Ο Υποφάντης του ΣΚΑΪ για κάτοικο στην πυρκαγιά στην Εύβοια: «Ας καεί, ας καεί, ας καεί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
5d5300a4825e631b6c06c8c2-630x400

«Ας καεί, ας καεί, ας καεί». Αυτήν την απίστευτη χυδαιότητα είχε το θράσος να εκστομίσει δημόσια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντης για έναν κάτοικο του χωριού Μακρυμάλλη που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του καθώς πλησίαζε απειλητικά η μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Εύβοια.

Ο άνθρωπος που στα αποκαΐδια στο Μάτι είχε βρει τον τρόπο να διαφημίσει τον χορηγό της εκπομπής του, πέρασε για ακόμη μια φορά τα όρια της χυδαιότητας. Μεταδίδοντας ζωντανά για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ την μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, και ενώ οι φλόγες έμπαιναν σε οικόπεδο με κατοικία ζήτησε το λόγο από τον Στραβελάκη.

«Έχει εγκλωβιστεί ένας κύριος, δεν ξέρουμε ακούμε μόνο την φωνή του…. Ανεβαίνουν με αυταπάρνηση οι αστυνομικοί…. Έχει μείνει κάποιος στο σπίτι του. Κάνουν ό,τι μπορούν οι άνθρωποι της αστυνομίας. Είναι δίπλα οι φλόγες», μεταδίδει.

Τα επόμενα λόγια είναι πραγματικά πολύ δύσκολα για να τα χωνέψει ο οποιοσδήποτε! Παραθέτουμε αυτούσια τα όσα είπε:

«Είναι μέσα ο άνθρωπος δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να βγει αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι εγκλωβισμένος, Δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του.

Στραβελάκης: Νίκο δεν είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί;

Υποφάντης: Είναι στην περιοχή που έχει εκκενωθεί. Κάποιοι δεν ήθελαν να φύγουν. Είναι το πρώτο σπίτι…. Κοιτάξτε τον αστυνομικό, έχουν πηδήξει τρεις τέσσερις μάντρες οι αστυνομικοί για να καταφέρουν να φτάσουν κοντά του. Δεν ξέρω πως θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να τον πάρουν από εκεί. Ας καεί, ας καεί, ας καεί!

Στο σημείο αυτό, καταλαβαίνοντας την απίστευτη αθλιότητα που μόλις είπε ο Υποφάντης, ο παρουσιαστής προσπαθεί να τα μπαλώσει.

Στραβελάκης: Ναι… χρειάζεται ψυχραιμία αυτήν την ώρα…..

Ο Υποφάντης όμως συνεχίζει όταν κάποιος αστυνομικός και ένας εθελοντής που πήγαν να πείσουν τον κάτοικο να εγκαταλείψει το σπίτι του γύρισαν λέγοντας πως τους έβρισε.

«Πείτε του να βγει πάρτε τον τον άνθρωπο, θα καεί εδώ πέρα».

«Χρειάζεται ψυχραιμία Νίκο. Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να μείνει κοντά στην περιουσία του. Να τον πείσουν εκείνοι που πρέπει να τον πείσουν», του λέει ο Στραβελάκης.

-Όμως ο Υποφάντης με ύφος απορίας λέει: Έχει μείνει ένας αστυνομικός. Κάνει το παν να τον πείσει. Έχουν πάρει φωτιά τα ξύλα έξω από το σπίτι. Το σπίτι είναι μέσα στις φλόγες. Γιατί να καούν; Έχει και έναν αστυνομικό μαζί του τώρα και έναν εθελοντή ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να φύγει. Να φύγουνε, Πραγματικά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ας καεί».

Κατανοούμε την αδρεναλίνη της στιγμής σε μια κάλυψη μιας τόσο μεγάλης πυρκαγιάς, αλλά αυτό που είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ήταν απίστευτα χυδαίο, απάνθρωπο και άθλιο. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανέναν τρόπο.

Αφήνουμε το εν λόγω απόσπασμα στην κρίση σας:

ΥΓ: Το σπίτι και φυσικά ο άνθρωπος αυτός, σώθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Υποφαντης=Αυτος που κοιταει απο κατω.
    Χθονιο πλασμα που ερπεται και γλυφει.
    Χαιρεκακο και αιμοβορο.
    Ο ορισμος του Ελληνα δημοσιογραφου.

  2. Τι να πω τώρα ;;;;;; Ρε πάτε καλά μερικοί ;;;;; Την μόρφωση του Τσίπρα και του Καρανίκα έχετε ;;;;; Από την αρχή και πριν ακόμα γίνουν εκλογές ο Μητσοτάκης έλεγε δεν πρέπει να θρηνήσουμε και να χάσουμε άλλους συμπολίτες μας όπως χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι στο Μάτι. Ο δημοσιογράφος είπε για το σπίτι Όχι για τον άνθρωπο. Και μπράβο στην κυβέρνηση για την οργάνωση και την ετοιμότητα που είχαν.

