Έξαλλος ο επιχειρηματίας που “καρφώνει” ο Γεωργιάδης στην εξεταστική για την Υγεία: “Αν μου απαγάγουν το παιδί, ο Γεωργιάδης θα είναι υπεύθυνος. Είναι ένα παλιόπαιδο που δολοφονεί χαρακτήρες”

Κοινοποίηση:
ERT-GEORGIADIS

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας κατέθετε επί ώρες σήμερα  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης. Η κατάθεσή του διακόπηκε και ολοκληρώθηκε για την Τρίτη. Η κατάθεση θα συνεχισθεί το πρωί της Πέμπτης.

Δήλωση με την οποία παραιτείται από το τραπεζικό του απόρρητο έκανε κατά την εξέτασή του από την Επιτροπή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Παράλληλα, ισχυρίσθηκε ότι ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε συνεργάτη του να ζητάει για λογαριασμό του κ.Γεωργιάδη συγκεκριμένες ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ είναι πλαστογραφημένο- ‘αποτελεί προϊόν συρραφής’- και επικαλέσθηκε σχετικά έκθεση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ, που ωστόσο δεν έχει φθάσει ακόμη στη Βουλή, αν και έχει ημερομηνία του περασμένου Νοεμβρίου. Ο κ.Γεωργιάδης για μια ακόμη φορά απέδωσε την υπόθεση σε σκευωρία σε βάρος του από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και εκλογή υπαλλήλου του ΚΕΕΛΠΝΟ με το όνομα Γιαννακουλόπουλος. “Ερευνάτε εδώ και 3 μήνες δήθεν παράνομοι διορισμοί 23 ανθρώπων. Το χαρτί στο οποίο στηρίζεται η κατηγορία είναι ένα excell με διαφορετικές ημερομηνίες, φτιάχθηκε εκ των υστέρων από άγνωστο σε μένα πρόσωπο. Υπάρχουν 2 χειρόγραφες αναφορές. Η υπόθεση είναι στημένη από τον κ.Πολάκη και τον κ.Γιαννακουλόπουλο ή όπως λέγεται. Λέω πως ξεκίνησε η ιστορία. Εφτιαξα ένα χαρτί ίδιο. Αυτό το χαρτί έχει καμία αξία; Οση έχει αυτό, έχει και του κ.Πολάκη. Στηριχθήκατε και σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τον κ.Παπαδημητρίου…Μία φορά τον είδα. Οταν τσακωθήκαμε. Ξαφνικά επί Πολάκη ο συγκεκριμένος παίρνει ένα σκασμό λεφτά. Μπορούσε να πλαστογραφήσει…”, ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης για τον επιχειρηματία.

Από την πλευρά πάντως του κ.Γιαννακουλόπουλου, όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του, υπάρχει αναβρασμός για τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Υγείας, εναντίον του και χωρίς να ακουστεί η άποψη του. “Ψευδείς ισχυρισμοί, λάσπη και κατηγορίες στο κενό. Στοχοποίηση ενός πολίτη από βουλευτή που έχει ασυλία και μπορεί να λέει ότι θέλει, πάνω στον πανικό του, για τα σημερινά διαδραματιζόμενα περί Νοβάρτις. Γίνεται συχνά, πολιτικά πρόσωπα να καθυβρίζουν και να ενοχοποιούν, κρυπτόμενοι πίσω από την ασυλία και την ατιμωρησία τους. Εαν κάποιος παλαβός, έρθει και μου απαγάγει το παιδί μου, για όσα ισχυρίζεται ο Γεωργιάδης, ποιος θα με προστατεύσει; Πρόκειται για ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο που στοχοποιεί και ενοχοποιεί αδίκως πολίτες”, ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι του επιχειρηματία για την υπόθεση., καταλήγοντας: “Θα αναμένω τα υπόλοιπα της κατάθεσης του και θα κινηθώ αναλόγως. Πάντως πρόκειται για αναπάντητες συκοφαντίες ενός φοβισμένου πρώην υπουργού σε παραλήρημα. Εαν μου συμβεί οτιδήποτε από εδώ και στο εξής, καθιστώ υπεύθυνο τον κ.Γεωργιάδη που δολοφονεί χαρακτήρες”, κατέληξαν οι ίδιοι κύκλοι του επιχειρηματία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γεωργιάδης ο απόλυτος ορισμός του Παλιόπαιδου!!!

  2. Πανέξυπνος ο Μπουμπούκος! Λες και τις κάθε μίζες θα τις έβαζαν στον προσωπικό του λογαριασμό! Κατουρημένο τον βλέπω εδώ και μέρες

    1. Πολλα βλεπεις βρε λαλακη προσεχε τα ματια σου

Comments are closed.