Ημαθία: “12 χρόνια δεν πείραξα και δεν με πείραξε κανείς”- Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 59χρονος που συνελήφθη για παρενόχληση μαθητριών

Κοινοποίηση:
24dikastiriosfyridyo1-thumb-large-2-thumb-large-3-thumb-large-2-1-1

Για τη Μεγάλη Δευτέρα αναβλήθηκε η δίκη του 59χρονου ιδιοκτήτη στάβλου στην Ημαθία, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία.

Ο 59χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο όμως η δίκη του αναβλήθηκε για τη Μεγάλη Δευτέρα, προκειμένου να κληθούν οι μάρτυρες της υπόθεσης. Μέχρι της εκδίκαση της υπόθεσης ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

«Δώδεκα χρόνια δεν πείραξα και δεν με πείραξε κανείς», ήταν τα πρώτα λόγια του 59χρονου, ο οποίος έβαλε τα κλάματα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Το ανατριχιαστικό συμβάν με θύματα τα δύο παιδιά, φέρεται να σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (23/4) στην περιοχή του Άλσους Αγίου Νικολάου Ημαθίας.

Τα κορίτσια ηλικίας 15 και 14 ετών, ανέφεραν αρχικά στους γονείς τους τα όσα φέρονται να βίωσαν από τον 59χρονο. Εκείνοι με τη σειρά τους την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

Ο 59χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του Διευθυντή του Γυμνασίου, καθώς σύμφωνα με τα όσα φέρονται να είπαν τα κορίτσια κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους ενώ έκαναν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response