Σέρρες: Εξαφάνιση μυστήριο για το κορίτσι με τα τατουάζ – Λιώνουν από αγωνία οι γονείς της 16χρονης Αγάπης!

Κοινοποίηση:
1

Άκαρπες οι έρευνες για την 16χρονη μαθήτρια. Η εξαφάνιση της Αγάπης δηλώθηκε στις Αρχές που καλούν όσους γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό να λύσουν τη σιωπή τους…

Συναγερμός για την 16χρονη Αγάπη από τις Σέρρες που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 5 ημέρες και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου, στις 10/09/2019 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Σερρών, η Αγάπη Π., 16 ετών.

Η Αγάπη Π. έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 67 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλέ κολάν, μπλέ μπλούζα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Έχει τέσσερα τατουάζ στα χέρια και στα πόδια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αγάπης Π. χθες 14/9/2019.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ηδη δεν εχει αφησει πουλακι για πουλακι….φαινεται αλλωστε

  2. Στεφανε,βρεθηκε τελικα το κοριτσακι και ειναι καλα στην υγεια του..!

  3. 16 155 67 κιλα… ΧΜΜ ΚΟΝΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ…ΤΑΨΟΚΩΛΙ… ΤΕΦΑΛ.. ΚΑΡΑΜΠΑΖΑΚΙ ΔΗΘΕΝ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ? ΠΟΥ??

  4. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ???? ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ???? ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ !!!! ΑΚΟΥ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ 16ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟ !!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ!!!!!!!!

  5. Παιδιά που τα έχει τα τατουάζ γιατί με έχει φάει η περιέργεια

  6. Ετσι οπως την βλεπω στανταρακι θα τρεχει να συναντησει τον καινουργιο γκομενο που γνωρισε απο το facebook.

  7. Για να κάνεις τατουάζ, όταν είσαι κάτω των 18, ζητείται η έγγραφη συναίνεση των γονιών.
    Συγχαρητήρια στους γονείς, για τον τρόπο που την μεγάλωσαν και την διαπαιδαγώγησαν. Κλασικά νεοελληνικά σκουπίδια, που τώρα δήθεν ανησυχούν.

  8. δεκαεξι χρονων και εχει ηδη τουλαχιστον τεσσερα τατουαζ, μαλιστα!!!!!! πολυ ωραια!!!!! και τωρα οι γονεις λιωνουν απο αγωνια… αργα κυριοι το θυμήθηκατε να ασχοληθείτε με το παιδι σας… τωρα;;;;; καλα τρεξιματα…

Comments are closed.