ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -ΣΟΚ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ από Βουλιαράτες! Αλβανοί αστυνομικοί ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ στα σπίτια όσων φιλοξένησαν ανθρώπους για την ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΤΣΙΦΑ! Τους ανακρίνουν σαν εγκληματίες – ΔΙΑΒΑΣΤΕ- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Κοινοποίηση:
1

Καταγγελία τώρα από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής

«Στέφανε καλημέρα είμαι και εγώ από την βόρεια Ήπειρο και μόλις έμαθα πως οι Αλβανοί αστυνομικοί πηγαίνουν στα σπίτια όσον φιλοξένησαν ανθρώπους που ήρθαν στην κηδεία του Κώστα ειδικά τώρα αυτή την στιγμή βρίσκονται με μια κλούβα στο χωριό βουλιαρατες στο σπίτι της κυρίας μαστακα στο επώνυμο που φιλοξένησε την κυρία Ελένη Θεοχάρους και της κάνουν ανάκριση.διαδοστε το σας παρακαλώ και επιτέλους ας ξυπνήσουμε λίγο με αυτούς που κυβερνούν δεν αντιπροσωπεύουν καθόλου την Ελλάδα πόσο μάλλον να προστατέψουν εμάς.

ευχαριστω»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. χαχαχαχα οπως ήταν “κατεστραμένη” και πριν το 1990 κατσαπλιάδες

  2. Φωναξτε οσο μπορειτε , κανεις δεν σας ακουει …
    Μονον εαν οι ραγιαδες ψηφισουν κομμα πατριωτικο που εχει το ιδιο προγραμμα με τον Σαλβινι θα σταματησουν αυτα.

  3. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥς ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥΣΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥς ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ…. ΤΗ ΨΑΧΝΕΤΕ?? ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΜΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ????ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΛΟΓΩΝ ΕΜΕΙΣ……………………ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 7 Η ΩΡΑ ΓΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΙΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΕΔΩ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ

  4. η ελλαδα να διωξει ολατα κωλο αλβανια απ εδωμεσα που μας βιαζουν μας κλεβουν και με νομο παρασκευοπουλου βγαινουν απ τις φυλακεςσα κυριοι κι αλωνιζουν ΕΣΧΟς !!!!!!!

  5. Τι να κάνουν οι ανύπαρκτοι συριζεοι οι πουλημένοι !!!ξέρουν μόνο να κάνουν την τηλεφωνήτρια γ γραμματέα σε υπουργείο….

  6. Ντου κι εδώ σε αλβανόσπιτα. Θα βρούνε σίγουρα μαύρο χρήμα αρκετό. Δεν έχουνε πληρώσει φόρο ποτέ στο Ελληνικό κράτος τα Σκιπιτάρια. Μαζικές, συλλήψεις, και φυλακίσεις αλβανών που μισούνε την Ελλάδα στην οποία χορτάσανε ψωμί.

    1. Έλα με την όπισθεν και τοίχο τοίχο φασιστάκι. Αν δεν ήμασταν εδώ οι Αλβανοί, η Ελλάδα θα είχε καταστραφεί εδώ και χρόνια από τους τεμπέληδες άεργους ελληνάρες σαν κι εσένα.

      1. Η ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΑ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΛΒΑΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΙΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΤΟΥ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΣΑΜΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΒΑΝΙΕΣ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ.

      2. Γαμω την πουτανα την αλβανια και τον καθε βρωμιαρη αλβανο σαν και σενα πουστη.Και μη μιλας για φασιστες πουστη γιατι ανοιξατε τα ποδια στους ναζι στο β παγκοσμιο οι πουστοτσαμηδες ηταν κολληταρια με τους γερμανοιταλους.Εμπολα στην πουστοφαρα σας.

  7. Τα εδω ανδρεικελα εχουν συνηθισει να τρωνε καρπαζιες απο ολους τους γυρω γυφτους και να τους υποστηριζουν ολους αυτους, χωρις κανενα ανταλαγμα, να μπουν στην Ε.Ε. και αυτοι ολοι οι βρωμιαρηδες εχουν αποθρασυνθει, επειδη τους χαιδευουν και συμπεριφερονται ετσι!!!!!

  8. Ειναι ντροπη αυτο που συμβαινει. Οριστε ενα πατημα για την αντιπολιτευση του Μητσοτακη..Τι κανει για αυτο το θεμα; Απολυτως τιποτα.. ειμαστε μια χωρα με τοσους αχρηστους και αμφιβολου καταγωγης πολιτικους ξεχαρβαλωτές που ειναι αποριας αξιον πως δεν εχουμε εξαφανιστει ακομα….
    Ειστε ενα ματσο ευρωλιγουριδες σκατανθρωποι και τιποτα αλλο…

Comments are closed.