ΑΣΑΝΤ για την επίθεση: “Οι αξιοθαύμαστες ψυχές δεν μπορούν να ταπεινωθούν”. Τι μετέδωσαν οι NY TIMES σε αποκαλυπτικό βίντεο για το χτύπημα

Κοινοποίηση:
airstrikes-tablet

Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές το βράδυ της Παρασκευής εναντίον των ερευνητικών, αποθηκευτικών και στρατιωτικών στόχων της Συρίας, καθώς ο Πρόεδρος Τράμπ επεδίωξε να τιμωρήσει τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ-Ασαντ για υποψία χημικής επίθεσης κοντά στη Δαμασκό το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου σκοτώθηκαν περισσότερα από 40 άτομα.

Η Βρετανία και η Γαλλία εντάχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες  σε μια συντονισμένη επιχείρηση που προορίζονταν να επιδείξουν δυτική αποφασιστικότητα.   Οι ηγέτες των τριών εθνών μιλούν για επίμονες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου. Ο κ. Trump το χαρακτήρισε ως την αρχή μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας να αναγκάσει τον κ. Assad να σταματήσει να χρησιμοποιεί απαγορευμένα όπλα, αλλά διέταξε περιορισμένη πράξη μιας νύχτας που έπληξε τρεις στόχους.

“Αυτές δεν είναι οι πράξεις ενός ανθρώπου”, δήλωσε ο κ. Trump για την επίθεση του περασμένου Σαββατοκύριακου σε τηλεοπτική διεύθυνση από το Διπλωματικό Σώμα του Λευκού Οίκου. “Είναι αντ ‘αυτού εγκλήματα ενός τέρατος”.

Λίγο μετά την επίθεση, η συριακή προεδρία δημοσίευσε στο Twitter , “Οι αξιοθαύμαστες ψυχές δεν μπορούν να ταπεινωθούν”.

N.Y
 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο Ασαντ είναι τέρας ενώ ο τραμπ πραττει μονο “αγαθοεργίες” σύμφωνα με το “Διεθνές δικαιο”.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι λαοί δεν τους στέλνουν όλους στα σπίτια τους να μην μας πρήζουν αλλο

Comments are closed.