Αποχαιρέτησε ο Καμμένος: “Αγωνίστηκα με…”

Κοινοποίηση:
720_647286_17d0dd13bb-a589d10edbf68a80

«Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε δημοκρατικά, ευχαριστώ όσους αγωνίστηκαν μαζί μας, εργάστηκα με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας, ο Θεός να προστατεύσει την Ελλάδα», αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

650351_ef0ba25dec-a81bf5cf1ab1ff53

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. μετα το καλοκαιρι θα παει στον κουλη, πηρε τον ψαριανο δεν θα παρει το… κομμαντο;
    βαρεθηκα να βλεπω το ιδιο και το ιδιο σκηνικο!
    οποιος ασχολειται με τους πολιτικους και τους δινει αξια, το ιδιο ξεφτυλισμενος ειναι!

  2. ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΓΛΟΙΦΕΙΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΠΟΥΛΗ . ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΚΡΥΨΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΣΟΥ .

  3. Σε ειχα πιστεψει, σε ειχα ψηφισει αλλα οταν συμμαχησες με τους ανθέλληνες αναρχικους σε σιχαθηκα ρε φιλε. Εισαι ενα πολιτικο ανέκδοτο

  4. Αντε ρε βλακα …τους αφησες και υπεγραψαν τη συμφωνια των Πρεσπων…εβγαινες και με τις “πουλαδες”…!
    Σε σιχαθηκε η χωρα.

  5. Καταραμενοι αριστεροι…αλητες…δεν αφησατε τιποτα ορθιο στην πατριδα μας…

  6. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕΣ.

  7. Τα ειχα γραψει πολυ πριν τις εκλογες, οτι ο Καμμενος και ο Θεοδωρακης θα εψαχναν να βρουν την ψηφο τους στις εκλογες!!!!!!! Και καθονται τωρα και αναρωτιουνται τι εφταιξε και πατωσαν;;;; Να τους πω εγω τι εφταιξε, αφου κανουν πως δεν καταλαβαινουν!!!!!!! Ο μεν Καμμενος επετρεψε να υπογραφει η συμφωνια των Πρεσπων, ο δε Θεοδωρακης την ψηφισε στην Βουλη!!!!!!! Τωρα ας συναντηθουν να παριγορει ο ενας τον αλλον!!!!! Και να τους γινει μαθημα οτι οι προδοσιες πληρωνονται!!!!!

  8. Συμμαχησες με τους μπολσεβικους ρε παλιοκαθικι και τους στηριξες μεχρι τελους για μια καρεκλα ….ποιο συμφερον της πατριδας ? πουλησατε την Μακεδονια ,το Αιγαιο , τους Ελληνες και τωρα αυτοι σας εστειλαν τον λογαριασμο …ουστ κοπριτη στο σπιτι σου.

  9. ΜΕ ΠΟΙΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΡΕ ΛΕΚΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΉΡΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΧΟΙΡΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΌΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ .ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΣΥΡΙΖΑ

  10. Προδοτη ετοιμασου για την φυλακη.Παρε πολλα σαπουνια

  11. Αντε στα τσακιδια αληταρα,το κακο που εκανες στην Πατριδα μας να το βρεις μπροστα σου σιχαμα.

Comments are closed.