Οι “καυτές” πόζες της Καίτης Φίνου που την έκαναν να νιώθει άβολα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
354702

Η Καίτη Φίνου έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς της και έχει καταφέρει να κάνει πολλές επιτυχίες.

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media, από όπου και επικοινωνεί καθημερινά μαζί τους.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Καίτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από διάφορες σκηνές της σε ταινίες του κινηματογράφου, στις οποίες χρειάστηκε να είναι με μαγιό ή sexy εσώρουχα. Η αλήθεια είναι, ότι εκείνη την περίοδο δεν ήταν τόσο συχνό το φαινόμενο οι γυναίκες να εμφανίζονται κατά αυτόν τον τρόπο, γεγονός που τις έκανε να νιώθουν άβολα και αμήχανα.

«Πολύ νωρίς συνειδητοποίησα πως το εμπορικό θέατρο και ο κινηματογράφος ήθελαν το λίγο γυμνό τους. Ντρεπόμουν πολύ αλλά προσπάθησα τουλάχιστον να μην φαίνεται χυδαίο. Και νομίζω πως το κατάφερα. Υπήρχαν όμως και οι πολύ δύσκολες εμφανίσεις….Εκεί…….Την άλλη φορά η συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που κοινοποίησε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πολλές έπαιξαν στις ταινίες του αείμνηστου Στάθη αλλά θεωρώ ότι ήταν το κορίτσι που απογείωνε τις ταινίες του.
    Υπέροχα χαρακτηριστικά υπέροχο κορμί η Καίτη. Ήταν η μούσα του Στάθη και το ήξερε.

    1. Έτσι ακριβώς, συμφωνώ! Η Φινου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Ψάλτη, πέρασε στο κοινό ως το άλλο του μισό. Πανέμορφη κοπέλα, ευχάριστη παρουσία, θεά! Μόνο μυαλό δεν είχε. Όπως κ να ‘χει, είναι λατρεμένοι κ οι δύο!

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 80ς ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ, Ο ΨΑΛΤΗΣ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ 80ς ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΘΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΑΕΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

  3. Και αξιοπρεπεστατη….. Α ρε 80ς…!!!…..εποχαρες

Comments are closed.