Η απάντηση του ΓΕΕΘΑ στο…κάλεσμα του Μπαρμπαρούση για στρατιωτικό πραξικόπημα!

Κοινοποίηση:
BARBAROUSO-720x430

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας με αφορμή τα όσα είπε ο διαγραφείς, πλέον από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ εκφράζεται η προσήλωση των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.
Η ανακοίνωση

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες αποκλειστικά στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, και αφορά στην προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, και της ασφάλειας των πολιτών εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής, καθώς και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Καλά όλοι εσείς οι πατριώτες κλπ έχετε μία εμμονή περί έντιμων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Το ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος τους λέει καραβανάδες και μπασκηναριά για κάποιο λόγο το λέει! Αυτοί οι κρατικοδίαιτοι θα κάναν παρέμβαση να σώσουν την χώρα και την Μακεδονία; καλά, είστε σοβαροί; και τσακίστηκαν, έντρομοι, να βγάλουν την ανακοίνωση, μην τους μαλώσουν οι πολιτικάντηδες! Θέλω να σημειώσω, όμως, ότι στην ανακοίνωση μιλούν για προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και των πολιτών της, καλά αυτό δεν τους κάλεσε ο Μπαρμπαρούσης να κάνουν; λες; αλλά μπα… δεν νομίζω… Λίγο διφορούμενη η ανακοίνωση ή είναι η ιδέα μου; σαν κάτι να μην είναι ξεκάθαρο!!!

  2. Το να μην ξέρεις και να πράττεις λάθος έχει κάποιο ελαφρυντικό. Το να γνωρίζεις ή ακόμα και αν δεν γνωρίζεις και σου προσφέρεται η πρόσβσαση στην πληροφόρηση και συνεχίζεις να την αγνοείς τότε η τιμωρία σου πρέπει να είναι παραδειγματική εκτός αν έχεις το ακαταλόγιστο δηλαδή βαρειά ψυχική ή σωματική ασθένεια που δεν σε αφήνει να κρίνεις με νηφαλιότητα.
    Διαβλέπω να έρχονται καταστάσεις που ούτε οι ίδιοι αντιλαμβάνονται. Ο πρωθυπουργός νιώθει σκακιστής. Πολύ ωραία! Να τον πληροφορήσω ότι ένας ”καλός” σκακιστής μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει 5 κινήσεις μπροστά ακολουθώντας μία τακτική. Ένας εξαιρετικός σκακιστής ανεβάζει αυτή την επίδοση το πολύ μέχρι 30 κινήσεις. Δεν υπάρχει όμως κανένας και ούτε θα γεννηθεί ώστε να προβλέψει το τέλος μιας παρτίδας.
    Να επισημάνω ολοκληρώνοντας ότι στο σκάκι δεν υπάρχει ”τύχη” δηλάδή δεν υπάρχει ο όρος πιθανότητα ελπίζω ο πρωθυπουργός να κατάλαβε ότι δεν ρίχνεις ζάρια για να παίξεις σκάκι ούτε υπάρχει κάποια ”τυφλή” θεά να βοηθήσει…….!

  3. συνχαρητιρια αρχηγε τοθ γεεθα καλος μιναρασ εισε θα επρεπε να ντρεπεσε.γλιψτε περισοτερο αυτο δεν ειναι τιποτα.αισχος.παρεπιπτοντοσ μαθε ποια ειναι τα καθηκοντα τοθ στρατου.

  4. θορυβήθηκε από τα συλλαλητήρια και το ξύλο στον προδόταρο μπουτάρ.Το παμπόνηρο σύστημα που θέλει να διασφαλίσει όλες τις εκκρεμότητες εναντίον του,απαντά μέσω των γεγονότων στους ψιθύρους που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για σώσιμο της κατάστασης από τον στρατό,ότι δεν μας σώζει ΤΙΠΟΤΑ.Ούτε πολιτικός αντίπαλος
    ( καμμία αξιόλογη επιλογή εντός βουλής) ,ούτε συλλαλητήρια ( φασίστας και εθνίκι αλλά και γραφικός όποιος λαμβάνει μέρος ) και τελευταία η απάντηση του ΓΕΕΘΑ ( έτσι ώστε να κατακερματιστεί κάθε τελευταία ελπίδα ).Το έχω γράψει και το ξαναγράφω. Επειδή η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο ( συνεχής πίεση πρός εμάς και από αυτούς συνεχές άδειασμα της δεξαμενής δικαιολογιών ) η επόμενη -προδοτική- κυβέρνηση που θα αναλάβει θα χρησιμοποιήσει βίαιη καταστολή για να αντιμετωπίσει τις όποιες διαμαρτυρίες μας.Και αυτό πολύ απλά διότι -τελείωσαν οι δικαιολογίες-.Μπαίνουμε σε επικίνδυνο μονοπάτι,πιό σκοτεινό από το προηγούμενο ( πραγματικά μακάρι να πέσω έξω ) οπότε εύχομαι σε όλους, υπομονή,επιμονή,να προσέχουμε την οικογένειά μας και τους φίλους μας και καλή λευτεριά.

  5. ΩΣ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΕΕΘΑ…;;; ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…;;; ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ…;;; ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ…;;; ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ…!!!

  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ? ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ…. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ… ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ? ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ? ΟΛΟΙ ΔΩΣΑΤΕ ΚΩΛΟ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ?

  7. Μήπως μέσα στην “υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων” είναι και το ξεσκάτισμα των λαθροεποίκων και οι υπηρεσίες σίτισης στα λαθροϊσλάμια ρε ξεφτιλισμένοι καραβανάδες ;
    Όσο η στρατιωτική ηγεσία υποστηρίζει αυτή την προδοτική κυβέρνηση είναι εξίσου και αυτοί προδότες.

  8. Οι ΕΔ της Ελλαδος ειναι καταλληλες μονον για να καθαριζουν τα αποχωρητηρια των λαθροεισβολεων , και να τους σερβιρουν το φαγητο.

  9. Δεν βλεπετε οτι καταπατειται το συνταγμα εκει στις ενοπλες δυναμεις???? Βολεμενοι δημοσιοι στρατιωτικοπολιτικοι καταντησατε… Μακαρι να κανει ενα ντου ο μογγολος απο απεναντι το ευχομαι. Τοτε θα ξαναβρουμε την Ελληνικοτητα μας.

  10. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ……ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙA ΣΤΑ HOT SPOTS………………………………………..

  11. πια προσηλωση ρε ξεφτιλα του γεεθα πια συνορα φιλας που μπαζουν απο παντου εχει γινει κατα χιλιαδες φορες εισβολη λαθρο που εισε στα νησια μας γινεται της πουτανας οτι θελουν τα λαθροπιθηκια και οι αλβανοι τινσκατα σας κανουν και τους φροντιζεται τοσο λοιπον αρχηγε αν εχεις ΑΡΧΙΔΙΑ σωσε τον ελληνικο λαο

  12. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ;;;;;;;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ;;;;; ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ 24 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Comments are closed.