Το δαμε κι αυτό! Ελληνίδα δημοσιογράφος γιόρτασε ποζάροντας τσίτσιδη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
todame

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Αντιγόνη Πάντα Χάρβα η δημοσιογράφος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τις εκπομπές του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου!

Η πρασινομάτα Αντιγόνη πέρασε ξένοιαστες και όμορφες διακοπές στη θάλασσα και τον ήλιο και μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram!

Η Αντιγόνη, που είναι ένα χυμώδες κορίτσι με καμπύλες, νιώθει υπέροχα με το σώμα της και χθες μέρα της γιορτής της απόλαυσε το μπάνιο της γυμνή και δημοσίευσε τη φωτογραφία δίνοντας ένα μήνυμα ελευθερίας.

antipanta_69104714_2267404310148723_4516156674123719073_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. γεια σου ρε αντιγονη με τους πατσαδες σου ……μην κανεται ετσι ρε παιδια , θα παρει μερος στα καλλιστεια κουραδας 2019-2020

  2. απλά … ΕΜΕΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΟΥΣΤ ΦΑΛΑΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ.ΕΛΕΟΣ

  4. Εεεε ρε κοπελαρα μου…
    Απορία οι χοντρουλες πως κάνουν σεξ; Εννοώ στη διείσδυση πρέπει να χάνει ο άλλος αρκετούς πόντους εκτός εάν έχει 30 εκατοστά χαχαχ

    1. Στο ανασκελο παει λιγο πλαγιως και οχι ευθεια ο ανδρας περνωντας το ενα ποδι του εξω απο της γυναικας. Με αυτον τον τροπο κερδιζουμε χωρο που θα επιτρεψει μια κανονικη διεισδυση. Το μονο προβλημα ειναι οτι ολα τα κανει ο αντρας αφου τα πολλα κιλα της γυναικας την δυσκολευουν να βοηθησει γενικα τη φαση. Ειναι λιγο εως πολυ ….ακινητη. Προσωπικα το αποφευγω διοτι δεν συμμετεχουν ενεργα οι πολυ παχουλες.

Comments are closed.