Δασκάλα έκανε σ@ξ με δύο μαθητές της – Έστελνε γυμνές φωτογραφίες μέσω Snapchat

Κοινοποίηση:
5285448-0-image-a-26_1540220424292

Μία δασκάλα από το Τέξας συνελήφθη την Πέμπτη διότι είχε σ@ξουαλικές σχέσεις με δύο μαθητές της, ηλικίας 16 και 18 ετών.Η 32χρονη Lynn Burge, η οποία δίδασκε στο Muenster High School, κατηγορείται ότι έστειλε πέντε γυμνές φωτογραφίες της στον ανήλικο μαθητή της μέσω Snapchat.

Σύμφωνα με το News 12, η δασκάλα μαζί με τον 16χρονο πήγαν σπίτι της, όπου του έκανε στοματικό σ@ξ. Πριν από την σ@ξουαλική συνεύρεση, είχαν πιεί αλκοόλ, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.Οι αστυνομικοί μίλησαν με τον ανήλικο, ο οποίος ανέφερε ότι πήγαν στο σπίτι της δασκάλας του για να κάνουν σ@ξ, αλλά τόνισε ότι η οικογένεια της Burge απουσίαζε. Η δασκάλα υποστηρίζει ότι δεν θυμάται αν έκανε ή όχι σ@ξ γιατί είχε μεθύσει.

Η Burge, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εκτός από την σχέση με τον 16χρονο, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τη σύναψη σ@ξουαλικών σχέσεων με έναν 18χρονο μαθητή της.Η 32χρονη έκανε σ@ξ με τον 18χρονο την ημέρα των γενεθλίων της τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι της αδελφής της. Ο 18χρονος αποκάλυψε ότι έκαναν σ@ξ χωρίς προφυλάξεις.

Παραιτήθηκε από τη θέση της στο σχολείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 50 ετών.

Πηγή: Dailymail

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: