Γιαννούλη, ρούφα το! Ευαίσθητος κατ’επιλογή: Όταν οι Άθεοι έκαναν πάρτι κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
roufa gianouli

Έτσι γιατί εμείς έχουμε μνήμη «κύριε» Γιαννούλη.

Προφανώς και ποτέ δεν θίχτηκες όταν έκαναν οι Άθεοι πάρτι κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή, σε πείραξαν οι Έλληνες πατριώτες αν κάνουν μπάρμπεκιου με χοιρινό κοντά στους λαθρομετανάστες ε;
Δες λοιπόν και ρούφα το!

faneros

Δείτε τι έγινε το Πάσχα του 2019:

“Πάρτι κρεατοφαγίας διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά η Ένωση Αθέων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, την Μεγάλη Παρασκευή.

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων αναφέρει τα εξής:

«Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.

Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα μπορείτε να προμηθευτείτε και το βιβλίο «Το κατά Κοραή άγιο φως».

Την Παρασκευή 26-04-2019 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ.:

– Στην Αθήνα: στο «Ψητομαγειρείο», Φαλήρου 49, στο metro Συγγρού – Φιξ.
– Στην Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.
– Για Λάρισα, Σέρρες, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και πολλές άλλες πόλεις στείλτε μήνυμα για πληροφορίες»

Όχι ότι ήταν η πρώτη φορά που οι Άθεοι προκάλεσαν τον ελληνικό χριστιανικό λαό, απλά βάζουμε την πιο πρόσφατη, ρούφα και μόκο τώρα Γιαννούλη και λοιποί ΣΥΡΙΖΑίοι που είστε πάντα επιλεκτικά ευαισθητοποιημένοι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Στο κολπο ειναι η Γιαννουλα και η καθε συκογιαννουλα για να απασχολουνται τα γιδια με αλλα θεματα και να μην βλεπουν οτι πανε να μας ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΨΥΧΩΝ.

  2. Εφαγε ταπα τωρα τεραστιων διαστασεων!!!!

  3. Αυτοι οι Απεριγραπτοι Ανθελληνες κυβερνουσαν 4 χρονια αυτη την χωρα!!!!!!!! Την γεμισαν λαθρο και εχουν το θρασος τωρα
    να εξακολουθουν να λενε απιστευτα πραγματα!!!!!!!!! Θα κανουν οι λαθρο οτι θελουν και εμεις θα πηγαινουμε με τα νερα τους, αυτο θελουν οι ξενοδουλοι και καποιοι κανουν το λαθος και νοκιαζουν δωματια και ξενοδοχεια σε λαθρο!!!!!!! Αντε ρε στα τσακιδια!!!!!!!

  4. μόνο το ότι έχουν βάλει στην θέση του Χριστού τον αρχιερέα του Μπολσεβικικού Σιωνισμού, ανίκανο, κλέφτη και απατεώνα Αιν-στάιν τα λέει όλα από μόνο του

  5. Ειπαμε τουρκομογγολοσπερμα ειναι.
    Ο θεος των λαθρο ηταν παιδεραστης ανωμαλαρα του κερατα γιαννουλη.
    Σαρεσει το κορανι γιαννουλη;Το εχω εκτυπωσει σε κολοχαρτο.Αμα θες να σας στειλω μια ντουζινα ΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    Ετσι…..να τους προσεχεις τους λαθρο μη χασεις τους ψηφους

  6. ας κοψουν τον λαιμο ΤΟΥΣ οι ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ

  7. Και οι Ισραηλίτες έχουν μνήμη γιαννουλη ….. το μέλλον σου διαγράφεται σκοτεινό , Πρόσβαλες παράλληλα και τους Ισραηλινούς αποκαλώντας τους σαδιστές επειδή έστησαν μπάρμπεκιου έξω από φυλακή φανατικών μουσουλμάνων που έκαναν απεργία πείνας .
    Είσαι αντισημίτης…

Comments are closed.