Το ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Τεο Θεοδωρίδης σπάει τη σιωπή του και μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη φυλακή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
article26320.w_l

Πολλοί τον αποκαλούσαν τον Έλληνα θεό και ήταν ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της χώρας.

Δυστυχώς όμως, μερικές ατυχείς επιλογές του στη ζωή, τον έβαλαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ο λόγος για τον Τεό Θεοδωρίδη που παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Οκτωβρίου.

Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμες που πέρασε όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει δίπλα από την σύντροφο του Αγνή και την εγκυμοσύνη της.

Ο Τεό Θεοδωρίδης αποκάλυψε ότι για ένα χρόνο προσπαθούσε με την σύντροφο του να κάνουν παιδί και τώρα είναι ευτυχισμένοι που τα κατάφεραν: «Η Αγνή είναι 7,5 μηνών και περιμένουμε δίδυμα. Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Έκανε το τεστ και μου είπε ότι είναι θετικό. Προσπαθούμε ένα χρόνο, θέλαμε να φτάσουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα. Μου είχε πάρει και κάποια τεστ για το πόσο γόνιμο είναι το σπέρμα. Δεν πρόλαβα να το κάνω»

Το μοντέλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την σύντροφο του αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι ήταν δίπλα του στην περιπέτεια που πέρασε, ενώ ακόμη ήταν μόνο φίλοι: «Με την Άγνή είμαστε φίλοι από πολύ παλιά, απλώς ήρθαμε κοντά λίγο πριν τελειώσω τον εγκλεισμό μου. Η Αγνή ήταν δίπλα μου από την αρχή και μάλιστα σε μια περίοδο που εγώ δεν ήξερα τι ήθελα. Βγαίνοντας από μια κατάσταση πίεσης το μόνο που θέλεις είναι να μην έχεις κάτι ανάλογο. Με υπομονή και αγάπη κατάφερε να το διαχειριστεί αυτό μέχρι εγώ να δω καθαρά τι πραγματικά θέλω. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Θα κάνουμε και θρησκευτικό γάμο αλλά σε δεύτερο χρόνο».

«Μια συνθήκη όπως αυτή που βίωσα εγώ πολλοί λένε ότι θα βγεις χειρότερος. Είναι μια συνθήκη όμως που αν τη δεις μέσα από ένα πρίσμα διαφορετικό τελικά θα σου είναι ωφέλιμη. Εγώ είδα ότι είχα την πολυτέλεια του πιο πλούσιο ανθρώπου, εκεί μέσα. Οι συνθήκες διαβίωσης μπορεί να ήταν ευτελιστικές, αλλά στην πραγματικότητα εγώ αντιλαμβανόμουν ότι δεν έχω άγχος ούτε για το ρεύμα, ούτε για τις ασφαλιστικές εισφορές, ούτε για τίποτα. Είμαι εδώ, με ταίζουν, οπότε έχω τον απόλυτο χρόνο για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Τεό Θεοδωρίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είστε πολύ χυδαίοι !Γιατι τραβάτε πολύ ζόρι . ΤΌΝ Ζηλεύετε φριχτά.Θα είσαστε φαντάζομαι φρικιά .Ντροπή.

  2. Τωρα μετα την φυλακή οταν κλάνει ακούγεται ενα φφφφφφφτττ

  3. Ναι,οταν μπηκε στη στενη το σουφρι του ηταν σαν μονολεπτο του ευρω,κι οταν βγηκε ηταν σαν διευρο.Πως κανει ετσι για 1,99;

  4. ΚΟΥΚΛΙ μπήκε στην φυλακή….τον κάνανε οι ισοβίτες την κλανα γαρύφαλλο ανθισμένο!!!

Comments are closed.