Κώστας Βουτσάς: Θρίλερ με την περιουσία του! Τα σπίτια σε Κολωνάκι και Μύκονο και η σύνταξή του – Γιατί άλλαξε την διαθήκη του για δεύτερη φορά. Τι αφήνει και σε ποιόν…

Κοινοποίηση:
1100_c8607f88-b0e4-4c5e-8441-d9cef1a560f1

Τι αφήνει στην σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος άλλαξε για δεύτερη φορά την διαθήκη του;

Ο ηθοποιός ήθελε να εξασφαλίσει ένα καλό μέλλον στη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους.

Αρχικά, ο Κώστας Βουτσάς, είχε γράψει όλη του τη περιουσία στις τρεις του κόρες που έχει αποκτήσει από προηγούμενους γάμους του. Μια περιουσία αρκετά μεγάλη, καθώς περιλαμβάνει ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα στη Μύκονο, χρήματα που έχει μαζέψει από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες που έχει παίξει.

Όταν, όμως, γεννήθηκε ο γιος του, ο Κώστας Βουτσάς, σύμφωνα με το ciao, άλλαξε τη διαθήκη θέλοντας ν’ αφήσει σε εκείνον το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του. Αυτό, ήταν κάτι που δεν άρεσε στις κόρες του και έτσι του ζήτησαν να συναντηθούν προκειμένου να βρεθεί μια δίκαιη λύση.

Πράγματι, ο Κώστας Βουτσάς και οι τρεις του κόρες συναντήθηκαν, αλλά στο ραντεβού δεν ήταν η Αλίκη Κατσαβού, καθώς ο ηθοποιός ήθελε να μην την μπλέξει σε όλο αυτό. Σε αυτό το ραντεβού, ο Κώστας Βουτσάς και οι τρεις του κόρες βρήκαν την λύση προκειμένου να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος και όλοι να πάρουν μέρος της περιουσίας τους.

Ο Κώστας Βουτσάς έχει αλλάξει δυο φορές τη διαθήκη του.

Μετά την τελευταία αλλαγή, αφήνει το σπίτι στο Κολωνάκι στον γιο του Φοίβο. Το σπίτι που ζουν σήμερα και ο μικρός θα έχει όλες τις αναμνήσεις από τον μπαμπά του. Στην σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού αφήνει τη σύνταξή του.

Στις κόρες του αφήνει το σπίτι στη Μύκονο, το οποίο ο ηθοποιός νοικιάζει 400ευρώ τη βραδιά, τα χρήματα από τις ταινίες που έχει παίξει.

Μετά από αυτές τις αλλαγές, φαίνεται πως όλοι είναι ευχαριστημένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Και ότι μεγαλώνει το παιδί δουλειά είναι κι αυτή και από τις δύσκολες.

  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ , ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ , ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝΕ , ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ !
    ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ! ΕΔΩ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ , ΟΙ ΡΟΜΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 450 Η 300 ΕΥΡΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ !

    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε. Η μόνη περίπτωση που δεν θα έπρεπε να δικαιούται σύνταξης είναι αυτή της νεαρής αλλοδαπής συζύγου ηλικιωμένου (στρατιωτικού ή άλλου) με παχυλή σύνταξη (που είναι και η αιτία που τον παντρεύτηκε).

  3. Κωστάκι δεν κάνεις και άλλο ένα να γελάσουμε

  4. νόμιζα ότι οι γυναίκες μπορούν να δουλέψουν και δεν έχουν ανάγκη τους άντρες, αλλά έκανα λάθος. Ως ενδυναμωμένη σύγχρονη γυναίκα μπορεί να δουλέψει ντελιβεράς, οικοδόμος, σκαφτιάς, σε αποχετεύσεις, σε αποθήκη σούπερμάρκετ, εναερίτης, ναυτικός, σε λατομείο, μπογιατζής και αναρίθμητα άλλα επαγγέλματα αλλά όχι να παίρνει ισόβια σύνταξη από ένσημα που δεν κόλλησε ποτέ.

    1. θελουν να εχουν ολα τα αντρικα δικαιωματα αλλα οχι τις υποχρεωσεις, και αν σε κερατωσει σου παιρνει μερος της περιουσιας που δεν εχει δουλεψει και ο νομος της δινει και το παιδι (γιατι χρειαζεται τη μητερα του ασχετα αν ειναι π@υτανα) και μενεις και κερατας και διαλυμενος… γλενταει με τα λεφτα σου και σου μεγαλωνει το παιδι ο γκομενος της…αν τη σκοτωσεις μετα εισαι κακος; Το εχω ζησει το σεναριο σε φιλο μου και μου ερχοταν να τη σκοτωσω εγω που δεν ηταν γυναικα μου…

    2. Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι ρε συ. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, το να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε δεν είναι το καλύτερο. Και να ζούσαμε σε κάποιο κράτος με στοιχειώδη αξιοπιστία να πω οκ άντε, αλλά εδώ το κράτος είναι απατεώνας μαφιόζος, καρακλέφτης του κερατα κι όλοι το ξέρουμε. Και σιγά τις συντάξεις που κλαίγεσαι, 300 ευρω αντε 400. Άλλοι παίρνουν χήνες διπλές και τριπλές, για τον θεό δηλαδή.
      Θα έλεγες τα ίδια άραγε στην γυναίκα σου ή την κόρη σου, να πάει να δουλέψει σκαφτιάς ή οικοδόμος; Έχουμε χάσει κάθε μέτρο ρε γαμωτο. Ή στην μια άκρη ή στην άλλη, μέση οδός με τίποτα.

    3. οι γυναικες θελουν ισα δικαιωματα,μονο εκει που τις συμφερει

Comments are closed.