Αηδία σε όλους του Έλληνες! Ο Τανιμανίδης κατεβαίνει βουλευτής με…..

Κοινοποίηση:
tanimanidis2

Φήμες για ανησυχία στο επιτελείο του…

Σειρά δημοσιευμάτων στον Τύπο αναρωτιέται αν ο επι δυο σεζόν παρουσιαστής του ελληνικού survivor Σάκης Τανιμανίδης εγκαταλείψει, τώρα που παντρεύτηκε τη Χριστίνα Μπόμπα, την τηλεοπτική καριέρα για χάρη της πολιτικής!

Συγκεκριμένα δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» που αναπαράγει το Θεσσαλονικιώτικο Thestival.gr αναφέρει ως πιθανό σενάριο το ενδεχόμενο ο γνωστός παρουσιαστής στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά… Μάλιστα, εκτός από τις φήμες που επικαλείται, ξεχωριστή αναφορά γίνεται στην παρουσία του εκπροσώπου του κόμματος Παύλου Χρηστίδη στο γάμο του ζευγαριού… Τονίζοντας παράλληλα τη βαθιά πολιτική σχέση του παρουσιαστή με το ΠΑΣΟΚ!

Επιπλέον ως πιθανή περιφέρεια στην περίπτωση που ο Σάκης Τανιμανίδης αποφασίσει να πολιτευθεί φέρεται η Θεσσαλονίκη!

Πάντως δεν υπάρχει αμφιβολία οτι αν κατέβει, με τη δημοφιλία που διαθέτει θα κερδίσει σίγουρα την έδρα… Για αυτό και εξετάζεται το σενάριο – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά από αυτό ο Βαγγέλης Βενιζέλος να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ!

Τέλος, αναμφίβολα ευνοημένος από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ο Γιώργος Λιανός που έχει ισχυρό προβάδισμα για την παρουσίαση του τρίτου survivor!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Παιδιά ο Σάκης είναι γνωστός Παοκσής όπως είναι γνωστές εδώ και χρόνια οι παρτίδες του Παοκ με το Πασοκ

  2. ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ,ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΥΠΟΤΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ,ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΑΚΗ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ.

  3. Θα τον ψηφίσουν και αυτόν τον άχρηστο (όπως και όλους τους άλλους), επειδή είναι επώνυμος και…γόης! Από πολιτική μπορεί να μην σκαμπάζει ‘γρι’ και να ψηφίσει μερικά μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού και να οικονομάει μερικά χιλιαρικάκια το μήνα, αλλά, είναι ο Σάκης του world party! Αυτό είναι το επίπεδο, η κουλτούρα και η ‘παιδεία’ των σύγχρονων νεοελλήνων!

  4. υπάρχουν ακόμη ψοφοφοροι του κλεφτοπασοκ;
    Τζίζους ρε παιδιά.

  5. Γιατί τόση πρεμούρα επειδή κατεβαίνει υποψήφιος με την κοψαχείλω Γεννηματά; Ο πατέρας του, γνωστός και μη εξαιρετέος στην Θεσσαλονίκη, κομματόσκυλο του κλεφτοΠΑΣΟΚ ήταν για δεκαετίες!!! Πως δικτυώθηκε ο Σάκης; Μάλλον δεν γνωρίζετε για ποιους μιλάτε… Βρώμα και δυσωδία… τίποτα λιγότερο…

Comments are closed.