ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΟΚ! ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΟΝ «ΓΕΙΩΣΕ» Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΑ! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ «ΣΑΛΙΑΡΙΖΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    Κοινοποίηση:
    koulis erdogan

    Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο.

    koulis erdogankoulis erdogan 2

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθυστέρησε 20 λεπτά να φτάσει στο ραντεβού με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ελέω… Ντόναλντ Τραμπ, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος παρέθεσε γεύμα στους ηγέτες οκτώ κρατών μελών του ΝΑΤΟ, τα οποία είναι συνεπή στην πληρωμή της συνδρομής τους στη Συμμαχία.

    «Απολογούμαι για την καθυστέρηση, ήμουν με τον πρόεδρο Τραμπ» ακούγεται να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις μπαίνει στην αίθουσα και ανταλλάσσει χειραψία με τον Τούρκο πρόεδρο. «Το ξέρω» του απαντάει… ξερά ο Ερντογάν και μάλιστα στα αγγλικά, παρόλο που ο Τούρκος πρόεδρος δεν μιλά τη γλώσσα, παρά μόνο λίγες λέξεις.

    Η κάμερα ακολουθεί τους δυο ηγέτες και μέσα στην αίθουσα της συνάντησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στη μια πλευρά του τραπεζιού, ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε εξ δεξιών του τον στενό του σύμμαχο και τελευταίο πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ και εξ αριστερών του τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

    Πριν η κάμερα… αποχωρήσει «πιάνει» τον Νίκο Δένδια κάτι να ψιθυρίζει στον πρωθυπουργό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να του απαντά «πολύ καλά».

    Δείτε το video του Alpha από τη συνάντηση

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπεσε θύμα της… καθυστέρησης που διέκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διήμερη παρουσία του στο Λονδίνο για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Ο Αμερικανός πρόεδρος καθυστέρησε να πάει στο γεύμα που παρέθεσε στους οκτώ ηγέτες, γιατί «τράβηξε» περισσότερο η συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ.

    Νωρίτερα και μάλιστα εκτός προγράμματος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε συναντήσει για μισή ώρα και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο και αποθέωσε για την ζώνη ασφαλείας στη Συρία αλλά και για το ρόλο της Τουρκίας στην εδραίωση της σταθερότητας στα Βαλκάνια!

    Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις από την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

    Το μπάχαλο που επικρατεί ανάμεσα στους ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ, βλέπε τις σχέσεις Καναδά – ΗΠΑ- Γαλλία έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό της Βορειοατλαντικής Ένωσης στο Λονδίνο.

    Για την ώρα η προγραμματισμένη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν για τις 16:30 θα αργήσει αρκετά να πραγματοποιηθεί

    Με καθυστέρηση ξεκίνησε το γεύμα που παραθέτει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που υλοποιούν τον στόχο της διάθεσης 2% ΑΕΠ για τις αμυντικές δαπάνες και στο οποίο συμμετέχει και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Θα ακολουθήσει η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει επίσης με καθυστέρηση.

    Αιφνιδίασε ο Τραμπ

    Πριν λίγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ αιφνιδίασε τους πάντς, ξαθώς είχε συνάντηση μισής ώρας με τον τούρκο Πρόεδρο στο Λονδίνο.

    Γιατί λέμε ότι αιφνιδίασε; Διότι δεν υπήρχε στο πρόγραμμα τέτοιου είδους συνάντηση.

    Με λίγα λόγια ο Ν. Τραμπ αποφάσισε να δει πρώτα τον Ερντογάν και μετά τον Μητσοτάκη και αυτό έχει την σημασία του!

    To makeleio.gr παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ‘ΠΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ (ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΜΗ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ)!!! ΣΑΝ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ!: “ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”!!! ΚΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ: “ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΛΙΑΡΙΣΩ, ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΔΕΨΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕΣ”!!! Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ, ΗΡΕΜΟΣ, ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ, Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ, ΓΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΚΛΙΣΗ (Ή…ΥΠΟΚΥΨΗ)!!!

    2. Προσεξατε οτι οι διπλωματες κ γενικα αυτο το καρτελ των Κυριων Πουστηδων Μισανθρωπων δεν ζητουν συγνωμη ο ενας απο τον αλλον παρα απολογουνται!

    3. Εμείς apologies στον εαυτο μας που σε ψηφισαμε π@υστη γουρλομάτη και σε όλο το πανελλήνιο…

    4. Κανονικά ένας ηγέτης που θέλει να γειώσει την αντίπαλη πλευρά, καθυστερεί κάνοντας έτσι καψώνια και σιωπηλό ψυχολογικό πόλεμο, δείχνοντας ότι έχει το πάνω χέρι στη συζήτηση. Ο Πούτιν γείωσε τον Νετανιάχου πριν 3 μήνες στο Κρεμλίνο. Τον άφησε 3 ώρες στην υποδοχή να περιμένει επίτηδες και μετά ξεπέτα στο μισάωρο. Αυτός ο Κούλης φαίνεται ότι είναι μπούλης. Για πρωθυπουργος του Λουξεμβούργου είναι ο,τι πρέπει…

    5. Σουρωμένος ήταν; Αυτός μόλις είδε τον σουλτάνο έχασε τα λόγια του! Ρε χαλβά Κούλη γι΄αυτό πλήρωνε ο πάτερ φαμίλιας τα κολέγια στο Αμέρικα, για να μιλάς αγγλικά χειρότερα κι από τον χαβαλέ τον Τσίπρα;

    6. Εισαι Ηκλιθιος Γουρλοματη αλλα τωρα πας και με την οπισθεν στα Μεμετια.
      Μεταω τον Τσιπρα εισαι ομεγαλυτερος Ανθελληνας Καραγκιοζη Γουρλοματη

    7. Εφόσον καθυστέρησε το γεύμα, φυσικό είναι να πάνε όλα πίσω. Τον Κούλη στις συνομιλίες με αρχηγούς ξένων κρατών τον φοβάμαι. Άραγε τι κάνει η “ενωμένη Ευρώπη” στις διεκδικήσεις της Τουρκίας? Μόκο? Τουμπεκί ψιλοκομμένο? Και ο Κούλης τι λέει στους “φίλους” του? Τον φοβάμαι τον πιτσιρικά γιατί λέει μ@λ@κίες. Εδώ του τα γράφανε, οι σύμβουλοί του και έλεγε άλλα αντί άλλων, πόσο μάλλον τώρα που είναι πιο ζόρικα τα θέματα.

    Comments are closed.