ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ; Γνωστή Ελληνίδα αοιδός… ανακάλυψε τα αίτια των φονικών πυρκαγιών

Κοινοποίηση:
Untitled-19

Μ’ ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποφάσισε να «γιορτάσει» την κοίμηση της Θεοτόκου η λαϊκή αοιδός Άντζυ Σαμίου συνδέοντας τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν ολόκληρη τη χώρα με την… απραξία της Μεγαλόχαρης!
«Τι να πεις….. άπραγη κι η Παναγία… τόσες λιτανείες τόσες χιλιάδες κεριά θα καούν, τόσα πανηγύρια, τόσες προσευχές, μα δε λέει να βάλει το χεράκι της να σβήσουν οι φωτιές… λες να θέλει να μας πει κάτι;», έγραψε

Η κυρία Σαμίου δεν δίστασε μάλιστα να αρθρώσει και πολιτικό λόγο καλύπτοντας την αδυναμία της κυβέρνησης να ελέγξει τα μέτωπα των πυρκαγιών με την φράση: «Επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και φωτιές έμπαιναν και τις αποζημιώσεις έτρωγαν». Διττή η παρεμβολή της στο θέμα λοιπόν και δύο τα συμπεράσματα:

Πρώτον: Η Παναγία ευθύνεται που δεν σβήνουν οι φωτιές στη χώρα και δεύτερον, εφόσον οι αποζημιώσεις δεν τρώγονται μικρό – και μισό – το κακό!

samiou-angie-fb samiou-angie-fb2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δε παει να πνιγει λεω εγω?Ασχολουμαστε με την καθε τελειωμενη βιζιτα που κατανταει κακια και γρια?Αντι να παει να μαζεψει τον γιο της τον πρεζακια καθεται και μου εχει και αποψη για τον Χριστιανισμο και για την πολιτικη?Ποια?Η τρυπια απ ολες τις παντες.Αυτη η αχρηστη αυτη η δουλα της π@τσας .Βουλωστε της το στομα ρε με μπουνιες μεχρι να σπασουν τα δοντια της.Ουστ!Σαπια!

  2. Τι καθεστε και ασχολειστε με την καθε τελειωμενη..

Comments are closed.