Έβγαλαν τα μάτια από αδέσποτο σκυλί στο Μεσολόγγι

Κοινοποίηση:
skulos-adespota

Ενώπιον ενός φρικτού και βάναυσου θεάματος βρέθηκαν το Σάββατο οι κάτοικοι του Μεσολογγίου, όταν εντόπισαν ένα αδέσποτο σκύλο, από τον οποίο είχαν αφαιρέσει τα… μάτια.

Το άτυχο τετράποδο εντοπίστηκε νεκρό από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ζητούν – σύμφωνα με την ιστοσελίδα «agriniosite.gr» – τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «δολοφόνου και βασανιστή». «Αυτό το άτομο είναι επικίνδυνο για ζώα και ανθρώπους. Να παρέμβουν οι αρχές, δεν ξέρω, κάτι να γίνει. Κάποιος ψυχικά διαταραγμένος κυκλοφορεί ελεύθερος» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ένας εκ των κατοίκων.

Οι αστυνομικές και δημοτικές αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος εικάζουν ότι είναι κάτοικος της πόλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ,ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΟΥΣΤ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.ΤΑΙΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΔΕΙΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.

  2. Πέρα από το γεγονός ότι η στην Αιτωλοακαρνανια ζει το κατακάθι του ελληνικού λαού, θα απέδιδα το παραπάνω περιστατικό περισσότερο σε αγριόγατα, επειδή το έχω δει να συμβαίνει.

    1. Τι λες; Ποια αγριόγατα;;;; Μάλλον τρολάρεις και δεν μιλάς σοβαρά. Το σκυλί αυτό ήταν χάσκι, το είχαν εγκαταλείψει οι ιδιοκτήτες του στο δρόμο και το τάιζαν οι περαστικοί. Ήταν πολύ ήσυχο και εμπιστευόταν τους ανθρώπους. Κάποιο κτήνος το παγίδεψε σε έναν κλειστό χώρο, το βασάνισε, του έβγαλε τα μάτια και το δολοφόνησε με φριχτό τρόπο. Και επειδή και εγώ έχω καταγωγή από εκεί αν και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα ντρέπομαι και εγώ που είμαι από εκεί, είναι ξεφτίλες.

  3. Εύχομαι να το βρει απο το θεό ειληκρινά αυτός που το έκανε..κτήνος,θρασύδειλος άνθρωπος που βγάζει την μαγκιά του και το μίσος του σε ένα αθώο ζώο

  4. Ντροπή!!!!! Τους ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ….ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

Comments are closed.