Ισπανία: Νέα ήττα για την Ρεάλ Μαδρίτης -Μέσα στο «Μπερναμπέου» από την Μπέτις

Κοινοποίηση:
real-madrid-modric-17052019

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνει το πρωτάθλημα στην Ισπανία με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έχασε με 2-0 από την Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» παρουσιάζοντας αποκαρδιωτική εικόνα και με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα. Μόνο ο Κέιλορ Νάβας, στην τελευταία του εμφάνιση με τη «βασίλισσα» μιας και αναμένεται να αποχωρήσει, κέρδισε κάποια χειροκροτήματα, ενώ απεναντίας υπήρξαν πολλές αποδοκιμασίες για όλους τους υπόλοιπους. Αντίθετα, ο Γάλλος τεχνικός δεν χρησιμοποίησε ούτε ως αλλαγή τον Γκάρεθ Μπέιλ, που αναμένεται επίσης να αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ.

Ετσι, η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στους 68 βαθμούς και η διαφορά 18 βαθμών από την Μπαρτσελόνα (που μπορεί να γίνει και 19 ή 21 ανάλογα με το αποτέλεσμα των «μπλαουγκράνα» απέναντι στην Έιμπαρ) συνιστά τη μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών από τη «βασίλισσα»! Μέχρι τώρα η μεγαλύτερη διαφορά τους ήταν οι 17 βαθμοί, από τις σεζόν 1984/85 και 2017/18. Οι 68 βαθμοί της Ρεάλ είναι η μικρότερη επίδοσή της από τη σεζόν 2001/02, όταν ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με 66 βαθμούς.

Ο Λορέν Μορόν στο 61’ με προβολή μετά από γύρισμα από τα αριστερά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 75’ από κοντά ο Χεσέ Ροντρίγκεθ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 απέναντι στην παλιά του ομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: