Όταν χάνεται η μπάλα! Διάσημοι ηθοποιοί που τα έχουν πάρει στο κρανίο με δημοσιογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
want-to-know-what-robert-downey-jr-really-thinks-about-krishnan-guru-murthy-136397837529703901-150429124020

Τις περισσότερες φορές, η δημόσια εικόνα τους «απαιτεί» να είναι ευγενικοί και χαμογελαστοί στον φακό, ωστόσο οι διάσημοι έχουν και την άλλη πλευρά τους

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι εκνευρίστηκαν δικαίως ή άδικα όταν οι δημοσιογράφοι τους ρώτησαν πράγματα που τους ενόχλησαν.

Quentin Tarantino
O Quentin Tarantino είχε δώσει μια συνέντευξη για την ταινία Django, αλλά ο δημοσιογράφος έκανε το λάθος να ρωτήσει γιατί βάζει βία στις ταινίες του. Η απάντηση;

Tom Hardy
O Tom Hardy σε συνέντευξη τύπου για την ταινία Legend, ρωτήθηκε από ένα δημοσιογράφο για τη σεξουαλικότητά του. Ευγενικός αλλά αφοπλιστικός, ο Hardy πριν τον γειώσει αναρωτήθηκε: «Γιατί;».

Mel Gibson

O δημοσιογράφος ρωτάει τον ηθοποιό για το πρόβλημα αλκοολισμού που είχε και ο Gibson του εξηγεί ότι έχουν περάσει χρόνια από αυτό. Ο δημοσιογράφος επιμένει και ο ηθοποιός προσπαθεί ήρεμα να απαντήσει. Κι ενώ νομίζαμε ότι όλα θα έληγαν «αναίμακτα», δείτε τελικά τι γίνεται:

Robert Downey Jr.
O Robert Downey Jr. στο παρελθόν είχε πρόβλημα με ναρκωτικά. Ο ίδιος δημοσιογράφος (ναι αυτός που τσακώθηκε πιο πάνω με τον Tarantino) αρχίζει να τον ρωτάει σχετικά και τον φέρνει σε απίστευτα δύσκολη θέση μέχρι που ο ηθοποιός εγκαταλείπει το πλατό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: