Θρίλερ με το νεκρό βρέφος: Εξετάζεται και δεύτερο σενάριο για τα «ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης»

Κοινοποίηση:
720_702643_73543dd7ec-a0917887eb99c90e

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός βρέφους 11 μηνών από τη Συρία το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου διεγνώσθη ότι έπασχε από εγκεφαλίτιδα, ενώ παράλληλα ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το μωρό μετέφερε στο “Αγλαΐα Κυριακού” ο πατέρας του. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό έπασχε από μικροκεφαλία, δηλαδή μεγαλώνει ο εγκέφαλος αλλά όχι το κρανίο. Έπασχε επίσης και από εγκεφαλίτιδα. Οι γιατροί κάλεσαν ιατροδικαστή ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στο σώμα του μωρού.

Στο Παίδων θα μεταφερθούν απόψε και θα παραμείνουν για φύλαξη και αύριο θα πάνε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία για να εξεταστούν άλλα τρία παιδιά: το διδυμάκι του βρέφους, το μεγάλο παιδί της οικογένειας 2,5 ετών και άλλο ένα παιδάκι 2,5 ετών της άλλης οικογένειας που έμεναν στου Ζωγράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν και αυτά ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Επίσης, θα γίνει νεκροτομή στο βρέφος για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου. Στο Ανηλίκων έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται οι γυναίκες των Σύρων και μετά οι δύο άνδρες.

Πάντως, όπως μετέδωσε ο Alpha, γιατρός του Παίδων κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ναι μεν είδε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης αλλά περιέγραψε επίσης πως η ασθένεια αυτή από την οποία έπασχε το βρέφος, η μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών.

Όλες οι απαντήσεις, λοιπόν, αναμένεται να δοθούν από την νεκροτομή για να μπει τέλος σε αυτό το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: