ΠΕΙΝΑΤΕ;; Να πάτε στο Λονδίνο γιατί εκεί έφτιαξαν και πουλάνε σάντουιτς 1 μέτρου και 80 εκατοστών…

Κοινοποίηση:
sab_kj79

Φαίνεται πως στην αμερικάνικη αλυσίδα fast food Subway παίρνουν πάρα πολύ σοβαρά την υπόθεση σάντουιτς και σίγουρα λαμβάνουν υπόψιν το feedback των πελατών τους, οι οποίο διαρκώς ζητούν μεγαλύτερα και πιο πολύπλοκα σνακ.

Γι’ αυτό και ανέθεσαν στους Sandwich Artists τους στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία τη δημιουργία ενός σάντουιτς που θα ικανοποιεί και τον πιο πεινασμένο. Ή και μια ολόκληρη ομάδα. Αποτέλεσμα είναι το μήκους 1 μέτρου και 80 εκατοστών Giant Sub, που μπορεί κάποιος πλέον να παραγγείλει στα καταστήματα των Subway και μπορεί να φαγωθεί μέχρι και από 25 άτομα.

 

Το σάντουιτς- τέρας λανσαρίστηκε πριν λίγες ημέρες στο κατάστημα της αλυσίδας στο City Road του Λονδίνου, με τα υπόλοιπα Subway της Μ. Βρετανίας να ακολουθούν, όπως επίσης και επιλεγμένα καταστήματα σε κάθε μέρος που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Κοστίζει £116 (€132) και περιλαμβάνει 680 γρ. μαρούλι, 96 φέτες ντομάτας, 96 φέτες αγγουριού, 96 πίκλες, 96 ροδέλες ελιάς, 227 γρ. κρεμμύδι, 96 φέτες πράσινης πιπεριάς, 64 φέτες ζαμπόν, 96 κομμάτια πεπερόνι, 96 κομμάτια σαλάμι, 64 φέτες τυρί ενώ έχει ποτιστεί με την signature Chipotle Southwest Sauce των Subway,

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους έγινε πραγματικότητα αυτό το project. Η φιλοσοφία μας είναι το φαγητό να μοιράζεται ανάμεσα σε μια παρέα και σίγουρα με το Giant Sub αυτό θα γίνεται. Μάλιστα, εμπεριέχονται σε αυτός περίπου 62.000.000 γευστικοί συνδυασμοί» ανέφερε η Marketing Director των Subway, Sacha Clark, η οποία τόνισε και τη μεγάλη σημασία του lunch break.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: