Ένας άξιος Έλληνας. Η ιστορική ανάλυση του 1821 από τον Κωνστ. Πλεύρη. “Περί μαρξισμού, κοτζαμπάσηδων και εθνικού φρονήματος”.

Κοινοποίηση:
plevris-21

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Πασα για φαγοποτι απο τον Καμινη στον….Πλευρη.
    Τον ακροδεξιο Θανο Πλευρη επελεξε ο”κεντροαριστεροs”Καμινηs για να αναλαβει την ηγεσια τηs Επιτροπηs Διενεργειαs Δημοπρασιων του Δημου.
    Συμφωνα με την αποφαση του δημαρχου,ο πρωην στενοs συνεργατηs του Γ.Καρατζαφερη αναλαμβανει την ευθυνη για <> πραγματων του μεγαλυτερου δημου τηs χωραs.
    ixnos.blogspot.com/2017/03/blog-post_126.html

  2. Γιγαντας χρησιμης Ελληνικής γνώσης. Μοναδικός! Κρίμα γερνάει… θα έπρεπε να είναι αιώνιος, αθάνατος. Οτι λέει και γράφει είναι απολύτως τεκμητιωμένα, αληθινά. Ο Ελληνας θεός να του χαρίζει ζωή και οτι επιθυμεί.

  3. ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΕΚΑΝΕ……?????ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ…. ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ……………………………..

  4. γιγαντας θεός. κι ασε τα μούνια να πονανε

  5. Σύμφωνα με μισθολογική κατάσταση που κυκλοφορεί,μετά τον Καρατζαφέρη καλύτερα αμοιβομενος πράκτορας της χούντας.Και ευτυχώς γιατί τώρα θα μιλούσαμε σλαβικά Χιο

  6. Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;Σημαδι Μετανοιαs;-ΥouTube

    Κ.Πλευρηs:Αγωνιστηs ο Καρατζαφερηs!

    Μεγαs Κ.Πλευρηs:Ο ΛΑ.Ο.Σ πρεπει να μπει ξανα στη βουλη!

    ΠΛΕΥΡΗΣ Κ:Ο Καρατζαφερηs αγωνιζεται για Ελλαδα!

    Κ.Πλευρηs:Σεβομαι [βαθια] τον Καρατζαφερη!

    Ευπρεπειs διαλογοι:…..γρια κοτα εναντιον καθετηρα!!!
    Συκοφαντη!!!Ψευτη!!!Υβριστη!!!Ανανδρε!!!
    Επιορκε!!!Λεπρε!!!Ατιμε!!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ!!!!

    1. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ……ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣ Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ο !!!

  7. Σας θελουμε υπουργο παιδειας! Μετα ολα θα ερθουν…και η αναπτυξη κ το χρημα…με τετοιους ανθρωπους!

  8. Τεράστιε Πλεύρη! Κινητή εγκυκλοπαίδεια. Πού να συγκριθούν μαζί σου οι Ρεπούσηδες;

  9. …Αν και δεν είμαι απολύτως σύμφωνος με τις πολιτικές του τοποθετήσεις, οφείλω να εξάρω το άκρως υψηλότατο επίπεδο κατάρτισής του, σε ο,τιδήποτε αφορά Ελληνική γλώσσα, & Ιστορία….. Οι εκπομπές του και τα βιβλία του, ανεκτίμητοι θησαυροί γνώσης, που το άθλιο πολιτικοοικονομικό σύστημα που μας ταλαιπωρεί ως χώρα και ως έθνος, από το 1974 και εντεύθεν, μας αποκρύπτει σκόπιμα, πάντοτε….. Ο Θεός να του δίνει χρόνια….. Οι Έλληνες στην ψυχή και στο φρόνημα, τον έχουμε τόσο, μα τόσο πολύ ανάγκη…..

    1. Αν και δεν είμαι απολύτως σύμφωνος με τις πολιτικές του τοποθετήσεις……………δηλαδή που ηθελες να ανοικει πολιτικως ο κ.Πλευρης

      1. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κάλλιστα ανήκει πολιτικά, εκεί όπου ανήκει: Στην αμιγώς εθνικοπατριωτική-εθνικιστική δεξιά…. Κάποιες, μόνον, από τις κατά καιρούς πολιτικές τοποθετήσεις του, δεν μ’ έχουν βρει σύμφωνο….. Και αυτές έχουν να κάνουν με τις αναφορές του στο 3ο Reich, στις κατοχικές κυβερνήσεις της Ελλάδας, καθώς και ατο ακραιφνώς Αμερικανο-ισραηλινοκίνητο καθεστώς Γκιζίκη-Ανδρουτσόπουλου-Ιωαννίδη, το οποίο κι ευθύνεται για την προδοσία που συνετελέσθη στη μεγαλόνησο, το αποφρόν καλοκαίρι του 1974…. Το ίδιο αυτό καθεστώς, που αντικατέστησε βίαια το τελευταίο, ίσως, Ελληνοπρεπές κι Ελληνοκεντρικό καθεστώς που γνώρισε η χώρα μας στα νέωτερα χρόνια, εκείνο του Παπαδόπουλου, παρακολουθούσε κι εκείνον, ακόμη, καθότι υπήρξε διευθυντής του γραφείου του υπουργού του Παπαδόπουλου Λαδά….

  10. Αξιος !
    ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ !
    Ουτε μια λεξη του που να μην ειναι απολυτα τεκμηριωμενη ιστορικα , και μαλιστα απο τους ιδιους τους εχθρους του Ελληνισμου.

Comments are closed.