Η Βασιλική Πλεξίδα Επιβεβαίωσε Το Θαύμα Της Παναγίας!!!

Κοινοποίηση:
orthodoxiaonline-303

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας με σχόλιό του, η 27χρονη κοπέλα επιβεβαίωσε το γεγονός του θαύματος της Παναγίας Ακρωτηριανής της Σερίφου με ανάρτηση στο facebook της, εκτός από ένα από τα γεγονότα, τα οποία κυκλοφόρησαν, ότι δηλαδή η μοναχή από την Μονή της Παναγίας είχε πει για τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ότι σκοτώθηκαν.

Η μοναχή δεν είπε αυτό, αλλά απλά ότι η Βασιλική θα σωθεί, ενώ για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζει τί έγινε.

Συγκεκριμένα, το κείμενο της Βασιλικής Πλεξίδας από το facebook της, όπως μας το έστειλε αναγνώστης μας, έχει ως εξής:

«Στις μέρες μας πλέον, μόνο η πίστη μας μπορεί να μας σώσει!!! Ο Θεός και η Παναγία να δίνει δύναμη σε όλο τον κόσμο!!!!Μια επισήμανση θα ήθελα να κάνω. Το άρθρο αυτό δεν το έγραψα εγώ αλλά ισχύουν τα όσα γράφονται. Με την μόνη διαφορά πως η γερόντισσα δεν είπε πως οι άλλοι θα σκοτωθούν. Είπε απλά » δεν γνωρίζω για τους υπόλοιπους το τι θα γίνει».

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία σε γνωστούς της, στην διάρκεια του δυστυχήματος έβλεπε ένα λευκό φως, το οποίο την γαλήνευε και την είλκυε, και στη συνέχεια της εμφανίστηκε μία γυναίκα (προφανώς η Παναγία), η οποία την καθησύχασε και της είπε ότι όλα θα πάνε καλά.

orthodoxia.online

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. H Bασιλική αξιώθηκε να δει από τη Παναγία ένα πολύ μεγάλο θαύμα.Μόνο που δεν έζησε το θαύμα για να επιβεβαιώνει τα λόγια τρίτων μέσα από το facebook.Πολλοί δεν έχουν,πως θα ενημερωθούν;Είναι υποχρεωμένη να κάνει αυτό που τη ζήτησε η Παναγία,να το δημοσιοποιήσει.Νομίζω ότι θα πρέπει να βγει σε όλα τα ΜΜΕ και να μιλήσει ή ίδια για το θαύμα που έζησε προκειμένου να ακουστεί σε κάθε γωνιά της γης ,ενδυναμώνοντας και εμψυχώνοντας τη πίστη του κόσμου.Γι’αυτο την αξίωσε η Παναγία και όχι να κρύβεται με αποτέλεσμα να δίνει στο καθένα αιχμή για σχόλια αρχίζοντας να ειρωνεύονται και να κοροιδεύουν.Ο Κύριος ζητάει την ομολογία μας και όχι να φοβόμαστε να μιλησουμε για τις αξιώσεις που μας έδωσε!!!Οι πιστοί έχουν ανάγκη να ακούν για τα θαύματα για να γιγαντώνεται η πίστη τους και οι άθεοι έχουν ανάγκη για να αρχίσουν να προβληματίζονται και να αναρρωτιούνται που ήταν τόσο καιρό!!!

Comments are closed.