ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Σοκ το καταμεσήμερο: Και χρονιάρες μέρες οι απατεώνες δεν έχουν αργίες

Κοινοποίηση:
PROSOXI-MAKELEIO

Μεγάλη προσοχή από τους πολίτες καθώς τα κ@θίκια οι απατεώνες δεν παίρνουν ρεπό ούτε τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για τηλεφωνική απάτη από αλλοδαπούς που με το πρόσχημα “τραυματισμού” κάποιου ατόμου, καλούν συγγενείς και μαθαίνουν προσωπικά δεδομένα για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους.

Διαβάστε την καταγγελία που λάβαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“Κυριακή ώρα 16.00 περίπου. Χτυπά το τηλέφωνο. Σηκώνει ο γιος της οικογένειας με παρόντες στο σπίτι αφιχθέντες λίγες μέρες πριν οι γονείς. Σπαρακτική γυναικεία φωνή απολύτως πειστική και οικεία ακούγεται να λέει: ‘ μπαμπά, μπαμπά είμαι η … (το πραγματικό μικρό όνομα της αδελφής και κόρης) έσπασα το πόδι μου!!’. Σοκαρισμένος ο γιος ακούει και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει. ‘… που είσαι τι συμβαίνει;!!!’ ‘ Μπαμπά είμαι στο ΚΑΤ, έσπασα το πόδι μου!’ ‘Ηρέμησε …, δεν είμαι ο πατέρας είμαι ο … (το όνομα του γιου) τώρα ερχόμαστε να σε βρούμε!’ Παίρνει το ακουστικό ο ‘γιατρός’ που μιλά σπαστά ελληνικά: ‘Είμαι γιατρός στο ΚΑΤ και έχουμε την …’ και κάποιο επώνυμο που προσιδιάζει αλλά δεν είναι ακριβώς το πραγματικό. ‘Εσείς ποιος είστε;’ ‘Ο αδελφός της’ ‘Πως λέγεστε;’, -πάντα αυστηρό ύφος από το ‘γιατρό’-: ‘…’. ‘Πόσων χρονών είστε;’ ‘…’ ‘ …;’ ρωτώντας και αναφέρoντας λανθασμένο επώνυμο, απάντηση γιου: ‘όχι, …’, αναφέροντας το πραγματικό όνομα . Ακριβώς με το που πήγε ο γιος να ρωτήσει γιατί μιλά σπαστά ‘Κάναμε λάθος’, και κλείσιμο του ακουστικού. Με απόκρυψη, ευθύς επικοινωνία με το συγγενικό πρόσωπο που ήταν απολύτως υγιές.”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με πήραν πριν κάτι μήνες. Μια φωνή με κλάματα να μου λέει μαμά έχω σπάσει το πόδι μου και είμαι στο νοσοκομείο. Αμέσως κατάλαβα γιατί τα ελληνικά δεν ήταν 100% αλλά και η φωνή δεν ήταν της κόρης μου,αλλά με το κλάμα προσπαθούσε να με πείσει.Μου έλεγε συνεχώς κλαίγοντας πονάω πολύ. Εγώ χωρίς ίχνος ανησυχίας ρωτάω. Και τώρα τι θα κάνεις στο νοσοκομείο. Μου λέει θα χειρουργηθώ. Της λέω εντάξει κάνε το χειρουργείο και κάποια στιγμή θα έρθω. Αυτή τότε κλείνοντας το τηλέφωνο λέει ααααα καλά. Απόρητο τηλέφωνο φυσικά και αλλοδαποί. Προσέχτε και ενημερώστε συγγενικά σας πρόσωπα.

Comments are closed.