ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ! Έρχεται η πρώτη κούκλα του σεξ που μπορεί να έχει οργασμό [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
koukla

Τα ρομπότ του σεξ καθιερώνονται ολοένα και περισσότερο, καθώς η τεχνολογία φαίνεται να κόβει κι εδώ δεσμούς με τα παλιά.

 

Μια τεχνητή μορφή ζωής λοιπόν θα βγει στην αγορά όχι για τις δουλειές του σπιτιού ή για κάποια βιομηχανική χρήση, παρά για την απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση του ανθρώπου.

Το νέο προϊόν θα μπορεί μάλιστα να κορυφώνει κατά την ερωτική πράξη, δίνοντας προφανώς στον άνθρωπο γερές δόσεις αυτοπεποίθησης.

Οι κούκλες θα εξατομικεύονται στις προτιμήσεις του κατόχου, διαθέτοντας ταυτοχρόνως προσωπικότητα. Προσωπικότητα που θα περιστρέφεται φυσικά γύρω από τον άνθρωπο: η κούκλα θα θυμάται τα γενέθλιά του αλλά και την αγαπημένη του μουσική, φαγητό και ταινίες!

Το ρομπότ θα ελέγχεται από μια εφαρμογή, με την οποία θα μπορείς να κατεβάζεις διάφορες προσωπικότητες: η κούκλα θα γίνεται έτσι ζηλιάρα, εκνευριστική και ντροπαλή ή ειλικρινής, διανοούμενη, καλή και ερωτική. «Η κοπέλα που ονειρευόσουν μια ζωή», όπως μας λέει η RealDoll για την πρωτοποριακή Harmony 2.0.

Η οποία ωστόσο μόνη φτηνή δεν θα είναι, καθώς όλη αυτή η τεχνολογία θα στείλει την τιμή της ως και τα 15.000 ευρώ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ . ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??? ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?????? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ? ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΑΙΥ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΑ? ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ???? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ~!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΡΣΤΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

  2. Δεν μού αρέσουν οί κοκινομαλλες σε ξανθιά ξέρουμε άμα βγάλουν;

  3. ΕΡΕ Κ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ Κ ΜΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ….ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΑ ……..ΜΠΡΡΛΛΛΡΡΡΡΛΛΛΡΡΡ

  4. H καλύτερη λύση. Γλιτώνεις από τις Ελλεεινίδες μια και καλή.

  5. ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ Η ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ?Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ?

    1. εσυ δηλαδη ρε φιλε δεν κανεις χηροπρακτικη?

      1. οχι ρε αυτος σιχενεται να το πιασει και το καρφωνει στην μηλοπιτα

  6. παιδια που τη πουλανε αυτη τη κουκλαρα ?????????? εχω παθει πλακα λεμε. θελω να παρω. αμα ειναι σαν τη φωτογραφια θα την εβανω χαμω και θα τηνε ταραξω στο μπιδιμα. μιλαμε με εχει τρελανι ειναι επιδι μιαζει με μια γκαρσονα ουκρανεζα που δουλεβει εδω στον αγιοκαμπο στι καφετερια και μιλαμε τονε εχω κανεισφεντονα για παρτη της αλλα δεν μου δινει σιμασια. αμα θα τηνε παρψ τουτη δα τη κουκλα τη μηχανικια δεν εχω αναγκη γκομενα

    1. αδερφε μου αμα τηνε παρεις πες μου να ερθω και εγω να τηνε πλακωσουμε στα τσιμπουξια. θα την εβαλουμε χαμω και θα της αλλαξουμε τον αδοξαστο της παλιοπιπας.

Comments are closed.