Θάμπωσε τον Α/ΓΕΣ η επιβλητική δράση των αυριανών ηγετών του Στρατού Ξηράς! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

 Εντυπωσιακές εικόνες από την επιβλητική δραστηριότητα των νέων Ανθυπολοχαγών στην Ξάνθη έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΣ.
Θάμπωσαν, ακόμη και τον απαιτητικό αρχηγό ΓΕΣ με τις επιδόσεις τους, οι αυριανοι ηγέτες του Στρατού Ξηράς στην άσκηση «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».
 Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελική φάση της άσκησης “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, η οποία διεξάγεται από Ανθυπολοχαγούς Όπλων και Σωμάτων στην Ξάνθη.

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», που διεξάγεται από Ανθυπολοχαγούς Όπλων και Σωμάτων (Ο-Σ), στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και αφορά στην τακτική χρησιμοποίηση όλων των Όπλων και των Σωμάτων, σε όλες τις φάσεις του αγώνα.

Η ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» έλαβε χώρα από τις 08 έως τις 14 Ιουνίου 2018 και είχε στόχο οι νέοι Ανθυπολοχαγοί (Ο-Σ), συνεργαζόμενοι μεταξύ τους, να υλοποιήσουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησαν στα Σχολεία Εφαρμογής και να αποκτήσουν κοινές παραστάσεις. Επίσης, αντικείμενο της άσκησης ήταν και η διαμόρφωση κοινού πλαισίου σκέψης και συναντίληψης, έτσι ώστε να επιτευχθεί η περαιτέρω κατανόηση, εξοικείωση και εξάσκηση, με όλα τα σενάρια τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Σημαντικός στόχος της άσκησης είναι και η ανάπτυξη της πρωτοβουλίας και του πνεύματος νικητή.

Δείτε φωτογραφίες από άσκηση:

Πηγή Γενικό Επιτελείο Στρατού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εφετζηδες και κολαουζοι. ΜΟΝΟ να βγαζουν το κομπλεξ τους σε κανα παιδακι επειδη τους ριχνει παντοφλα η γυναικα τους , και μονο μεσ τα στρατοπεδα εννοειτε, γιατι εξω κοκοκο.

    ΚΟΤΕΣ

Comments are closed.