ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ! 22.929 ευρώ για να… ανοιγοκλείνει το στόμα της – Διαβάστε τι έγινε στη Σύμη

Κοινοποίηση:
fourei

Η Σύμη, μετά βαΐων και κλάδων, υποδέχθηκε τη γνωστή αοιδό Ελένη Φουρέιρα, για μια συναυλία, που όπως είπε και ο απόλυτος παράγοντας του νησιού «ετάραξέ μμας».

Η συναυλία, δόθηκε το βράδυ της 1ης Αυγούστου και επί σκηνής ήταν η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, μαζί με ακόμα έναν νεαρό που από το βάθος έκανε (υποτίθεται) φωνητικά, τέσσερις χορεύτριες κι ένας μαέστρος (όπως τον αποκάλεσε η καλλιτέχνις) στα πλήκτρα. Αλλα μουσικά όργανα δεν υπήρχαν, άλλωστε δεν χρειαζόντουσαν καθώς το πρόγραμμα ήταν το λεγόμενο «κονσέρβα». Από την αρχή μέχρι σχεδόν το τέλος της συναυλίας (από ώρα 21.30’ έως ώρα 23.45’) εκείνο που απολάμβαναν οι συγκεντρωμένοι Συμιακοί ήταν κάποιο αρχείο με ηχογραφημένες τις διάφορες επιτυχίες της Ελένης. Η ίδια επί σκηνής έδινε απλώς το χρώμα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αλλά η φωνή της δεν ακούστηκε παρά μόνο μια φορά στο τέλος, σε δυο στίχους.

Μέχρι εδώ καλά, άλλωστε δεν είναι η πρώτη καλλιτέχνις και στα σίγουρα όχι η τελευταία που σε μια τέτοια εκδήλωση τραγουδά playback. Το ανήθικο της κατάστασης βρίσκεται στην αμοιβή. Το δημοτικό συμβούλιο Σύμης ενέκρινε 18.491,19 ευρώ + ΦΠΑ, σύνολο 22.929 ευρώ ως δαπάνη γι’ αυτή την εκδήλωση.
Όπως φαίνεται από την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, το ποσό αυτό αναλύεται ως ακολούθως:
– 13.800 ευρώ + ΦΠΑ αμοιβή των καλλιτεχνών της βραδιάς
– 2.810,19 + ΦΠΑ αεροπορικά εισιτήρια (σημειώνεται ότι την αμέσως επόμενη ημέρα η ίδια καλλιτέχνις έχει προγραμματισμένη συναυλία στη Ρόδο)
– 920 ευρώ + ΦΠΑ εστίαση
– 960 ευρώ + ΦΠΑ διαμονή
Οι κανόνες φιλοξενίας επιβάλλουν ασφαλώς την κάλυψη δαπάνης διανυκτέρευσης και διατροφής των καλλιτεχνών. Είναι δαπάνες εκ των ων ουκ άνευ και οι νησιώτες έχουν να υπερηφανεύονται για τη φιλοξενία τους. Ομως τα αεροπορικά εισιτήρια για ένα συγκρότημα που ήδη βρίσκεται στην περιοχή και έξτρα καθαρή αμοιβή 13.800 ευρώ + ΦΠΑ για ένα play back ήταν μεγάλη προσβολή για εκείνους που στάθηκαν στην πλατεία να απολαύσουν την εκκίνηση ενός φεστιβάλ που έζησε ένδοξες στιγμές κατά το παρελθόν (σίγουρα από χθες τρέμουν τα τίμια κόκκαλα του Γιάννη Διακογιάννη). Σημειώνεται πως η απόφαση για την όλη αμοιβή ελήφθη από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Σύμης (η μειοψηφία απουσίαζε, όπως αναφέρεται στη Διαύγεια)!

Πηγή: dimokratiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη για να ανοιγοκλείνει το στόμα της μιά Αλβανίδα πίπ@.

  2. Είναι πολλά τόσα λεφτά για μια πουτ@να Αλβανογύφτισα.

  3. Πραγματικά κορόιδα αυτοί που τα έσκασαν στην κωλοαλβανίδα.Τις Αλβανίδες συμπατριωπτισες της, τις γ@μάμε στο Μεταξουργείο με μόλις δέκα Ευρώ και μάλιστα και από την πίσω πόρτα.

  4. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΥΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ !!!!!

  5. Μακάρι να ειχε και άλλους δημαρχους σαν τον Συμιακό.Τυχαιο λετε να βγαινει 3η συνεχομενη τετραετια;Η Συμη ειναι σε αλλους ρυθμους.Ο τουρισμος ειναι πολύ υψηλου οικονομικου προφιλ,ειπναι πλούσιος δήμος,και δεν εγινε και τιποτα να κανει και ενα σοου μεσα στον αυγουστο για τους δημοτες και επισκεπτες.Με δανεικά να μη γινονται αυτα

  6. Τώρα να πούμε και την αλήθεια κι Νότης μας, πήγε στην Αλβανία και τους χρέωνε μέχρι και 200 ευρωπουλακια το άτομο στη συναυλία. Εμμμμμμ ο αετός πεθαίνει στον αέρα μαγκεςςςς. .

  7. Εγώ ξέρω ότι επαρχία η Στερεά Ελλάδα η Μακεδονία Η Ήπειρος Καλαμάτα και τα λοιπά και τα νησιά έχουνε λεφτά οι μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα η Θεσσαλονίκη δεν έχουνε λεφτά ούτε δουλειές και όπως λέει και το τραγούδι Βλάχο Φύγε από την Αθήνα γιατί θα σε κόψει πείνα Οπότε ξέρετε ότι πρέπει όλοι να γυρίσουμε στα χωριά των παππούδων μας για να έχουμε λεφτά αλλιώς θα πεθάνουμε από την πείνα στην πόλη γιατί μόνο οι αλλοδαποί δουλεύουνε στην πόλη και εμείς καθόμαστε άνεργοι για αυτό δεν φεύγουν από την Ελλάδα οι αλλοδαποί δουλεύουν αυτοί και εμείς μένουμε χωρίς μεροκάματο όποια δουλειά και να ναι αυτή

  8. και φυσικα ολο αυτο ονομαστηκε πολιτιστικη εκδηλωση οπως καθε ενα απο τα χιλιαδες τετοια ιβεντ που διοργανουν δημοι και πολιτιστικοι συλλογοι το καλοκαιρι ανα την επικρατεια. τουλαχιστον στα χωρια εχει και προβατινα.

  9. Δεν φταίει η αλβανο-“Μεξικάνα”, βρίσκει και τα κάνει. Και εσείς ρε δημοτικοί “άρχοντες” της Σύμης πληρώσατε προκαταβολικά;;; Αν όχι, μην δίνετε ούτε ένα ευρώ, φτάνουν οι τζάμπα διακοπές και το τάϊσμα με του “πουλιού το γάλα” (άλλωστε, συνηθισμένη σε τέτοιο τάϊσμα).

    Και η κοροϊδία έχει όρια….

  10. Επειδή είναι αλβανιδα, πονάει παραπάνω έεεε;;; Περαστικά σας..

    1. Αλβανά και ιβανοταϊσμένοι, είναι το ίδιο πράγμα..

    2. Επειδή είσαι Σκοπιανός, επόμενο πρωτάθλημα στα Σκόπια και τοπικό ντέρμπι με τη Βαρντάρ Σκοπίων, βλάχο ζμπαοκτζή…

    3. Αλήθεια ειναι. Μας πονάει παραπάνω γιατί αυτη η βρωμοφάρα εχει κάνει πολλά κακά στη Ελλάδα.
      Ειδικά τότε που ήταν οι φιλιππινεζες των Οθωμανών επι τουρκοκρατίας. Έκαναν όλα τα αίσχη τότε οι Αλβανοί, 400 χρονια τα βρωμόσκυλα των Τούρκων. Κ παραμένουν..
      Για να μη μιλήσουμε για το 40′ κ τους χαφιέδες Τσάμηδες, τους συνεργάτες των ναζί κ τα αίσχη που κάναν στη Παραμυθιά.
      Μη ξεχνάμε.. στο “αλβανικο έπος” είχαμε κ πάλι τους τηγανοκεφαλους απέναντι μας. Πάντα απέναντι οι κομπλεξικοί

  11. Πληρωστε χαιβανια την ηλίθια Αλβανιδα που έρχεται στο Νησί σας και σας κοροϊδεύει ανοιγωντας και κλείνοντας το στόμα αρε κοροιδα που υπάρχουν στην χώρα και μετα λένε γιατί δεν παει μπροστά αυτή η χώρα πως να παει μπροστά αφού έχει μαζέψει ολους τους αταλσντους τραγουδιστές που είσαι Στράτο που είσαι βρε Στέλιο δεν παει πιο κάτω Πιάσαμε πάτο ξυπνστε ζώα ε ζώα άντε μπράβο με την κάθε Αταλάντη .

  12. Σιγα την γαιδουροφωνη κ σκυλοφατσα απορω ποιοι πληρωνουν για ν δουν αυτο τ πραμα. Τοσο χαμηλο επιπεδο;

  13. Σκύψε ΓΚΙΑΟΥΡΙ και προσκυνα σε ό,τι σού προσφέρουν. Αυτή θα είναι η ζωή σου από τώρα και στο εξής

  14. Την Μεξικάνα από τα Τίρανα……..αχαχαχαχ γι’αυτό δεν ξεκουμπιζονται οι τηγανοκεφαλοι από την χρεωκοπημενη Ελλάδα.

Comments are closed.