Απίστευτο: 9 Μαροκινοί μετανάστες ήρθαν κατά λάθος στην Ελλάδα: Τους ανακάλυψαν στο…

Κοινοποίηση:
lathro-2-4

Κρυμμένοι μέσα σε κοντέινερ εντοπίστηκαν από το πλήρωμα πλοίου «STADT DRESDEN» σημαίας Πορτογαλίας εννέα μετανάστες, αργά το βράδυ της Πέμπτης,

στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά.

Εκτιμάται ότι οι μετανάστες βρήκαν τρόπο να κρυφτούν στο κοντέινερ του πλοίου από λιμάνι του Μαρόκου με στόχο να φτάσουν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το Μαρόκο με ενδιάμεσο σταθμό τον Πειραιά, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Λιμενικό Σώμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μετανάστες δεν ζήτησαν πολιτικό άσυλο και εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν το ταξίδι τους με το πλοίο για άλλη χώρα, αλλά μην γνωρίζοντες ότι όποιος μετανάστης έρχεται στην Ελλάδα απαγορεύεται στη συνέχεια να την εγκαταλείψει.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται σε καμπίνες του πλοίου που μεταφέρει περίπου 800 κοντέινερ, πριν οδηγηθούν σε ΚΕΠΑ για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οπως τα λες ειναι!!!!!!!!! Γρηγορα πισω στο Μαροκο!!!!!!!! Αυτο το βιολι πρεπει να σταματησει!!!!!! Δεν μπορει οποιος ερχεται παρανομα στην χωρα να τον κραταμε εδω!!!!!!

  2. Εμπόλεμη χώρα είναι το Μαρόκο? Που φεύγουν από εκεί? Πίσω κερατάδες, πίσω στην χώρα σας και όποιος θέλει να έρθει με στοιχεία, κάρτα υγείας και συστάσεις όπως παλιά οι Έλληνες που έφευγαν στα ξένα κράτη. Για όσους υποστηρίζουν ότι και εμείς υπήρξαμε μετανάστες. ΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ όχι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!

Comments are closed.