ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ! Όταν η “ανάπτυξη” είναι ήδη… εδώ! Μέρα – μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
2

Καλησπέρα Στέφανε..καλησπέρα “Μακελειό”!

Κυριακή σήμερα …ώρα δύο το μεσημέρι ..οδός Πιττακού..στην Πλάκα!Δρομάκι ήσυχο παράλληλο της Λεωφ.Βασ.Αμαλίας…Και όμως ο ναρκομανής δεν “πτοείται”..Ήσυχα..ήσυχα αράζει στο πεζούλι ενός hostel (!)και βγάζει όλα τα σύνεργα για την δόση του που ήταν μέσα στο σακκίδιο που κουβαλούσε!!Τελικα πολύ χρήσιμα (!)βγήκαν αυτά τα Συριζοσακκίδια!! Και βλέπουμε τώρα να βγάζει το λάστιχο..κάτι σαν κουτάλι..ένα σακκουλάκι κ το κερασάκι? ένα γκαζάκι!!! Εννοείται πως η “δόση”λήφθηκε…κανονικά!!

2 Untitled-1
Οπότε δεν χρειάζεται πιά για να “μάθεις”να πάς στην Πλατεία Βάθης!! Τώρα με την “ανάπτυξη”..τα πάντα μπορείς να “μάθεις” και στην κεντρικότερη περιοχή της πρωτεύουσας σε..Ζάππειο/Πλάκα..

Άννα/Πλάκα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

    1. ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΡΟΤΑΙΣΤΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…..

    2. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΜΗΠΟΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ???ΧΑ ΧΑ……..

  1. ΟΛΗ Η ΠΛΑΚΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΩ ΞΑΝΑ ΣΠΑΝΕ ΑΜΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΣΙ……ΕΝΩ ΟΙ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΟΔΑΤΑ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  2. την πεσανε στην ΑΣΟΕΕ και στο Πεδιον του Αρεως και σκορπισαν τα πρεζονια σε ολη την Αθηνα….

  3. Και ακόμα δεν είδατε τίποτα. Αυτά τα είχα προβλέψει από τον Μάη. Η Αθήνα θα βουλιάξει από άστεγους και εγκληματίες με Νέα Τουρκοκρατία, έχουν ήδη δημιουργηθεί τα πρώτα χωριά αστέγων κάτω από τις κεντρικές γέφυρες των Αθηνών.

  4. Ελευθερους σκοπευτες σε ολη την πρωτευουσα στις ταρατσες αμεσα….

    1. Ανεγκέφαλα ζώα σαν και του λόγου σου κατέστρεψαν την χώρα.

Comments are closed.