  3. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΚΑΙ…………..

  4. Το «ας καεί» απευθύνεται στο ΚΟΤΕΤΣΟΣΠΙΤΟ από το οποίο ηρνήτο να απομακρυνθεί ο κωλόγερος!
    Δείτε το βίντεο καλά ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
    Αστοιχείωτα χώα που λέει ο δημοσιογράφος στον ΑΕΡΑ ΑΣ ΚΑΕΙ (ο άνθρωπος!}
    Είναι δυνατόν ΖΩΑ;;;
    Είναι σαν και σας ΖΩΟ;
    Δεν τον ακούτε μετά που λέει «πάρτε τον ….» κτλ ;
    Υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΟΣ που να πει το «ας καεί» για …..ΑΝΘΡΩΠΟ;;;;; Ενώπιον κάμερας;;;;; Ενώ τον ακούει όλη η Ελλάδα;;;;
    ΖΩΑ ΕΜΠΑΘΗ ΜΕ ΜΙΣΟΣ!!
    Έλεος ζώα!

  5. Δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα; Δεν γίνεται να καίγεται ο τόπος και να προσπαθεί μια ολόκληρη ομαδα να πείσει τον άλλον να αφήσει το σπίτι του. Βεβαια ειναι κατανοητη η αντιδραση του ανθρωπου αλλα…. Το ας καεί που είπε ο οποιο ειπωθηκε πανω στην ενταση της στιγμης και αντ’αυτού θα επρεπε να εχει ειπωθεί το ας τον αφήσετε, μπορεί να το ελεγε ο καθένας από εμάς αλλά στην πραγματικότητα όλοι μας θα δίναμε την ζωή μας για να σωθεί ο κάθε άνθρωπος ακόμα και να ήτανε εχθρός μας, οπότε αφήστε τις χαζομάρες. Ο καθένας από εμάς εχει πει και έχει κάνει πράγματα που τα έχει μετανιώσει, η διαφορά μας είναι ότι δεν έτυχε να καταγράφει σε βίντεο και να δημοσιευτεί. Κατά την γνώμη μου θα πρεπει να γίνεται σύσταση στον κόσμο να φύγει από την οικεία του και απο εκεί και πέρα να αναλαμβάνει την ευθύνη ο καθένας για τον εαυτό του.

  6. -Αν η αστυνομία θέλει δέκα λεπτά για να πείσει τον κάθε ένα να φύγει απ’ το σπίτι, θα χρειαστούν βδομάδες για να γίνει η εκκένωση.
    -Αν κάποιος ενήλικας θέλει να καεί ας καεί, δικαίωμά του.
    Απ’ τους καναπέδες ή τα γραφεία, με τα σορτσάκια κι ένα φραπέ στο χέρι, κάτω απ’ το κλιματιστικό, κάνατε θέμα μια λέξη ενός ρεπόρτερ που ψήνεται στο μέτωπο της φωτιάς. Και τι λέξη! Το αυτονόητο!
    Αποσύρετε απ’ την την καταχώρηση γιατί την βρίσκω χυδαία και απάνθρωπη απέναντι στον άνθρωπο που απλά κάνει την δουλειά του.

  7. Ο υποφαντης και οι ομοιοι του δυστυχως εκφραζουν το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων σημερα. Δυστυχως..

  8. ΣΚΑΙ = Μαζί με τον απλό κόσμο, αγάπη για το συνάνθρωπο, αγάπη για τον ελληνικό λαό !

  9. Ο Υπο…μ@λακας του Σκαι, ας καει το Σκαι καλύτερα

  10. Ξεχάσατε που πέρσι ζωντανά σε σύνδεση έβαλε με το ζόρι μια κυρία στο βαν και την έσωσε, στο μάτι; Θεωρώ ότι το είπε με την έννοια..έτσι όπως κάνει θα κάψει και πυροσβέστες αστυνομικούς με την ξεροκεφαλιά του. Λάθος σχόλιο, αλλά ο ιπποφαντης δεν είναι κακός άνθρωπος.

  11. Ο ψευδοανθρωπισμος του δημοσιογραφισκου.Να σωθει ο ανθρωπος,ας καουν τα υπολοιπα.Ο δηθεν πονος για την ανθρωπινη ζωη,χωρις να συνυπολογιζονται παραμετροι κομβικοι για την ανθρωπινη ψυχοσυνθεση.Να καει ρε πανιβλακα το σπιτι του αλλου που μπορει να ειναι η ιδια η ψυχη του,αρκει να σωσει ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ το σαρκιο του.Καραγκιοζης και Χατζατζαρης ταυτοχρονα,της μεγαλης του ΣΚΑΙ σχολης…

    1. .Να καει ρε πανιβλακα το σπιτι του αλλου που μπορει να ειναι η ιδια η ψυχη του,αρκει να σωσει ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ το σαρκιο του…………………………..εισαι με τα καλα σου; ξερεις τι γραφεις;

Comments are closed.