ΑΕΚ: Ψάχνονται για έναν ή δύο κεντρικούς αμυντικούς – Τι γίνεται με Βράνιες

Κοινοποίηση:
4728663

Ο Τσόσιτς παραμένει ως το 2021, ο Τσιγκρίνσκι μπήκε σε μέρος του προγράμματος και θέλει να είναι παρών στον ημιτελικό με τη Λαμία, αλλά στην ΑΕΚ σκέφτονται πιο… μακριά για το θέμα του στόπερ. Η νέα σεζόν θα πρέπει να φέρει κάποιον δυνατό, αθλητικό, με ταχύτητα και αλτικότητα. Κάποιον σαν τον Βράνιες ή ακόμα καλύτερα, τον ίδιο τον Βράνιες.

Ο δίαυλος έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Ο Βόσνιος δεν χάνει ευκαιρία για να δείξει, ότι βλέπει την ΑΕΚ ως… παράδεισο. Εκανε τατουάζ, ήρθε να δει παιχνίδι της, κρατά επαφή με στελέχη της. Το θέμα είναι πως μπορεί να συμβεί αυτό. Η Αντερλεχτ δεν τον περιλαμβάνει στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, αλλά θα ήθελε να πάρει πίσω κάποια από τα 3,5 εκατ. ευρώ που ξόδεψε.

Θέμα να πληρώσει η ΑΕΚ για μεταγραφή Βράνιες δεν φαίνεται να υφίσταται. Αλλά κρατήστε, πως δεν έχει αποπληρωθεί ακόμα η συμφωνία με τους Βέλγους. Οπότε, αυτό μπορεί να είναι παράμετρος σημαντική και να συμβάλει για την επίτευξη συμφωνίας. Ειδάλλως, υπάρχει ήδη αναζήτηση και για άλλους στόπερ με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Στην ΑΕΚ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει, εάν θα κινηθούν για ένα ή δύο κεντρικούς αμυντικούς. Θεωρητικά, με Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Οικονόμου και τον «Βράνιες», κλείνουν τετράδα και υπάρχει ο Σβάρνας. Εκτός και αν ο Χιμένεθ αποφανθεί αρνητικά για το νεαρό και υπάρξει δεύτερη κίνηση ενίσχυσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: