ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Επιλογή αυτοκτονία από τον Κούλη! Με αυτούς θα πας να κυβερνήσεις ρε πρόεδρε;

Κοινοποίηση:
mitsotakis-1021x576-750x430

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

«Έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο οποίος σε ότι αφορά τον εκλογικό τομέα που θα είναι υποψήφιος, σημείωσε ότι του αρέσει ο Νότιος τομέας της Αττικής.

«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος εξήγησε ότι «με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεων της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πραγματικά ένα κόμμα το οποίο, ο ένας λέει το άλφα, ο άλλος λέει το βήτα».

«Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ό,τι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ. Όταν σου λένε βάλε τις πράξεις σου, κοντά στα λόγια σου, πρέπει να πάρεις μία απόφαση», συμπλήρωσε ενώ τόνισε πως «το να είσαι βουλευτής, το να κάνεις σωστά τη δουλειά σου μέσα στο κοινοβούλιο είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Πηγή: Καθημερινή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τα περισσοτερα ψηφοδελτια της Χρυσης Αυγης στην επαρχια η ηταν τσαλακωμενα η ηταν σχησμενα στις ακρες και σε πολλα χωρια δεν υπηρχαν καθολου ψηφοδελτια της Χ.Α υπαρχουν καταγγελειες, αλλα η …δικαιοσυνη ποιει την νησσαν δηλαδη με απλα λογια ,Μουγκα στην στρουγκα εαν νομιζουν ολοι αυτοι του …….”Συνταγματικου τοξου” και ολα τα σουργελα των μπινελοκαναλων τουρκοκαναλων και τσοντοκαναλων οτι η Χρυση Αυγη τελειωσε ειναι βαθεια νυχτωμενοι.Κυρικη κοντογιορτη καραγκιοζακια της διαπλοκης και της ρεμουλας και τοτε μερικοι……. Φραγκες μιλαμε για πολλα….. Φραγκα θα καταλαβουν τις μ@λ@κιες τους και το βρισιδι εναντια της Χ.Α που εριχναν απουσια της χωρις αντιλογο,αυτη τη ….δημοκρατια υπηρετουν ολοι αυτοι οι κοπριτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Γουσταρω τρέλα Κυριάκο,αν κατεβασεις και Πορτοσαλτε Τρεμη και Πρετεντερη σε βλέπω να το ανατρεπεις μόνο σου το ματσακι, γραψε μειον μια ψήφο από μενα που την είχες σίγουρη!

  3. Τιμωρήστε όσους σας έκαναν φορολογούμενα δίποδα . Ψηφίστε μικρά πατριωτικά κόμματα και όχι πατριδοκάπηλους καιροσκόπους.

  4. ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΟ 10% ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 15% , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ & ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ , ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ & ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ , ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΡΑ & ΝΥΧΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ…………………….ΤΕΛΟΣ.

  5. Κρίμα. Ήταν υπέρμαχος του σύριζα και ξαφνικά μόλις έμαθα ότι κατεβαίνει με τον κουλή εξεπλάγην. Το μόνο που απομένει είναι ο ακροαριστερος-κουμουνιστης πορτοσαλτε να κατέβει και αυτός με ΝΔ. Ψηφίστε σκαι που κάνει την πιο σκληρή αντιπολίτευση για λογαριασμό ΝΔ.

  6. Έγκλημα λευκού κολάρου
    Τα οικονομικά εγκλήματα αναγνωρίζονται στη διεθνή βιβλιογραφία και ως «εγκλήματα λευκού κολάρου» (white – collar crimes). Σύμφωνα με τον Sutherland (1949), τα εγκλήματα λευκού κολάρου είναι εκείνα τα εγκλήματα που διαπράττονται από ένα άτομο αξιότιμο και υψηλού κοινωνικού κύρους κατά τη διάρκεια της εργασίας του. Ο Sutherland υποστήριζε ότι η ποινική συμπεριφορά «μαθαίνεται» μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις. Οπότε το έγκλημα λευκού κολάρου έχει άμεση σχέση με το εταιρικό έγκλημα, οπότε για απάτη, υπεξαίρεση, κατάχρηση, απιστία, πλαστογραφία, δωροδοκία είναι αδικήματα που διαπράττουν τα στελέχη και οι υπάλληλοι – στον ιδιωτικό και στον ιδιωτικό τομέα. Τα εγκλήματα λευκού κολάρου είναι δυσκολότερα ανιχνεύσιμα από τα κοινά ανιχνεύσιμα από τα κοινά ποινικά εγκλήματα, καθώς αφορούν σε οικονομικές απάτες και δεν οδηγούν γενικά σε βίαιες πράξεις ή δεν θέτουν άμεσα σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Επίσης μπορούν να εμπλέξουν αρκετά άτομα, τα οποία βλέπουν οικονομικό προσωπικό όφελος με ελάχιστο βαθμό επικινδυνότητας. Γενικά, σύμφωνα με σχετικές μελέτες, το ποσοστό ύπαρξης κάποιας μορφής εγκλήματος λευκού κολάρου υπερβαίνει το 50%
    Επίσης μπορεί να αφορά στη διαφθορά. «Κοινό, ωστόσο, στοιχείο αποτελεί η μη ένταξη των εγκλημάτων του λευκού κολάρου στον κύκλο των παραδοσιακών εγκλημάτων και της στερεοτυπικής εγκληματικότητας.
    Επίσης τα εγκλήματα λευκού κολάρου έχουν αποκτήσει νέα διάσταση τα τελευταία χρόνια λόγω της παγκόσμιας κρίσης. Πάντα υπήρχαν και υπάρχουν στο συγκεκριμένο οικονομικό σύστημα τα εγκλήματα του λευκού κολάρου, στις κρίσεις όμως κλιμακώνεται σε έναν απάνθρωπο κυριολεκτικά βαθμό με έντονες συγκρούσεις καθώς η φτώχια και ο θάνατος, η εκμετάλλευση, φτάνουν σε εντονότατο βαθμό για να λεηλατήσουν κυριολεκτικά ότι ανθρώπινο έχει απομείνει πάνω στον πλανήτη. Η χρηματοοικονομική κρίση, η τραπεζική και δανειακή κρίση, οι «φούσκες» των χρηματιστηρίων, των ασφαλιστικών εταιριών και των στεγαστικών δανείων ανέδειξαν μια νέα γενιά εγκληματιών λευκού κολάρου. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες και ενσυνείδητοι απατεώνες (μέλη της ελίτ, «φιλάνθρωποι», πολυεθνικές) που κερδοσκοπώντας, σπεκουλάρωντας και επενδύοντας σε αμφιβόλου εγγύησης και διασφάλισης χρηματοοικονομικά προϊόντα, εξώθησαν και παραπλάνησαν τους ελλιπώς ενημερωμένους επενδυτές, συνήθως μεγάλης ηλικίας, να «καταθέσουν» τις αποταμιεύσεις ή οικονομίες τους σ” αυτούς.Υπαιξεραίσεις ,διαδυκτιακές υποκλοπές προσωπικών δεδομένων,φοροδιαφυγή,οικονομικές απάτες,κατάχρηση εξουσίας,αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ επιχειρήσεων.Οι πράξεις αυτές δεν είχαν χαρακτηριστεί ως εγκλήματα εξαιτίας της μεγάλης πολιτικής ισχύος των δραστών.Ο σκοτεινός αριθμός τους όμως είναι μεγάλος σε αυτές τι περηπτώσεις.Οι συμπεριφορές αυτές παρουσιάζουν την ίδια βλαπτικότητα ή επικινδυνότητα για τις προστατευόμενες αξίες.ΈΤΣΙ Π.Χ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΛΕΜΕ Η ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ …ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΛΕΜΕ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ…ΛΕΜΕ!!!

  7. Θα πέσει τρελό γέλιο με τον Κούλη Χρυσό. Ο συρφετός που κουβαλάει και θα πάρει την εξουσία είναι κυριολεκτικά για κλάματα.

  8. Γελοίο υποκείμενο μαζί με τον άλλο καραγκιόζη τον Μπουρδάνο είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στη δημοσιογραφία.

  9. ΚΟΥΛΗ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΗ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΣΤΗΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΦΡΑΠΕ 23 ΤΑ ΕΚΑΤΟ

  10. Ούτε σύριζα ούτε νουδουλα είναι το ίδιο νόμισμα με διαφορετική όψη,η μόνη εθνική αντιμνημονιακη δύναμη είναι η Χρυση Αυγη,την οποία θα στηρίξουν οι Έλληνες πολίτες.

  11. Ωραία όλα τα καθικάκια του Σκάι.Όλη η διανόηση του τόπου.Χαχαχα…Ούτε με τανκς δεν βγάζει 4ετία το ζαβό…

  12. Το 80% είσαι με τον Κούλη, το 100% να παίρνεις τα 8.000€ και τα άλλα 120% από την άμεμπτη δημοσιογραφία.

Comments are closed.