόγω κομμάτι εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα ενώ οι συνεχείς ζημιές που υφίστανται απαιτούν την αμέριστη προσοχή των οδηγών προκειμένου να περάσουν αλώβητοι την συγκεκριμένη παραλιακή οδό” και καταλήγει: “Αν συνεχιστεί αυτή η καταστροφή του οδοστρώματος, η τυχόν αποκατάσταση από την υπηρεσία σας κ.Αντιπεριφερειάρχα φαντάζει τιτάνια αφού σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι οριστική, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές συμπολιτών μας”. 

patratora.gr, eviazoom.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Κρίμα το κορίτσι , που τον βρήκε τον άχρηστο που ήθελε και να τον παντρευτεί ?

  2. Επιτέλους ο οδηγός δεν είχε πιεί μηδενικό το αλκοτεστ έλεος με κάποιους…μην μιλάτε χωρίς να ξέρετε !!!!;;

  3. Συλλυπητήρια στις οικογένειες. Ο θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους.Πολυ λυπηθηκα….. Κρίμα. Προσεχετε παιδιά στους δρόμους.

  4. Φταίνε όλοι εκτός από το αλκοόλ, την ταχύτητα και την απροσεξία. Φταίει το κράτος όταν δε σέβεσαι εσύ ο ίδιος τη ζωή σου;

  5. η κυβερνηση αμα σκοτωθουν ελληνοπουλα χαιροντε..αμα σκοτωνουνε τους γεροντες οι λαθρομεταναστες παλι χαιροντε..θα γλυτωσουν τις συνταξεις των εκατονταδων δολοφονηθεντων γεροντων και θα τα δωσουνε τα λεφτα στους επιβητορες τους.εμεις μονο σαν ελληνες πενθουμε αμα οι λαθροκαυλοι σκοτωσουν κανα γερο για να του κλεψουν τη συνταξη,οι κολοκυβερνητες γελανε.

  6. Δεν πενθει ολη η Ελλαδα. πχ εμεις δεν την ξερουμε δεν πενθουμε.

    1. καλά εσύ εξαιρείσαι, πενθείς μόνο για τα λαθροϊσλάμια σου

    2. ΟΛΗ η Ελλαδα πενθεί, ανοητο πλάσμα. Τρια Ελληνόπουλα χάθηκαν. Κατάλαβες;;; Ελληνόπουλα. Και δεν μας,περισσεύει κανενα. Εγω κλαίω καθε φορά που χάνουμε ενα παιδι μας, γιατι ολα τα Ελληνιπουλα ειναι και δικα μας παιδια.

  7. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από την κυβέρνηση της η οποία όπως είδατε χεστηκε.. να μην πω ότι χάρηκε που απαλλάχθηκε από νέα παιδιά.. Αλλιώς θα είχαν διαβεί τον δρόμο.. τα θανατηφόρα βοηθούν στην μείωση των Ελλήνων.. όπερ και θέλει η νυν κυβέρνηση.. η οχι;

  8. Ώστε αυτού ήτο κόρη.. είπα και γη που την ξέρω.. εξηγήστε μου τι ρόλο παίζει ποιανού κόρη ήταν.. Γιατί μας κάνετε να φαινόμαστε αγενείς στους σωρούς των παιδιών..

  9. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ..ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ..ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΤΕΝΕ ..ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ….ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΗ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΖΩΕΣ….ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ ….ΤΩΡΑ….ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ……..ΑΥΤΑ……ΣΥΛΙΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ…..ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ…

Comments are closed.