ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ: Δίνουν τα σπίτια τους στους ΛΑΘΡΟ αλλά όχι στους φοιτητές με κατοικίδιο [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
spiti-skilos-750x400111

Μία νεαρή φοιτήτρια πόσταρε σε μία ομάδα στο Facebook την αγκαλιά της για εύρεση σπιτιού στη Μυτιλήνη αλλά όπως ανέφερε ήδη έχει τεράστιο πρόβλημα καθότι δεν μπορεί να βρει ιδιοκτήτη που να δέχεται το σκύλο της στο σπίτι το οποίο θα νοικιάσει και θα μείνει κατά την περίοδο σπουδών της.

Ποστάροντας το πρόβλημα της στο Facebook γεννήθηκε ένας τεράστιος πόλεμος μεταξύ χρηστών, αρκετοί από αυτούς να πείραν το μέρος της κοπέλας και άλλοι πάλι ήταν κάθετα αντίθετοι στην ενοικίαση κάποιου σπιτιού στο πιο ενοικιαστής θα βάλει σκύλου ή κάποιο κατοικίδιο.

spiti-skilos-750x400

Προφανώς κάποιοι κάτοικοι της Μυτιλήνης έχουν μείνει ακόμα στην εποχή του Νόμπελ Ειρήνης και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τα σπίτια τους χωρίς ενοίκειο για να λαμβάνουν το επίδομα του Τσίπρα σε μετανάστες αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να νοικιάζουν τα σπίτια τους σε φοιτητές οι οποίοι έχουν μαζί τους και κατοικίδια.

Ο νόμος πάντως είναι ξεκάθαρος και ορίζει ότι αν κάποιος έχει μαζί του κατοικίδιο δεν οφείλει καν να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη και μπορεί να διαμείνει στο σπίτι ακόμα και αν απαγορεύονται από το καταστατικό της πολυκατοικίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να κατσουν εκει παρεα με τους λαθρο. Και οχι με τους Ελληνες φοιτητες. Να δω ποτε θα ξυπνησουμε.

Comments are closed.