Προκαλεί θεούς και δαίμονες ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Η βάπτιση είναι βιασμός! Γιατί να τρώνε σκουλήκια τους ανθρώπους;…» Οι εμπρηστικές δηλώσεις του που διχάζουν και σοκάρουν!

Κοινοποίηση:
1

Μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μιλώντας για το τέλος της ζωής του, αλλά και το μυστήριο της βάπτισης.

«Θέλω να χαθώ μέσα στη θάλασσα, να μην υπάρχει κηδεία και να χαθώ σε ένα μεγάλο ταξίδι. Θα ήθελα τα νεκροταφεία να γίνουν δάση μέσα στις πόλεις και όλοι να έχουμε τη στάχτη των δικών μας στα σπίτια μας ή να την βάζουμε εκεί που θα θέλει ο κάθε άνθρωπος. Δεν είναι μακάβριο, το ίδιο μακάβριο είναι να τρώνε τα σκουλήκια τους ανθρώπους.

Μια πικρή μου στιγμή στο θέατρο ήταν όταν άκουσα με τα αφτιά μου να λέει στον παραγωγό «κόψτε του τις σκηνές».
Είμαι άθρησκος, δεν πιστεύω καθόλου στον Θεό. Αν και είμαι πάρα πολύ ρομαντικός άνθρωπος, δεν πιστεύω στα μεταθανάτια.

Η βάπτιση είναι ένας βιασμός. Παίρνεις το μικρό παιδί και του λες «Εγώ σε βαφτίζω και εγώ αποφασίζω ότι θα είσαι Χριστιανός». Τι λες; Εγώ μπορεί μεγαλώνοντας να θέλω να γίνω κάτι άλλο, γιατί εσύ με βάφτισες Χριστιανό; Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να πιστεύει στη θρησκεία του ή στην αθρησκεία του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

65 Σχόλια

  1. Άλλος πάλι ο ανθρωπάκος Σπύρος Μπιμπίλας! Δηλώνει οτι ειναι άθεος! Απλά είναι ένας πολύ άφρων και ανόητος!Δέν ξέρει σίγουρα τι θα πει καν ανθρώπινη υπόσταση και ζωή. Απο μεγάλη επιπολαιότητά του και αξιολογική τύφλωσή του δεν γνωρίζει καν τον σκοπό της ανθρώπινης ζωής. Τα μόνα που σκέφτεται ο άνθρωπος ούτος είναι η ύλη, το χρήμα, το φαΐ, το σεξ, η καλοπέραση, το χέσιμο των σκατών και στο τέλος η εκμηδένιση του ανθρώπου. Τί κρίμα ! Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είναι έξυπνος, ούτε βαθυστόχαστος, ούτε έχει καλιεργημένο μυαλό για να διακρίνει την αξία της ανθρώπινης ζώσης ψυχής.
    Το σίγουρο είναι οτι κάποια στιγμή στη ζωή του θα τρανταχτεί τρομερά κι έξαφνα και θα βρεθεί ενώπιον φοβερών εκπλήξεων. Εύχομαι μόνο να μην είναι για εκείνον πολυ αργά!

  2. Το βάφτισμα είναι 1 από τα 7 μυστήρια της Εκκλησίας. Επειδή ο Σπύρος είναι πλανεμένος (μπορεί να είμαι και εγω που γραφω το σχόλιο) θα πρέπει να του πει κάποιος χριστιανός ότι η βάφτιση είναι υιοθεσία του Θεού και σε γλιτώνει από τα σκουλήκια της κολάσεως και όχι κόλαση όπως λέει εκείνος. Επίσης μετά τη βάπτιση ο οποισδήποτε θέλει μπορεί να ξεβαφτιστεί αλλά όταν το μετανιώσει να μη μπορεί να βαπτιστεί πάλι π.χ παίρνωντας την κάρτα του πολίτη, λάβει το χάραγμα, καταφεύγοντας σε μάγους και πραγματοποιώντας σατανιστικές τελετές κ.ο.κ.

  3. Μπομπ μαστορα:
    Τον μαστορευεις τον μπιμπιλα;
    Του κανεις και πιπιλα;

  4. Τι να πω, από σοβαρό το κάνετε αλλοπρόσαλλο, κι ούτω καθεξής, τα περισσότερα σχόλια είναι Αμ τι άλλο απαράδεκτα.
    Μία πατρίδα κι ένα έθνος που
    Αποδομητε κι φθινη σιγά σιγά, προς
    Τριτοκοσμικη χώρα.
    Ας μας λυπηθεί ο Τριαδικος Θεός.
    Άγγελος

  5. Μπόμπ ο μάστορας σε ψάχνει η βέρα μπετονιέρα να σου βάλει τα ζυγγια στην σουφραζέτα σου Εχεις πλάκα όμως με την γραφή

  6. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΚΡΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΕΜΕΙΝΕ ΕΘΙΜΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΕΙ, Ο ΓΟΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ; ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ Ή ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ; ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ! ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΕΥΓΕΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ Ή ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ” ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

  7. Βλέπω γέμισε με ούγκανους ο σχολιασμός. Υποθέτω όλοι Χριστιανοί που προσεύχονται 100 φορές τη μέρα και δε κάνουν αμαρτίες…

    Ναι ρε, υπερασπίστηκα το Μπιμπίλα. Γιατί δεν έκανε κάτι κακό, την άποψή του βγήκε και υποστήριξε, ΕΠΩΝΥΜΑ, σε αντίθεση με εσάς τους φλόμπες που βρίζετε από το πληκτρολόγιο.

    Άντε από κει πέρα γίδια. Παριστάνετε τους Χριστιανούς και είστε τα χειρότερα καθίκια μερικοί.

    1. Ειμαστε καθικια και γιδια οντως. Αδερφες και αθεοι σαν εσας δεν ειμαστε.

  8. Παψε μωρη τρελη ελλην-ιδα εσυ λυσσα κακια θελεις να μαγαρισεις όλα τα τεκνα για παρτι σου μωρη χρυσαυγουλιαρα??? ας τα δια μωρηηηη….

    1. Φορεσες ζιπ-κιλοτ αποψε η ξαπλωσες με το μπειμπιντολ μωρη Μπιμπιλοφαν??

  9. Μια μια ανδροκοπελιες, ολες θα παρετε μη βιαζεστε αφου συμφωνειτε με τον Μπιμπιλο μερικες. Ετσι μπραβο φανερωθειτε. Ουι μαναμ που χαιροντουσαν οτι γεννησαν γιο…και τους βγηκατε Μπριζιτ Μπαρντο

  10. Ωχ αυτό μας ελειπε τωρα,δεν φτανει που οι πολιτικοι γαμοι είναι πιο πολλοι πλεον τα τελευταια χρονια θα κοψουν και της βαφτησεις???αμαν τι θα γινει το μαγαζι ρε παιδια θα κλεισει???? προσοχή δεν τα βαζω ουτε με τον θεο ουτε με τον χριστο ..με τους θρησκεμπορες τα βαζω

  11. Μοδα ειναι σφιγγεις κανενα μπομπονι η σε αρεσει η πρεσσα στην σουφρα

  12. Δε μου λες ρε Μπιρμπίλια που λες μπαρμπούτσαλα… Εσένα που σε βάπτισαν μικρό οι γονείς σου, παρέμεινες χριστιανός με το ζόρι; Οι γονείς σου σε ρωτούσαν επίσης όταν ήσουν μικρός αν θέλεις να πας σχολείο ή να σου δώσουν φάρμακα όταν αρρώσταινες; Βιασμός είναι και αυτά κατά το βλακώδες σκεπτικό σου… Μου έχεις και άποψη…. Ούστ ρε.

