ΩΡΑ 20:40, μετρό Συντάγματος, Σάββατο βράδυ: “Η Μακεδονία είναι Ελληνική, δεν θα σας περάσει κλέφτες πολιτικοί”. Μαθητές “έπνιξαν” την αποβάθρα με φεϊγ βολάν. Μαζί σας ρε μάγκες, μαζί σας

Κοινοποίηση:
sxoleia-katalipsi

Εάν αυτό που μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες αληθεύει, τότε η πατριωτική νεολαία, έχει αναλάβει δράση.

Στις 20:40, στην αποβάθρα του Μετρό Συντάγματος, πάνω από 100 μαθητές, σκληρό και αρραγές μέτωπο σαν ασπίδα, πέρασε σαν κεραυνός και πέταξε εκατοντάδες φειγ βολάν, βροντοφωνάζοντας: “”Η Μακεδονία είναι Ελληνική, δεν θα σας περάσει κλέφτες πολιτικοί”.

Δεν θέλουμε να βιαστούμε και να κάνουμε εικασίες αλλά από τη μία οι καταλήψεις στην Μακεδονία σχολικών συγκροτημάτων και από την άλλη ανάλογες ενέργειες σαν την αποψινή, δημιουργούν κραδασμούς στο σύστημα που αρχίζει να τρέμει και να παραληρεί με ύβρεις και συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του.

Ένα μεγάλο, πυκνό και ογκώδες νεολαιϊστικο κύμα ανθρώπων, κάνει ήδη την εμφάνιση του. Από ποιους πια μπορούμε να περιμένουμε; Μόνον από τους νέους που πολλοί τους υποτίμησαν αλλά ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. 

Όποιος έχει φειγ βολάν , ας στείλει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έλληνες μαθητές γράψτε στα αρχίδια σας τον προδότη Τσίπρα, τον μπουχέσα Πάνο στα τέσσερα Καμμένο και την πουστάρα τον Γαβρόγλου και ρίξτε την κυβέρνηση της αλητείας, της πουστίας και της προδοσίαα.Μουνόπανα της κυβέρνησης είμαστε Έλληνες.Δεν θα μας κάνετε Πακιστανούς.ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άντε γαμηθείτε μουνόπανα.

  2. Όσα δεν έκαναν οι εργαζόμενοι, όσα δεν έκαναν οι συνταξιούχοι, όσα δεν έκαναν οι στρατιωτικοί, όσα δεν έκαναν οι βολευτές, όσα δεν έκαναν οι γονείς, όσα δεν έκαναν οι δάσκαλοι, όσα δεν έκαναν οι πανεπιστημιακοί, όσα δεν έκαναν οι πνευματικοί άνθρωποι, όσα δεν έκαναν οι ακαδημαϊκοί, το έκαναν τα παιδιά.
    Διότι τα μωρά και τα εξουθενωμένα του κόσμου τούτου επέλεξε ο ΘΕΟΣ για να ντροπιάσει τα ισχυρά του κόσμου τούτου.
    ΝΑΙ, ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!

    1. τη να σου κανουν τα γεροντια??βγηκανε και μια και δυο φορες τους σαπησαναι στο ξυλο εδω μιλαμε για νεα παιδια για τον ανθο της ελληνικης κοινωνιας.ΕΥΓΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΝΟΥΝ

  3. Τελικά υπάρχει ο Θεός της Ελλάδας και μίλησε στις καρδιές των παιδιών της Ελλάδος.
    Τρέμετε ανθελληνικές οχιές και σκορπιοί.
    Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Comments are closed.