Έμειναν άφωνοι στο πλατό με αυτό που έκανε η Χ.Σούζη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ss

Δεν μπορούσε να το πιστέψει κανείς στο πλατό…

Ναι, έγινε στ’ αλήθεια! Η Χριστίνα Σούζη είχε προειδοποιήσει, όμως κανείς δεν την είχε πιστέψει. Η μετεωρολόγος άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό, όταν άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του πλατό και μπήκε χορεύοντας μαζί με την Ελένη Τσολάκη για να παρουσιάσουν τον καιρό!

Ενώ ο παρουσιαστής προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που έβλεπε, η Χριστίνα Σούζη και η Ελένη Τσολάκη είχαν πάρει ήδη θέση μπροστά από τον χάρτη του καιρού και χόρευαν!

Στη συνέχεια έκαναν και τις προβλέψεις με τον δικό τους τρόπο κι ενώ οι θεατές παραληρούσαν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ατομα ….πού μπορούν να δούν αυτό το ΓΕΛΟΙΟ ατομο τον νίκο μουτσινά ??????????
    πρέπει να εισαι πολύ ΧΑΖΟ@ΑΛΑΚΑΣ ,για να ακούς και να βλέπεις αυτόν τόν γελοίοοοοοοοοοο ,
    και τα αλλα ζώα απο κάτω χειροκροτούν ???????????
    κύριε ΕΡΝΤΟΓΑΝ …. ΣΩΣΕ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣ

  2. ΜΙΑ ΤΡΕΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΕΙ! ΤΡΙΧΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.

  3. H κ,Σουζη αποφοιτησε απο το μαθηματικο του παν/μιου Πατρων και διορισθηκε στην ΕΜΥ ,παρακολουθησα σα μαθηματα μετεωρολογιας επι 6 μηνες ,οποτε χρησθηκε μετεωρολογος!..Συνταξιοδοτηθηκε κατω των 60 ετων!..Εκτοτε παρουσιαζει το δελτιο καιρου στον ΣΚΑΙ.Τιθεται το ερωτημα ΔΗΛΩΣΕ στο ΓΛΚ την εργασια της?Διακοπηκε η συνταξιοδοτηση της?Επειδη το μηχανογραφικο συστημα της Ελλαδας ειναι υποτυπωδες, αμφιβαλλω , αν της κοπηκε η συνταξη της.Η παρουσιαση του δελτιου καιρου στηριζεται στην ΕΜΥ .Η κ. Σουζη το διανθιζει ηλεκτρονικα με διαφορα σχεδια για εντυπωσεις, οπως και πολλοι αλλοι,ανευ ουσιας.Τελευταια συμμετεχει σε διαφορες κακογουστες τηλεοπτικες επιδειξεις κενου περιεχομενου, ωστε να καταστει ευρεως γνωστη, με απωτερο σκοπο να καταστει μελλοντικα “βολευτινα”.

Comments are closed.