  13. Και αν εσύ θέλεις να γίνεις μεγαλώνοντας κάτι άλλο από χριστιανός, σε εμποδίζει να είσαι άθεος ή λούγκρα ή ποδήλατο ή εξωγήινος; Να μη δίνουμε τότε ούτε όνομα στα παιδιά μας γιατί μπορεί αυτό που τους δώσαμε να μη τους αρέσει μεγαλώνοντας και μέχρι τότε πως θα φωνάζουμε το γιο μας και την κόρη μας ρε βλάκα; Ψιτ εσύ και τέτοια μου; Αχ με τι μαλακόπουστρες έχουμε μπλέξει και τους δίνουν και βήμα να λένε τις παπαριές τους. Κρατήστε τες για τον εαυτό σας, δεν μας ενδιαφέρει τι πιστεύετε αλλά μη μολύνετε το κοινωνικό περιβάλλον με τις μαλακίες που λέτε…

  14. Βγήκαν όλες οι λούγκρες τώρα και “καταγγέλλουν” την θρησκεία μας επειδή αυτή θεωρεί το να τον παίρνεις από πίσω ως αμαρτία και ανωμαλία όπως και είναι τουλάχιστον ως προς το δεύτερο. Όλες οι λούγκρες άθρησκες και άθεες γιαυτό και μόνο το λόγο. Όλο το σύμπαν περιστρέφεται γύρω από την κωλοτρυπίδα τους και μόνο αυτή τους νοιάζει. Βιασμός λέει είναι η βάπτιση…. Μάλιστα… Βιασμός τότε είναι και το σχολείο αφού κανένα παιδάκι δεν θέλει να πάει σχολείο… Βιασμός είναι και το να δίνουμε στο παιδί μας να φάει φακές αφού σε κανένα παιδάκι δεν του αρέσουν οι φακές και οι μπάμιες… Να αφήσουμε τα παιδάκια να αποφασίζουν τι θα τρώνε και εάν θα πάνε ή όχι σχολείο; Άντε ρε λούγκρες από δω…

  15. Πάντως συμφωνώ σε όλα, εκτός από τα παιχνίδια με τον πρωκτό.

  16. Τι ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΡΕ…..Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ?….ΔΗΛΑΔΗ .Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ…..ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΑΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ? ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ…..ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΠΛΑ ΠΙΠΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΙΛΙΑ ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΚΑΣΕ .

    1. Εεε σημερα ειμαι μαζι σου ωρε βλαχο. Ετσι πεστα μπραβο ωραιος. Ετσι χωστα γεμισαμε Μπιμπιλεους.

  17. Μίλησε η μεγάλη πνευματική μορφή του ελληνισμού. Ο… Μπιμπίλας. Ο οποίος τι ακριβώς σπουδαίο έχει κάνει; Οι χριστιανοί βαπτίζουμε τα παιδιά μας όταν είναι βρέφη. Αυτή είναι η παράδοση μας και έτσι γουστάρουμε. Σιγά μην είναι βιασμός και όταν κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα. Σε λίγο θα μας πουν και να μη δίνουμε γάλα στα μωρά γιατί μπορεί να είναι vegan και επομένως ο θηλασμός είναι βιασμός. Ή το βρέφος να είναι gay και να μη θέλει γυναικείο στήθος να το θηλάζει. Για την περιτομή και την κλειτοριδοεκτομή θα μας πει κάτι;
    Και εγώ σαν οικολόγος θέλω να καταργηθεί η καύση γιατί είναι κακό για το περιβάλλον αφού το γεμίζει διοξείδιο του άνθρακα και θα πεινάσουν τα σκουλήκια. Επίσης, είναι μακάβριο να επισκέπτομαι ένα σπίτι και να ξέρω πως υπάρχουν στάχτες ενός νεκρού οι οποίες με ένα ατυχηματάκι μπορεί να πέσουν και πάνω σου και αν φυσήξει να σου μπουν και στα μάτια.

  18. Συμφωνώ με τον Μπιμπίλα γιατί και εγώ είμαι άθεος όμως νομίζω ότι ειναι λάθος να κάνει αυτές τις δηλώσεις.
    Το πρόβλημα της Πατρίδας μας δεν ειναι η χριστιανική θρησκεία αλλά η υπογεννητικότητα και οι λαθρομετανάστες

  19. Μεγάλο πράμα το μυαλό στον άνθρωπο έλεγε η γιαγιά μου η συγχωρεμενη.

  20. Ρε ποιος ασχολείται με αυτή τη λουγκρα??? Από λουγκρες γεμίσαμε

  21. Ρε καραγκιοζη Μπιμπιλα… στο αρθρο 3 του Συνταγματος, αναφερεται ως επικρατουσα θρησκεια στην Ελλαδα η Ορθοδοξη Χριστιανικη.
    Το 90% των Ελληνων ( συμφωνα με δημοσκοπικη ερευνα) δηλωνουν Χριστιανοι Ορθοδοξοι.
    Πανε ζησε αλλου αν σου κανει κεφι.
    Μη μας λες πως δεν πρεπει να γινεται το μυστηριο της Βαπτισεως.

    1. Μην με συφιλιάζεις και εσύ τώρα με το άρθρο 3 . Σε μικρό κράτος ζεις . Σοβαρά συντάγματα έχουν οι σοβαρές χώρες. Εδώ το έχουνε γαμήσει ανάποδα.

  22. Συμφωνώ απόλυτα σε ότι έχει να κάνει με την αποτέφρωση.
    Ο καθένας όπως το βλέπει και ότι γουστάρει.
    Άλλος θέλει να αποτεφρωθεί και άλλος όχι. Τώρα για το αν ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι ‘’κουνίστρα’’ ή όχι δεν ξέρω ούτε και με ενδιαφέρει. Πολλές κρυπτο -αδελφές που το παίζουν άνδρες ας έχουν υπόψη τους ότι με τα ποσταρίσματά τους ‘’ξεκαρφώνονται ‘’

  23. Μπίμπιλα μάθε πρώτα σε τι χρησιμεύει η κ@λοτρυπίδα και μετά ασχολείσαι με τη θρησκεία.

  24. αφου σε βιασε ο παπας αποφασισες οτι δν θελεις οταν συγχωρεθεις να σε φανε τα σκουληκια αλλα τα ψαρια! χαχαχαχαχαχα…ρε θηλυπρεπη!

  25. Τι περιμένεις από τους κλάδους να λένε!!!!

  26. Κυρ Μπιμπίλα μου,νομίζεις ότι το φλέγον θέμα για τους Ελληνες αυτή την εποχή είναι η βάπτιση και η αποτέφρωση;Αν είναι για εσένα,κράτα το για τον εαυτό σου και μη μας ζαλίζεις…

  27. Μου αρεσει που τον υποστηριζουν καποιοι παπαρες εδω μεσα. Ειστε μονο αθεοι η και κουνιστροαδερφες οπως ο Μπιμπιλος??

    1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΛΟΥΓΚΡΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;

    2. Εσύ τι στον πούτσο υποτίθεται οτι είσαι ρε μάγκα ? Θρήσκος ? ‘Ανδρας ?

  28. Εσυ,οταν ησουν βρεφος και αρρωσταινες,σε ρωτησαν οι γονεις σου να σε πανε στο γιατρο;
    Κι αν σε βαπτισαν,μηπως τωρα εισαι χριστιανος;

  29. Το μόνο που θα ήταν σωστό είναι ότι οι γονείς σου έπρεπε να σε ρωτήσουν πριν σε διαολοσπείρουν …
    οπότε θα έλεγες ένα όχι … και θα γλιτώναμε από τις εξυπνάδες σου.

    Δεν σε ρώτησαν όμως …οι βιαστές

  30. ειναι απλα για λυπηση…..οσο ασχολουμαστε μαζι του περνει αξια
    απ τον κορακα τι θα ακουσεις? κρα

  31. Αυτος αν θελει ας πεταχτει κ στα σκυλια ν τν φανε δεν θ κανουμε ολοι οτι θελει ενας. Η Θρησκεια μας θαβει τους νεκρους κ αυτο θ ακολουθησουμε οσοι πιστευουμε

  32. Δε καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε. Την αλήθεια λέει. Δεν είναι σωστό να βαφτίζεις κάποιον όταν είναι βρέφος. Πρέπει μόνος του να αποφασίζει να έρθει στο Χριστό. Μα θα πείτε “μα αν δε το βαφτίσουμε και πεθάνει μικρό;” Αυτά είναι αηδίες του παπαδαριού, λες και ο Θεός τον τραγόπαπα περιμένει να βαφτίσει με νερό και λάδι για να αποφασίσει να κρίνει μια ψυχή ή όχι… Το βάπτισμα γίνεται με το Άγιο Πνεύμα, όχι με νερά και λάδια, και γίνεται με την ελεύθερη βούληση του Χριστιανού, όχι με το ζόρι όταν είναι βρέφος… Είδαμε και όσους βαφτίζονται τι κάνουν όταν είναι ενήλικες και πόσο πιστεύουν…

    Απο κει και ύστερα, κρίμα για τον Μπιμπίλα που είναι άθεος και δε πιστεύει. Μεγαλώσαμε με τη φωνή του, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των παιδικών μας χρόνων. Καταλαβαίνω πως η ομοφυλοφιλία είναι μεγάλο κίνητρο για να φύγει κανείς από το Χριστό, αλλά τα χρόνια της ζωής του κοντεύουν να τελειώσουν…. Μακάρι ο Θεός να του δώσει φώτιση να αλλάξει μυαλό, πριν να είναι αργά για τον ίδιο. Δε πιστεύω πως είναι κακός άνθρωπος, απλά πλανεμένος.

    1. γιατι ρε μαστορα,εμποδισε κανεναν η βαφτιση να αλλαξοπιστησει ή να γινει αθεος οταν μεγαλωσει;;;;ρε τα θελετε αυτα που λετε ή μεχρι εκει ειναι τα ”επιχειρηματα” σας;;και ο ιδιος ο Μπιμπιλας βαφτιστηκε χριστιανος και οταν μεγαλωσε και ”εβαλε μυαλο” εγινε αθρησκος.ποιος τον εμποδισε λοιπον;;

    2. Εσυ,οταν ησουν βρεφος και αρρωστενες,σε ρωτησαν οι γονεις σου να σε πανε στο γιατρο;
      Κι αν σε βαπτισαν,μηπως τωρα εισαι χριστιανος;

    3. Να μιλάς για τον εαυτό σου Μπομπ σε ότι αφορά την φωνή της πουσταρας στα παιδικά,και να γράφεις στο πρώτο ενικό.Καποιοι δεν μεγάλωσαν με μπιμπιλα αναπόσπαστο κομμάτι των παιδικών τους χρόνων,αλλά με ταράτατα σοφερακι Μπόμπο το καμάκι,διάβασε με, και play boy

      1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΑΤΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΜΟΥΛΙΚΟ.

      2. Καλά του τα ειπες του μαστορα της κακιάς ωρας.. χαχαχαχαχα

    4. δεν βλέπω να έχεις διαφορά απο τον Πιπίλα……λές;;;;……

    5. Τι ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΡΕ…..Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ?….ΔΗΛΑΔΗ .Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ…..ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΑΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ? ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ…..ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΠΛΑ ΠΙΠΑ ΚΑΡΑΜΠΙΠΙΛΙΑ ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΚΑΣΕ .

  33. Σωστος ο Μπιμπιλας Καθε σοβαρος ανθρωπος με στοιχειωδη λογικα τα σκεφτεται αυτα.

    1. Έτσι ακριβώς είναι απλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι με iq ραδικιού…

      1. …ΕΙΠΕ Η “ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ”…
        ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΝΤΑΜ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ!

  34. Καλά εσένα σου επιτρέπουμε να αυτοαναφλεγθεις ….
    Πίπη ου ουυυυυυυ

  35. Να χαθεις μωρη κουνια μπελα και να πας στο γεροδιαλο

  36. Δεν φταις εσύ αλλά αυτοί που σου δίνουν μικρόφωνο να μιλήσεις.

  37. κοιτα τον τρυπιο κολο σου και μην ποιανεις την ορθοδοξια στο στομα σου βρωμιαρη

  38. μην του δινετε σημασια για να μην του κανετε την χαρη … Απλα να ακουστει θελει .Ο Θεος μαζι σου μπιμπιλα

  39. ρε πιθηκομουρη ποιοσ ειπε οτι σε υποχρεωνει καποιοσ να βαπτισθεισ η να ταφεισ

  40. Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει δύναμη να δεις το φως κάποια στιγμή στη ζωή σου. Να είσαι καλά.

    1. Μετα την βαπτιση ( βιασμο), το γυρισε, στον μπουλκουμε;;;

Comments are closed.