Η “γίδα” ξαναχτύπησε! Σ.Αναγνωστοπούλου: «Η Ελλάδα έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά το τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια”»

Κοινοποίηση:
sia708

Χαμός στην Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την τροποποίηση του άρθρου 3.

«Αυτή η χώρα έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά και το τρίπτυχο “πατρίς-θρησκεία-οικογένεια”, βγάζοντας ως επικίνδυνους κάποιους πολίτες έξω και έχει πληρώσει πολύ ακριβά και το “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”. Είμαστε σε μια ώριμη στιγμή, σεβόμενοι την πορεία αυτού του έθνους, τους αγώνες, τις θυσίες και όλα αυτά που έχει κάνει, για να μπορέσουμε να πάμε σε μια άλλη κατεύθυνση», ανέφερε κατά τη συζήτηση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Η κ. Αναγνωστοπούλου υπογράμμισε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την τροποποίηση του άρθρου 3 που αφορά στις σχέσεις Κράτους- Εκκλησίας πρέπει να ψηφιστεί από εκείνους που πιστεύουν ότι «αξίζει σ’ αυτήν τη χώρα να μην ξαναγυρίσει σ’ ένα παρελθόν επικίνδυνων πολιτών» και να την ψηφίζουν γιατί οι προτεινόμενες τροποποιήσεις «δεν έχουν να κάνουν με τη δογματική ενότητα Πατριαρχείου-Αυτοκέφαλης Εκκλησίας».

«Ποιος είναι εναντίον της Ορθοδοξίας; Ο εξορθολογισμός των σχέσεων Κράτους-Εκκλησίας είναι εναντίον της Ορθοδοξίας ή είναι ένα κράτος το οποίο είναι πάνω από τις επιμέρους, ακόμη και από το πιο ισχυρό στοιχείο της εθνικής ταυτότητας;», ανέφερε και πρόσθεσε: «ένα φιλελεύθερο κράτος προστατεύει και το παραμικρό στοιχείο ταυτότητας, αγκαλιάζει, είναι συμπεριληπτικό. Αυτό είναι ιδεοληπτικό ή είναι η αρχή του φιλελεύθερου κράτους;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο επίτιμος πρόεδρος των ζόμπι μιλάει για την Ελλάδα ??? Και τι λέει;; Πρόσεξε αυτοί όλοι οι αριστεροί που το παίζουν δημοκράτες τι υποστηρίζουν;; Τους λάθρο και τους λένε αδέλφια τους (από αυτό και μόνο κατάλαβε το Έλληνα που σε έχει γραμμένο η αριστερή στοκολογια), οι δημοκράτες αριστεροστοκοι στηρίζουν τους ισλαμιστές που οι ίδιοι το λένε ,δεν το λέω εγώ ότι δημοκρατία δεν υπάρχει σε αυτούς, το μόνο που υπάρχει είναι η σαρία , άκου λοιπόν γυναίκα αριστεροιδεολογα εσένα η σαρία σε έχει ΜΗΔΕΝ και αν πεινάει ο άντρας έχει δικαίωμα να Φάει την ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ μια από όλες ????και εσύ προκειμένου να ακολουθείς την αριστερή ιδεολογία τους υποστηρίζεις αυτό λίαν επιεικος είναι ανωμαλία ψυχής και μυαλό μαζί, σου είπαν ότι ο πατριώτης δηλ αυτός που σέβεται την χώρα του (είναι φασίστας και ρατσιστής !!!) Με 4500000+λαθρους ακάλεστους ξένους !!! Καταλήγουν το σύνταγμα και τους νόμους και εσύ δεν υπάρχεις σαν Έλληνας γηγενείς !!! Σκέψου ότι σε λίγα χρόνια ολοι θα έχουν πατρίδα εκτός από σένα, γιατί ;;; Είναι πολύ απλό με έναν αμπάρι δυο τρυγόνια , θα φτιάξουν μια χώρα ροζ θα βάλουν τους λάθρο να δουλεύουν για ένα πιάτο φαι οι περισσότεροι Έλληνες νέοι θα φύγουν στο εξωτερικό και οι εκάστοτε Πινοσέτ κυβερνήτες θα ξεκοκαλιζουν αυτά που σου ανήκουν αλλά δεν στα δίνουν για να τα μοιραστούν μεταξύ των διεθνών χώρων και αυτών που κυβερνούν , και εσύ γίνε μετανάστης του γλυκού νερού , ενώ αν βγάζαμε τον ορυκτό πλούτο μας μια στατιστική έρευνα λέει με βάσει αυτά που έχουν βρει στην χώρα , 15000€το μήνα στους λογαριασμούς των Ελλήνων στην τράπεζα αυτά τα λεφτά θα τα φάνε οι επιτήδειοι που ψηφίζουμε …. Κρίμα και λυπάμαι γιατί αν δεν κάνουμε κάτι χάνουμε τον τόπο μας ..

  2. «Η Ελλάδα έχει πληρώσει πάρα πολύ πιό ακριβά το τρίπτυχο ισλαμολαγνεία-αθεϊα-αριστεροδιεθνισμός»

  3. Ολα τα π@υσταρια και οι λεσβιες ειναι ενα συνοθηλευμα που αποτελει την τσιπροπαρεα, κατα συνεπεια ειναι φυσικο να τους ενοχλει το Πατρις, Θρησκεια, Οικογενεια!!!!!!!!!!! Αντε παλιοπροβατινα να κανεις κανενα μπανιο!!!!!!!!

  4. ΠΟΙΑ ΓΙΔΑ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.

  5. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΓΡΙΑΔΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

  6. Αριστερά “τσιτάτα” καί αόριστες δαιμονοποιήσεις μιάς περιόδου τής ελληνικής πολιτικής ιστορίας που μόνο ανάπτυξη καί οικονομική ευρωστία έφεραν σέ αυτή τήν χώρα, καί τήν οποία έκαναν 40 χρόνια νά τήν εξανεμίσουν καί νά υποδουλώσουν όλη τήν χώρα στά ξένα τραπεζικά συμφέροντα οι αριστεροί καί οι κεντρο-δεξιοί τής μεταπολίτευσης.
    Καί έρχονται μετά από 40 χρόνια ζημιογόνων πολιτικών νά πούν ότι τούς ενοχλεί τό σύνθημα τής εποχής “πατρίς-θρησκεία-οικογένεια”, γιατί οι ίδιοι ποτέ δέν θεώρησαν τήν Ελλάδα γιά πατρίδα τους, ούτε μέ τήν χριστιανική θρησκεία έχουν τήν οποιαδήποτε σχέση, καί μέ τήν οικογένεια ας κοιτάξουν τόν εαυτό τους στόν καθρέφτη, τί οικογένεια έχουν καί τί αξίες έχουν δώσει στά παιδιά τους.

  7. ΜΠΕΕΕΕΕΕ………… ΜΠΕΕΕΕΕΕ………… ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ[ ΠΑΝΙΣΤΡΟ ] ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

  8. μιλαν οι γιδες? εξαλλου αυτη φερει κωμην.

  9. Χωρίς αυτό το τρίπτυχο δε θα υπήρχε καν η Ελλάδα μωρή κάργια. Απέλαση στη γίδα τώρα!

  10. Η στέρφα γκιόσα έχει νά πλύνει τά μαλλιά της από τότε πού τήν βαφστήσανε.Ούστ ανώμαλο
    σκιάχτρο.
    Γιάννης Λάκων

  11. πηγαινε να κουρευτεις μωρη γκιοσα που εισαι σαν προβατο

  12. Απορω αν αυτη η γιδα εχει κανει ποτε μπανιο στη ζωη της. Το μ@@νη της θα ειναι γεματο μουχλα.

Comments are closed.