Κασιμάτη: Συγγνώμη για το «Μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι»

Κοινοποίηση:
4103789

Η Νίνα Κασιμάτη μετά τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας και των συνδικαλιστών της Αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». Ακόμη επιτεθηκε στη ΝΔ αλλά και σε εκείνους που δεν κατάλαβαν το νόημα της ανάρτησής της.

«Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς» ανέφερε.

«Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους» πρόσθεσε η βουλευτής.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ήρθε σε επικοινωνία με την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, στην οποία χαρακτήρισε ως απαράδεκτη τη δήλωση της Νίνας Κασιμάτη. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από την κυρία Γεροβασίλη να επικοινωνήσει με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου εκείνη να ανακαλέσει την έκφραση «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΡΙΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΧΡΕΗ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ μαθει……

  2. οι αστυνομικοι να πανε να διαμαρτυρηθουν στον προισταμενο τους και να ζητησουν μεσω αυτου απο τη νδ να αρει την ασυλια της και να καθισει στο σκαμνι

  3. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΙ’ ΤΡΕΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ!!!
    ΑΣΤΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ,ΑΤΥΧΗΣ ΔΗΛΩΣΗ.ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ.
    ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΚ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.ΑΚΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ? ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΥ ΠΟΝΟ(ΤΩΝ ΖΩΩΝ) ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.
    ΑΥΤΑ.ΑΚΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!!!

Comments are closed.