Έγραψε λαμπρή ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! MVP του NBA με… δάκρυα και “ευχαριστώ” στο Θεό και την Ελλάδα

Κοινοποίηση:
AP_19176129465814

Με έναν ανατριχιαστικό λόγο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να γίνει MVP του ΝΒΑ.

Ο Greek Feak δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν μίλησε για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο, για να είμαι στη θέση που βρίσκομαι σήμερα. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με έβαλε σε αυτή τη θέση. Όλα τα κάνω μέσω αυτού, είμαι απίστευτα ευλογημένος. Την ομάδα μου, κυρίως τους συμπαίκτες μου. Θέλει πάνω από έναν παίκτη για να έχεις πάνω από 60 και τους ευχαριστώ που ήταν μαζί μου στον πόλεμο. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο, που μας έμαθε όλα όσα έπρεπε να ξέρουμε. Τη διοίκηση, που πίστεψε. Ήμουν 18 ετών στην Ελλάδα και με πίστεψαν. Ευχαριστώ το Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με υποστηρίζουν. Ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι 6 το πρωί και μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα. Πριν από 2 χρόνια είχα ένα στόχο, να γίνω ο κορυφαίος του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τον πατέρα μου, αν και δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μου. Πάντοτε, όταν βρίσκομαι στο παρκέ, θυμάμαι τον πατέρα μου, που μου έλεγε να παίζω πιο σκληρά, ακόμη κι όταν πονούσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς αδελφούς μου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΣΩΤΗΡΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ………………………..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ…………..

  2. Τη Νιγηρια γιατι την ευχαριστει? Στην Ελλαδα του εμαθσν μπασκετ.

  3. Ασωτος ο “σωτηρης”…….
    .
    Βρε Σωτηρη, ο καθρεφτης σου τι σου λεει;;;

  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΄΄ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟ΄΄ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ……………….. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΄΄ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ΄΄ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΛΩΣ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ………………………

  5. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΔΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ-ΚΟΥΛΑ ΖΩΟ!ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ+ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ…ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΗΜΕΡΑ

  6. καθε φορα που καποιος ελληνοφωνος υποστηριζει ενα ΜΗ Ελληνοπουλο αποδεικνυει ποσο Μισελληνας κι Ελληνοφοβικος ειναι…
    .
    Και οι περσσοτεροι που ειναι Ελληνοφοβικοι ειναι θηλυκου γενους.
    .
    Πρωτα οι Ελληνες – ΠΡΩΤΑ τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !

  7. μιλαει για θεο και συγκινειται κιολας, μεγαλο αδικημα για τη νεα ταξη και αν δεν δειξει στη συνεχεια σημεια υποταγης, μαλλον θα του βρουν καποιο σκανδαλο ή καποια που θα επι οτι την βιασε και η καριερα του θα ληξει νωρις οπως πολλων αλλων..

  8. Ο Γιανναρας πολυ πιο ελληνας απο βενιζελους, παγκαλους, τσιπριδες, μητσοτακηδες,παπανδρεηδες κ λοιποι προδοτες! Μπραβο του!

  9. Αυτό η παιχτουρα θα ξεπεράσει κ τον Τζόρνταν συο τέλος !

  10. Δεν έχω τίποτα με το παιδί αλλά αν περιμένουμε από δαύτους να κάνουν την Ελλάδα μεγάλη ζήτω που καήκαμε. Ελλάδα made in Nigeria. Διώξανε τα Ελληνόπουλα, βάζουνε φόρους στα παιδιά, υπογεννητικότητα και εμείς χειροκροτούμε τα παιδιά των μεταναστών και περιμένουμε από δαύτα να δοξάσουν την Ελλάδα δίνοντας τους με το ζόρι ελληνική ιθαγένεια. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Σταματήστε το πογκρόμ στα παιδιά των Ελλήνων και στηρίξτε τα γιατί τα Ελληνόπουλα δοξάζουν την Ελλάδα, όχι τα Νιγηριανόπουλα ούτε τα Πακιστανόπουλα και τα Αφγανόπουλα. Με ήρωες εισαγωγής δεν δοξάζεται μια χώρα.

  11. Πωωωω, δες εδω εναν “ελληνα”…… Λες κι βλεπεις τον Ηρακλη, συτοπροσωπος…..
    χεχεχεχε
    .
    ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ελληνοφωνες ιδεολογοι πιστευουν πως με τετοια τερτιπια, δηλαδη με αλλοφυλους η Ελληνικη κοινωνια θα μετατραπει σε μια κοινωνια πολυφυλετικων…..
    .
    Εκτος απο ηλιθιοι ειστε κι νοητικα καθυστερημενοι.
    .
    Ελληνας ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ προκειται ΠΟΤΕ να γινεις !!!
    .
    Ο αφρικανος αντε και κουμπο το, το ειπε μονος του. πως ειναι ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ κι ΟΧΙ Ελληνας.
    Για τα ΗΛΙΘΙ κι λοβοτομημενα εδω μεσα…..αναφερομαι σε εσενα ρε κουλι……
    .

    ειπαμε … ΞΥΔΙ βρωμεροι δημοκρατες – μαλιστα δεκαλιτρο !!!

    1. ο Κασιδιαρης και ο Μιχαλολιακος μοιαζουν με Ελληνες ?δεν νομιζω..

      1. Σωτηρακη κοπρολαγνε λαθρολαγνε οταν τον παιρνεις γερνεις η κλανεις???

  12. μια τριχα απο τα αρχιδια του Γιαννη, ζυγιζει περισσοτερο απο ολους τους χρυσαυγιτες συνακοντιστες…..χαχαχαχαχαχαχα…Ξυδακι μαλακες

    1. Σκασε ρε μισελληνα ραγια στα αρχιδια μας ο νιγηριανος νεοπλουτος επαγγελματιας!!αυτος τα κονομαει χοντρα και συ τραβας μαλακια και χαιρεσε για παρτι του ρε ξεφτιλα!!
      Εσυ ρε βλημα τι θα κερδισεις απο αυτο??Ελληνας δεν θα γινει ποτε!!

      1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        ΟΣΟ «ΝΥΧΤΩΝΕΙ» Η ΦΟΥΤΣΑ»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.